Chateau Monty SPA Resort

Dansk | DKK

Chateau Monty SPA Resort

Besøg kurbyen Mariánské Lázné og forkæl jer selv på et dejligt hotel

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Stort wellnessområde
 • Belligende i en park med udsigt over byen
 • Impornerende Art Nouveau interiør
871,-
3~8 dage fra
919,-

Bo i elegante omgivelser

Wellness i Tjekkiet

3 dage
Fra 919,- / spar op til 146,-
SPAR
4 dage
Fra 1.349,- / spar op til 249,-
SPAR
5 dage
Fra 1.349,- / spar op til 871,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.199,- / spar op til 464,-
SPAR
7 dage
Fra 2.619,- / spar op til 576,-
SPAR
8 dage
Fra 3.019,- / spar op til 709,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Adgang til sauna
Wild Offer

Chateau Monty SPA Resort har en lang historie, der går helt tilbage til 1857. Dengang var der en pavillion, hvorfra der var udsigt udover hele byen. Senere hen blev det til et kaffehus kaldet Egenlander, som blev meget berømt. Et luksus hotel åbnede på denne plads i 1901 og i 1945 skiftede hotellet navn til Monty.

Hotellet tilbyder

På Chateau Monty SPA Resort finder I en stor wellness afdeling. I kan let bruge en hel dag i hotellets rummelige swimmingpool med saltvand, massage programmer, modstrøm og whirlpool lagune. 

Herudover er der romersk bad med dampbad og eucalyptus aroma, sauna, whirlpool, fitness, terapeutiske behandlinger som massage, peelings og wraps. Yderligere er der aroma-bade, undervandsmassager, ultrasound samt meget mere. Der er også en skønhedssalon knyttet til hotellet, hvor I kan få ordnet hår, skønhedsbehandlinger og pedicure. Det er en god ide at bestille tid til behandlinger i god tid. 

Hotellet byder selvfølgelig også på restauranter, bar og room service. Der er gratis parkering for hotellet gæster. I kan også vælge at parkere i hotellets garage for 12 EUR ekstra per døgn.

Værelser

De komfortable værelser har alle eget bad og toilet, SAT TV, telefon, minibar, safe og hårtørrer. Det er muligt at opgradere til et værelse med balkon på næste side af bestillingsprocessen.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Værelset er ca. 10 kvm, det har eget badeværelse og skrivebord. Derudover er værelset udstyret med Tv, minibar og telefon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Det 15 kvm store værelse har eget badeværelse og skrivebord. På værelset finder i også minibar, telefon og Tv. Mulighed for ekstra senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

600 km fra
Rostock, Tyskland
725 km fra
Puttgarden, Tyskland
775 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Park Boheminium (3.9km)

En miniaturepark med små kopier af tjekkiske slotte, bygninger, landmærker og meget mere. Bestemt en gåtur værd, hvor I kan føle jer som kæmper en kort stund.

Kynšperk nad Ohří (26.8km)

Tag på bilferie til Tjekkiet og find billige hoteller eller et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie. Nyd en sommerferie med at udforske Tjekkiet og et godt bud er at lægge vejen forbi den lille by Kynšperk nad Ohří. Byen ligger den helt op til den smukke Eger-flod, der har sit udspring i Tyskland og både by og hotel grænser op til den vestlige kant af Slavkov-skoven, hvor der er gode muligheder for at få strukket benene på nogle af de mange ture rundt i skoven.

Byens lidt over 5.000 indbyggere har virkelig formået at skabe en hyggelig atmosfære, små spisesteder omgivet af smukke og romantiske bygninger, hvor især pladsen med den hellige Treenighed, udført i det 18. århundrede samt det smukke springvand med den berømte statue af St. Florian gør sig bemærket. Lidt uden for byen ligger Slotsbakken, hvor der er rester af det engang så smukke slot. De naturskønne omgivelser elsker at blive knipset ad, så husk kameraet. Find børnevenlige hoteller i området og nyd en ferie i egen bil til Tjekkiet med Risskov Bilferie.

Cheb (32.8km)

Besøg byen Cheb, der med sit velbevarede historiske centrum med den berømte "Stöckl" (Špalícek), er en spændende turistattraktion. Det er også en af de ældste byer i Tjekkiet. Dens symbol er den romanske borg med det sorte tårn og et to-etagers kapel. Det typiske billede af området omkring Cheb er den typiske folkearkitektur, en traditionel bindingsværksarkitektur.

Royal Golf Club Mariánské Lázné (4.3km)

Den ældste golfbane i Tjekkiet, som tilbyder 18 huller. Banen er ved første indtryk relativt simpel, men når man først kommer igang, så oplever golfspilleren oftest, at banen kræver mere nøjagtighed og teknik end først antaget. Banens greens er relativt små og beskyttet af bunkers.

Karlovy Vary (47.5km)

Find en billig familieferie eller et billigt weekendophold for hele familien i Tjekkiet. Besøg Karlovy Vary som er en kurby der ligger i det nordvestlige Tjekkiet, som med sine mere end 60 varme kilder, er en af de største og mest berømte spa-byer i Tjekkiet. Byen med sine historiske bygninger, parker, seværdigheder, levende underholdning og Karlovy Vary symfoniorkester giver alle besøgende en mindeværdig oplevelse. Find et wellness ophold hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i dejlige og behagelige omgivelser.

Plzen (76.8km)

Plzen er en by med meget at byde på! Byen ligger, hvor fire floder mødes. Her finder I det verdensberømte Pilsner Urquell bryggeri. På bryggeriet kan I prøvesmage øllet direkte på restauranten "Na Spilce". Dette unikke bryggerimuseum er blandt de ældste af sin slags og besøges årligt af store mængder turister. I midten af 1800-tallet grundlagdes også ingeniørfirmaet Skoda i Plzen. Denne vigtige del af den industrielle udvikling kan I følge på Skoda museet, som giver et overblik over udviklingen af produktionen.

Men Plzen er ikke bare et vigtigt industrielt centrum. Byen har også en lang og rig kulturhistorie. Det vidner mange arkitektoniske monumenter om. Den middelalderlige St. Bartholomew kirke bevogter sin berømte Madonna og har det højeste kirketårn, 103 m, i Tjekkiet. De gotiske bygninger fra år 1392, som i øjeblikket huser udstillingslokaler for det vestlige Böhmens galleri, var oprindeligt kødmarkedspladsen. Det ældste centraleuropæiske våbenlager er en del af det vestlige Böhmens museum. I Plzen ligger også den tredje største synagoge i verden. Den blev bygget i 1800-tallet i nyromansk stil med orientalske præg.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Victoria Plzen

Tag på bryggeribesøg i Tjekkiet

Plzen

Oplev Plzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 bryggeribesøg Pilsner Urquell
 • Gratis kaffe og te
 • Adgang til sauna og fitness

159,-
Kun
719,-

Vis kort

Lige i centrum af Plzen

Læs mere

Hotel Zeleny Dum

Inkl. 3-retters menu

Bøhmen

Malerisk bjergby

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

194,-
Fra kun
549,-

Vis kort

Aktiv ferie i Tjekkiet

Læs mere

The Bricks Marktredwitz

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Bayern

Marktredwitz nær Tjekkiet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x middag
 • 1 x velkomstdrink
 • 10% rabat i Outlet Shopping Center
 • 1 x entrébillet til porcelænsfabrik

335,-
Kun
749,-

Vis kort

Moderne og stilfuldt hotel i Tyskland

Læs mere

Carea Landhotel am Sonnenhang

All inclusive ophold

Bayern

Ferie i Bayern

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x let frokost
 • 3 x kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer

936,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Billigt hotelophold i det østlige Bayern

Læs mere

Hotel Falkenstein

Inkl. halvpension

Mosel

Ferie i Østtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 1 flaske Mosel vin ved afrejse
 • 2 x Adgang til Falkenstein Zoo

531,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Familievenligt hotel i Falkenstein

Læs mere