Miniferie på City Hotel Örebro

Dansk | DKK

City hotel Örebro - Elite

Hotel i centrum af byen med morgenbuffet og vinbar

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Byhotel med vinbar
 • Beliggende i centrum af Örebro
 • Nær shopping og seværdigheder
402,-
3 dage fra
969,-

1 x Kaffe & chokolade efter maden

Hotel med central beliggenhed

3 dage
Fra 969,- / spar op til 402,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • Gratis internet
Risskov Pakken

City Hotel Örebro har en central beliggenhed, tæt på seværdigheder, shopping og underholdning. Det tilbyder dig et behageligt ophold og et komfortabelt udgangspunkt for en miniferie eller en weekend i Örebro.

Hotellet tilbyder

Dette moderne byhotel drives af hotelkæden Elite og har en ideel beliggenhed i byens centrum, tæt på hyggelige caféer og hyggelige butiksgader.

Der serveres en lækker morgenbuffet hver morgen på hotellet for at få den bedst mulige start på dagen. Om aftenen serveres en lækker middag på Paolo's Restaurant, som ligger på det nærliggende Elite Stora Hotellet Örebro.

I Örebro må du ikke gå glip af et besøg på byens store vartegn, det middelalderlige Örebro Slot. Du kan også benytte lejligheden til at besøge det historiske frilandsmuseum Wadköping og det 58 meter høje vandtårn Svampen. Hvis du rejser med børn, er et besøg i Gustavsviks Lost City vandland også et besøg værd.

Efter et eventyr kan du slå dig ned i hotellets indbydende vinbar, som ud over fine vine også har et spændende udvalg af øl fra mindre bryggerier.

Der tilbydes parkering mod et tillægsgebyr. Der er gratis trådløs internetadgang. 

Værelser

City Hotel Örebro har 115 værelser, fordelt på 5 etager med elevator. Risskov Bilferie tilbyder indkvartering i hotellets standardværelser.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelse på 12 m² med eget badeværelse med toilet og bruser, 1 dobbeltseng (160 cm) eller 2 enkeltsenge, skrivebord, pengeskab, minibar, kaffe/te, tv og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Örebro Slot (1.4km)

Midt i Örebro centrum ligger det storslåede Örebro Slot hvor Svartåen løber forbi. Slottet, som har været byens midtpunkt i mere end 700 år, er en meget populært turistattraktion. I dag er den gamle borg en meget levende attraktion, hvor I kan se udstillinger, teateroptrædener og messer samt nyde et godt måltid. I sommermånederne, kan I selvfølgelig også deltage i guidede ture og lære mere om slottet og dets historie. I kan også deltage i en af slottets spøgelsesture og lytte til historier om de tidligere fangers liv, hekse, folketro og nutidens berømte spøgelser.

Byparken i Örebro (1.5km)

Find familievenlige rejser til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg den smukke park lige ned til Svartån i Örebro. Parken er én af Sveriges smukkeste parker, ”Stadsparken” og blev anlagt helt tilbage i 1860’erne og blev, i 2004, kåret som ”Sveriges Smukkeste Park”. Her finder I både lækre blomstergårde, en rhododendronpark, legepladser, en hyggelig café og en stor scene som både bruges til teater og koncerter. En virkelig dejlig oase, midt i byen. Tag på ferie i egen bil til Sverige og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Örebro Kunsthal (1.5km)

Örebro Kunsthal er et af Örebro mest berømte kunstgallerier. Her kan I se det internationalt anerkendte Open Art projekt, som er en stor udendørs udstilling af moderne kunst.

Gustavsviks Oplevelsesbad (1.9km)

Hvis familien er på ferie, kan en udflugt til Gustavsviks Oplevelsesbad stærkt anbefales. Det er et af Sveriges mest besøgte fritids- og turistcetnre. I badelandet Lost City venter et sandt eventyr af Sveriges nyeste og heftigste vandrutsjebaner, indendørs og udendørs swimmingpools, bølgebad, vandfald, ruiner og jungle. På Lost Citys nye jungle restaurant kan I vælge mellem flere spændende retter, lækre snacks, frugt og is. Om sommeren kan I også prøve krafter med eventyrminigolf og legeplads på den tilstødende campingplads.

Wadköping Open Air Museum (2.4km)

Oplev hvordan Örebro engang så ud, med et besøg i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske frilandsmuseum åbnede, for første gang, dørene tilbage i 1960’erne og består af bondehuse som blev fredet for nedrivning. Det kan være svært at forestille sig at disse små træbondehuse, engang hørte til nogle af Örebros største bygninger. I dag bliver de charmerende huse brugt til værksteder, butikker og små museer. Nyd duften af friskbagt brød fra bageriet, tag den hyggelige atmosfære ind med en kop kaffe på pladsen, se trædrejeren arbejde og oplev udstillingerne i ”Cajsa Wargs Hus”. I December måned forvandles Wadköping også til et yderst charmerende julemarked.

Vandtårnet Svampen (3.5km)

I Örebro kan I se det gamle vandtårn, Svampen, som i dag er et velbesøgt udsigtspunkt. Herfra har I en dejlig udsigt over byen og Närkesletten. Der er også en restaurant og café, hvis I bliver sultne. Kør-selv til Örebro og find hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Find gode tilbud til Sverige og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Golf i og omkring Örebro (3.9km)

Både i og omkring Örebro er der flere golfbaner for golfentusiaster. Her kan I vælge mellem 6-, 9-, 16- eller 18-hullers baner. Fra hotellet er der ikke langt til Örebro City Golf, Kumla Golfklub, Kärsta Golfklubb og Lanna Lodge Golf.

Shopping i Örebro (10.1km)

I Örebro centrum finder I mange forskellige typer butikker. Vil I hellere besøge Örebro største shoppingcenter, ligger Mariebergs Galleria kun ca. ti minutters kørsel fra centrum.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Elite Stora Hotellet Örebro

Inkl. dagens ret

Närke

Miniferie til Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • 2 x morgenkomplet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

123,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

4-stjernet indkvartering i en gammel bygning

Læs mere

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpension

Närke

Suveræn placering i Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet

569,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Suveræn placering i Örebro

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng 100% rabat

Åkerby Herrgård

3. nat gratis

Västmanland

Dejlige omgivelser i Nora

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 3 x adgang til sauna
 • 3 x gratis internet og parkering

633,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Herregårdsidyl i Sverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis