Bilferie til Cityhotel Stockerau

Dansk | DKK

Cityhotel Stockerau

Ferie i festspilsby lige udenfor Østrigs hovedstad Wien

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Charmerende 4-stjernet hotel nær Wien
 • Hyggeligt hotel med wellness og egen vinkælder
 • Storbyoplevelser i Wien
916,-
3~8 dage fra
1.299,-

Natur og kultur i Østrig

Nord for Wien

3 dage
Kun 1.299,- / spar op til 291,-
SPAR
4 dage
Kun 1.949,- / spar op til 376,-
SPAR
5 dage
Kun 2.599,- / spar op til 461,-
SPAR
6 dage
Kun 3.199,- / spar op til 596,-
SPAR
7 dage
Kun 3.699,- / spar op til 831,-
SPAR
8 dage
Kun 4.349,- / spar op til 916,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis lån af cykler (2 timer)
Risskov Pakken

Besøg festspilsbyen Stockerau, kun 15 minutters kørsel fra Østrigs hovedstad Wien. Stockerau er fyldt med kulturelle oplevelser og i traditionelle Wien oplever I de overdådige palæer, de brømte konditorier samt det mangfoldige kulturliv. På Cityhotel Stockerau kan I slappe af med et lækkert dampbad, spabad, sauna og meget mere.

Hotellet tilbyder

Det fire-stjernede Cityhotel Stockerau ligger centralt placeret i Stockerau og med kun 15 minutters kørsel ind til Wien. Hotellet har egen restaurant, der byder på traditionelle retter med specielt udvalgte ingredienser og produkter fra lokale landbrug. Hotellet har en romantisk vinkælder og kan derfor anbefale den perfekte vin til hver enkelt ret. På hotellet finder I desuden et lækkert spa område. Her finder I både dampbad, spabad, sauna, solarium samt forskellige muligheder for massage mod et gebyr. Desuden er der også fitness muligheder. Wellness er gratis og det er også muligt at låne cykler gratis. Der er internet forbindelse på hotellet. Det koster 9 euro per døgn at parkere i hotellets garage.

 

Værelser

De elegante og komfortabelt indrettede dobbeltværelser har alle eget bad og toilet, tv, radio, telefon, minibar.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelserne er udstyret med eget badeværelse, kabel-TV og radio, minibar, pengeskab og internet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Dobbeltværelserne er rummelige og komfortable, udstyret med eget badeværelse, kabel-TV og radio, minibar, skrivebord, pengeskab og internet. Nogle af værelserne har balkon. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

975 km fra
Rostock, Tyskland
1100 km fra
Puttgarden, Tyskland
1125 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Burg Kreuzenstein (14.9km)

Oplev det smukke område omkring Wien i Østrig og tag turen ud til Burg Kreuzensteins middelalderlige slot ligger på en skovklædt bjergskråning, der idyllisk er omgivet af skove og bakker. Igennem historien har Burg Kreuzenstein altid stået som forsvar for forskellige ubudne gæster. Desværre blev store dele af slottet ødelagt under en kamp mod svenskerne i midten af 1600-tallet. I slutningen af 1800-tallet blev Burg Kreuzenstein restaureret og omdannet til et iøjnefaldende middelaldermuseum, der i dag tiltrækker mange besøgende. Find en billig kør-selv ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev Wien og de smukke områder omkring verdensbyen og selvfølgelig Burg Kreuzenstein.

Schloss Schönbrunn (35.2km)

Schönbrunn Slot er én af Østrigs største kulturskatte. Det storslåede barokslot omfatter hele 1.441 værelser og har siden midten af 1950’erne været et utroligt populært udflugtssted for turister fra nær og fjern. Slottets historie spænder over mere end 300 år, hvilket tydeligt både mærkes og ses i de forskellige arkitektoniske stilretninger man, som besøgende, oplever på sin vej rundt. Den fantastiske slotshave har været åben for offentligheden siden slutningen af 1700-tallet.

Tiergarten Schönbrunn (34.4km)

Tag på besøg i Tiergarten Schönbrunn som er Wiens Zoologiske Have, og Verdens ældste dyrepark. Den fascinerende zoo blev grundlagt helt tilbage i 1752 og er bl.a. én af de få zoologiske haver i Verden, der har kæmpepanda’er. Den historiske dyrehave byder desuden på et væld af andre spændende dyr fra samtlige kontinenter.

Teknisk Museum Wien (32.3km)

Oplev en hel verden af spændende udstillinger om teknikkens historie, omfattende alt lige fra astronomi og jernindustri til transport og musikinstrumenter. Wiens Tekniske Museum åbnede helt tilbage i 1918 og huser, udover de mange spændende udstillinger, også Østrigs Mediatek som er en omfattende samling af lyd- og videooptagelser om landets kultur og samtidshistorie.

Naturhistorisk Museum Wien (30.1km)

Naturhistorisk Museum Wien er ét af Verdens førende museer og huser mere 30 millioner genstande. Temaerne spænder utroligt bredt, men museets primære interesseområder er solsystemets oprindelse, evolution og udvikling af livet på Jorden, samt forhistoriske traditioner og skikke. Udstillingerne omfatter bl.a. verdens største samling af meteoritter og en yderst omfattende udstilling om dinosaurer og sjældne fossiler.

Schloss Belvedere (31.6km)

Belvedere er et kolossalt slotsområde fra barok-tiden, beliggende sydøst for Wiens Historiske Bycentrum. Selve Belvedere-paladset er opdelt i en nedre og en øvre del, med pragtfulde galleri- og museumsudstillinger strækkende sig fra 1600-tallet og op til i dag. Den fantastiske Belvedere Slotshave er én af Europas mest betydningsfulde historiske haver og er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Stephansdom (29.2km)

Stephansdom ligger på Stephansplatz i hjertet af Wiens Historiske Bycentrum og er en romersk-katolsk katedral fra 1147. I dag er kirken Wiens allervigtigste religiøse bygning, og tager hvert år imod næsten 3 millioner besøgende. Domkirkens spektakulære tag er lagt med glacerede keramiktegl, også kaldt majolika og giver noget af et særsyn.

Hundertwasser Haus (29.4km)

Tag toget eller bilen til centrum af Wien og gå langs de smukke gader. Byen er berømt for sin skønhed og arkitektur og er oplagt som destination for en storbyferie eller et lang weekendophold. Et af de arkitektoniske højdepunkter er det farverige og unikke hus Hundertwasser Haus designet af kunstneren Friedensreich Hundertwasser i distriktet Landstrasse. Modsat er Hundertwasser Village, et indkøbscenter designet af samme kunstner og bygget i et gammelt dækværksted. Centret tiltrækker 1,2 millioner besøgende om året. Her kan I nyde moderne kunst eller sidde og få en snack eller noget at drikke i en cafe eller restaurant. I Kunst und Café på stueetagen i Hundertwasser Haus kan I også se en film, der tager Jer med en tur rundt i Hundertwasser Haus. Et par hundrede meter væk, er KunstHaus Wien der også er designet af Friedensreich Hundertwasser.

Julemarked i Wien (30.2km)

Fra november og frem til jul bliver Wien transformeret til et magisk julelandskab, hvor duften af bagværk og varm gløgg skaber en herlig julestemning. Et af de mere kendte julemarkeder finder sted på City Hall Square, der hvert år bliver omdannet til et skinnende eventyrland, hvor julegaver, trædekorationer, slik og opvarmede drikke venter på den interesserede gæst.

Her kan i både finde karruseller samt traditionelt håndværk og sjove juleværksteder til børn, mens træerne i den omkringliggende park stråler af lys, hvilket kan gøre selv den største juleskeptiker blød i knæene.

Det er også nærliggende at besøge kultur- og julemarkedet foran Schönbrunn Paladset, der tilbyder romantik med et kejserligt bagtæppe. Det atmosfæriske marked byder på traditionelt håndværk, julepynt og julekoncerter samt et omfattende program til børnene, hvor de også kan få lov at opleve interessante juleværksteder.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

115,-
Kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat

Absolutum Hotel

Moderne hotel nær off. transport

Bøhmen

Storbyferie i Prag

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 10% rabat på wellness
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis parkering

431,-
Kun
819,-

Vis kort

Oplev Den Gyldne By Prag

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Superior værelse