Miniferie på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Dansk | DKK

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Bo midt i Stavangers maritime historie med mad inkluderet i opholdet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn beliggenhed på havnen i Stavanger
 • Inklusiv morgenmad, aftenbuffet og te/kaffe
 • Masser af fantastiske oplevelser indenfor kort afstand
401,-
3~4 dage fra
999,-

Inkl. lettere aftensmad

Smuk beliggenhed

3 dage
Fra 999,- / spar op til 295,-
SPAR
4 dage
Fra 1.539,- / spar op til 401,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x lettere aftensmad
 • 2 x Gratis kaffe og te
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge har en central beliggenhed på den charmerende havn i den sydvestnorske by, Stavanger. Her bor I omgivet af byens mange hyggelige butikker og restauranter i kort afstand fra Valbergtårnet, som tilbyder en herlig udsigt. Nyd en herlig miniferie i maritime omgivelser med god mad inkluderet både morgen og aften.


Hotellet tilbyder

Bygningen, som stammer fra 1988, er renoveret så sent som i 2018, og hotellet er designet med inspiration i de gamle bådehuse, som kendetegner området. Faktisk har hotellet høstet priser for sin charmerende arkitektur.

I bor lige midt i Stavangers maritime historie, blandt gamle velbevarede træhuse, fisker- og lystbåde og masser af spændende seværdigheder. Besøg f.eks. byens maritime museum, kunstmuseet, domkirken eller Norsk Oljemuseum, eller tag på uforglemmelige bådture på de omgivende fjorde.

Under opholdet kan I træne i hotellets nyrenoverede fitnesslokale, eller slappe af på den store møblerede udendørs terrasse, når vejret er til det.

Hver morgen kan I starte dagen med en lækker morgenbuffet, som serveres i hyggelige rammer. Om aftenen serveres hotellets populære aftenbuffet, i den indbydende restaurant. Senere kan I runde dagen af med en drink og en sludder i hotellets stemningsfulde bar.

Der tilbydes parkering ved hotellet mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 116 flotte værelser, indrettet i et herligt maritimt tema, og alle værelserne har enten udsigt mod parken eller fjorden. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og samtlige værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, komfortable senge og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Komfortabelt enkeltværelse med en maritim atmosfære og malerier af lokale kunstnere. Alle værelser har udsigt over havnen eller Valbergstårnet. Fri WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Komfortabelt dobbeltværelse med twin beds eller dobbeltseng. Maritim atmosfære og malerier af lokale kunstnere. Alle værelser har udsigt over havnen eller Valbergstårnet. Fri WIFI. Der er mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

17 km fra
Stavanger, Norge
210 km fra
Bergen, Norge
230 km fra
Kristianssand, Norge
410 km fra
Larvik, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
750 km fra
Øresundsbroen
775 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fjordcruise på Lysefjorden - Stavanger centrum (0.1km)

Uanset hvilken årstid I vælger at besøge Stavanger på, vil der altid være mulighed for at nyde en fjordcruise på Lysefjorden og blandt andet opleve vandfaldet, de mange idylliske øer samt den overdådige og barske natur som Norge kan præstere, og selvfølgelig kommer gæsterne også forbi Prædikestolen.

Der er afgang fra Skagenkaien i Stavanger og turen varer ca. 3 timer.

Skagenkaien i Stavanger (0.1km)

´Lysløypa´ i Stavanger er måske ikke helt så kendt som ´Bryggen´ i Bergen, men de smukke huse langs den oplyste Skagenkaj i Stavanger, er en oplevelse at se i skumringen og der er med garanti også mulighed for at få sig lidt at drikke.

Mange af bygningerne var tidligere boder, men huser i dag både restauranter og natklubber. Her mødes de festende gæster om aftenen, især når vejrguderne er milde, men som bekendt stopper vejret sjældent en god fest, dog kan der blive pænt koldt om vinteren, men så har man som bekendt også noget passende varmt tøj på.

Stavanger (1km)

Stavanger er en af Norges mest befolkede kommuner med over 100.000 indbyggere. Stavangers centrum virker ikke særlig stort, men til gengæld er fordele så, at det er nemt at komme rundt til fods og dermed også en glimrende mulighed for at nyde byens seværdigheder fra gadeplan. Den centrale butiksstrøg ligger i et område omgivet af ældre træbygninger med snævre og charmerende smågader, læg turen forbi Kirkegata og se om det ikke skulle være muligt at få lidt shopping ind i en ellers snæver tidsplan.

Siden Nordsøens første oliefelt blev fundet i 1969 har Stavanger været en kulturhovedstad, det blev også til en universitetsby og har samtidig også tiltrukket en masse international arbejdskraft. Med andre ord har Stavanger forandret sig til en spændende by med rigtig mange kulturoplevelser og et natteliv med fuld fart over feltet.

Stavanger domkirke (1km)

Den fornemme domkirke i Stavanger er en af de bedst bevarede bygninger fra middelalderen. Kirken ligger i en nordlige del af det idylliske Breiavatnet i Stavanger og fortjener så bestemt et besøg.

I domkirken afholdes der en del koncerter og spændende arrangementer, så husk at se efter i kirkens aktivitetskalender, måske foregår der noget spændende, lige nu?

Gamlebyen i Stavanger (0.7km)

Oplev det historiske område i Stavanger, også kendt som ´Gamlebyen´, og bestemt fortjener et besøg. Oplev Europas bedst bevarede træhuskonstruktioner fordelt på ca. 170 hvide træbygninger. Tag turen rundt i Gamlebyen en søndag formiddag, da det er det bedste tidspunkt at nyde de smukke huse i ro og fred.

Sola strand (15.6km)

Sola strand er en lavvandet strand med masser af sol i løbet af sommeren. Det er naturens helt eget vandland og egner sig godt til børn. Hele året rundt kan besøgende vade i vandet og tage en romantisk promenadetur over den silkebløde strand. Så snart vinden starter, kommer surferne væltende, og med god grund, området er skønt hele året rundt.

Sandnes (16km)

I centrum af Sandnes ligger gågaden med det passende navn ´Langgata´, som også er et naturligt midtpunkt i byen. Her ligger der også en række restauranter og småbutikker med alt det, der skal til, for at dække de ca. 75.000 indbyggeres behov.

Der kan lånes cykler på turistkontoret, og ja, det er helt gratis, og så kan der ellers cykles rundt i det pænt jævne terræn og i den meget cykelvenlige by.

Sandnes er kendt for sit potteindustri, og det har sin enkle forklaring. Da Sandnes ligger inderst i Gandsfjorden, findes der aflejringer med et godt lerlag, der blandt andet bruges til at fremstille lerpotter. Læg også vejen forbi pottemageren Simonsen i Langgata og få en ´Sandnesgauk´ hjem. Sandnesgauken fungerer som en Okarina, som er et gammelt blæseinstrument, der kunne minde lidt om et æg, og som kun fremstilles i Sandnes.

Preikestolen (57.3km)

Preikestolen er Rogalands best besøkte attraksjon og fjellplatået er kåret til verdens flotteste utkikkspunkt av Lonely Planet. Den ruver hele 604 meter over Lysefjorden og samler alle nasjonaliteter i naturopplevelser, selfies og varierende fottøy.

Julemarked i Stavanger (1km)


Tag til Stavanger på juleferie og besøg byens mange hyggelige julemarkeder, som alle hver især sørger for at få enhver besøgende i julestemning uanset alder. Nogle af markederne varer få dage, mens andre kører helt fra slutningen af november og frem mod jul. Et af de hyggeligste markeder er placeret i Stavangers gamle bydel og finder som regel sted den første søndag i december. Her får den historiske kulisse og de mange hyggelige kunstforretninger, værksteder, caféer og museer selskab af en skøn julestemning, og her finder I helt sikkert inspiration til julegaverne.

Lidt udenfor Stavanger finder I Kongeparken, som er den største forlystelsespark i det sydøstlige Norge, og også her vil der være julemarked - ét som børnene vil elske hvis I har familien med på ferie. Hele Kongeparken forvandler sig nemlig til et eventyrligt kongerige af julenisser, funklende lys, juleværksteder, gløgg, musik, chokoladefabrik, juleshows og masser af spændende aktiviteter.

Find et billigt hotelophold i Stavanger og tag med Risskov Bilferie på alletiders kør-selv ferie i julen! 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl. 5-retters menu

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis parkering

659,-
Kun
1.549,-

Vis kort

Unik atmosfære

Læs mere

Gaustablikk Fjellresort

Inkl. 3-retters menu

Vestfold og Telemark

Aktiv ferie i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering og internet

200,-
Fra kun
1.349,-

Vis kort

Uforglemmelig ferie i Telemark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~15.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat