Miniferie i Linköping på Clarion Collection Hotel Slottsparken

Dansk | DKK

Clarion Collection Hotel Slottsparken

Miniferie med uformel luksus, centralt i Linköping

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tagterrasse med boblebad
 • Aftenbuffet og eftermiddagskaffe inkluderet
 • Central beliggenhed i rolige rammer; nabo til domkirken
504,-
3~4 dage fra
689,-

Inkl. halvpension

Moderate dobbeltværelse

3 dage
Fra 689,- / spar op til 240,-
SPAR
4 dage
Fra 999,- / spar op til 359,-
SPAR
* Pris pr. person i moderate dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. halvpension

Standard dobbeltværelse

3 dage
Fra 759,- / spar op til 304,-
SPAR
4 dage
Fra 1.079,- / spar op til 505,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Clarion Collection Slottsparken tilbyder en central og rolig placering på Storgatan i Linköping. Her bor I med den smukke domkirke, som nærmeste nabo, i gåafstand fra byens mange butikker og seværdigheder. Nyd et afslappende ophold med hygge på tagterrassen, god mad og masser af spændende oplevelser i - og omkring - Linköping.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger centralt i Linköping, lige ved siden af domkirken, med byens smukke slot og slotspark lige ovre på den anden side af gaden. Her har I en hyggelig og rolig base for et ophold med uformel luksus i Linköping.

Hotellet tilbyder forskellige afslapningsmuligheder med sauna, indendørs koldtvandsbassin og en hyggelig tagterrasse med boblebad, som opvarmes året rundt. Derudover kan I frit benytte hotellets moderne fitnessfaciliteter.

Linköping er hovedbyen i Östergötlands län, og der er masser at opleve både i og udenfor byen. Der findes f.eks. adskillige spændende museer i byen, naturen omkring Stångåen er helt perfekt til vandreture og I bor desuden bare en kort køretur fra sluseområdet, hvor Göta-kanalen munder ud i Roxen-søen.

Start dagen med en dejlig morgenbuffet, som nydes i hotellets indbydende omgivelser. Om eftermiddagen er der ’Fika’ med eftermiddagskaffe, te og kage, og om aftenen serveres et udvalg af supper og salater samt en varm ret i restauranten.

Der kan parkeres ved hotellet mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 146 nydelige værelser, som alle tilbyder et højt komfortniveau. Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed, og det er muligt at tilføje en ekstra orpedning på dobbeltværelserne.

I kan vælge mellem standardværelser, hvor sengene er 160-180cm eller nyde opholdet i et af de mindre, og billigere ’moderate værelser’ med 140cm senge.

Alle værelserne er moderne og hyggeligt indrettet, og tilbyder eget bad og toilet, minibar, værdiboks, skrivebord, hårtørrer og kaffefaciliteter.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

280 km fra
Göteborg, Sverige
370 km fra
Helsingborg, Sverige 
460 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ekenäs Slot (23.1km)

Tag på en billig bilferie og oplev Ekenäs Slot er et imponerende renæssanceslot som bl.a. fortæller en historie om Sveriges magtrolle i det 17. og 18. århundrede. Derudover er huser slottet også et årligt ridderspil i Maj måned.

Mantorp Glasbruk (24.7km)

Tag på billig ferie i egen bil til Sverige og besøg Mantorp Glasbruk, hvor I kan opleve glaspustning efter en århundred år gammel tradition. De har også en butik og et udstillingslokale for deres flotte kunsthåndværk. Et oplagt udflugtsmål for en billig sommerferie eller familieferie i Sverige.

Mantorp Park (24.4km)

Tag på billig bilferie i Sverige og oplev et af Sveriges førende motorsportsfaciliteter, Mantorp Park, som ligger kun 13 km fra Mjölby. Her kan I give jer i kast med aktiviteter som drifting eller besøge et af deres mange årlige events. 

Sya Hembygds- och Fornminnesförening (31.6km)

Benyt også lejligheden til at besøge Sya Hembygds- och Fornminnesförening, områdets historiske forening, hvor I kan udforske områdets historie gennem deres store artikelsamling. Tæt på findes en anden historieforening, Mjölby Hembygdsförening, hvor I kan udforske flere historiske bygninger.

Vimne Bränngård (30.6km)

Tag en tur til Vimne Bränngård, hvor I kan ride på islandske heste samt give jer i kast med andre oplevelser på hest. F.eks. kan I prøve yoga på hesteryg.

Svaneholms Borgruin (31km)

I et skovområde, blot ca. 10 km sydøst for Mjölby, kan I besøge ruinerne af middelalderborgen Svaneholm fra 1300-tallet. Smukt beliggende på en halvø ved søen, Kilarpesjön, i sognet Västra Harg, ligger den skjulte og gennem århundreder uberørte borgruin. Uberørt forstået på den måde, at der endnu ikke har fundet arkæologiske undersøgelser sted og at relativt få overhovedet kender til middelalderlevnet, idet det kun er nævnt i nogle enkelte tekster fra dengang.

Löfstad Slot (33.9km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og nyd en sommerferie eller vinterferie i Sverige ved Norrköping. Besøg Löfstad Slot er et intakt slot fra 1600-tallet, hvor I på en guidet tur kan få et spændende indblik i, hvordan de adelige har levet op gennem årene, og høre historierne om spøgelser på slottet. Find børnevenlige hoteller til bilferien og kom afsted på oplevelser i området omkring Norrköping med Risskov Bilferie.

Mjölby (34.5km)

Mjölby er en charmerende lille by, med ca. 13.000 indbyggere, beliggende i Östergötland. Byen har rødder tilbage fra middelalderen, men området har været benyttet af mennesker i meget længere tid, hvilket man kan se på de mange gamle slotte og grave i området. F.eks. kan I besøge gravpladsen, Kungshögarna.

I sommerhalvåret findes der flere muligheder for at nyde områdets friluftsbade, eksempelvis Skogssjöbadet, Nederlösabadet eller Västra Hargsjön.

Er I til flot natur, så kan I besøge f.eks. Skogssjöns naturreservat, eghaverne i Solberga eller Stora Haddebos naturreservat.

Skänninge (37km)

I klosterbyen Skänninge, ca. 10 km nord for Mjölby, finder I flere historiske seværdigheder. Blandt andet St. Ingrids’ Klosterruin, et kloster, som blev opført i begyndelsen af 1200-talet. Dette var Sveriges første kvindelige dominikanerkloster. En kuriøs historie om Skänninge er, at den første elefant i Sverige blev vist frem netop her, tilbage i 1806. Billetpriserne var så høje, at det startede et oprør blandt de lokale, som var så stort, at militæret blev indkaldt som hjælp til at dæmpe gemytterne. Dette oprør blev reporteret over hele landet under overskriften ”Elefantoprøret i Skänninge”. I Skänninge kan I også besøge St. Ingrids Gille, Skänninges Egnshistorieforening med sit rosarie, sin urtehave og sine tre flotte historiske bygninger.

Rhododendrondalen (40.9km)

Åbackarna har længe været et populært promenadestræk, der forbinder det centrale Norrköping med Himmelstalund. Nedenfor ligger den fantastisk smukke Rhododendrondal med vilde rhododendroner. Her er der bevægelse og dufte stort set året rundt, men især fra Maj og nogle måneder frem, når blomsterne står i fuld flor, er dalen en fantastisk oplevelse for adskillige sanser.

Julemarked i Norrköping (41.6km)


Velkommen til julen i Värmekyrkan og Norrköping, hvor hele familien kan nyde den magiske julestemning og fejre julens første advent. Tag på en kort weekendophold eller en miniferie i egen bil og aflæg Norrköping et julebesøg. 


Tag turen ind til det traditionelle julemarked som afholdes den første dag i advent. Børnene kan også sende deres juleønskeseddel til julemanden, som går rundt ved grantræerne. Der spilles julemusik, og et pulserende liv omkring småboderne, hvor der blandt andet sælges kunsthåndværk, der er også et kunsthåndværksted, og julegodter. Benyt også lejligheden til at besøge Norrköping, som er en dejlig by, der byder på gode restauranter, hyggelige caféer og gode shopping- og sightseeingmuligheder.

Benyt lejligheden til at kombinere en shoppingtur og starten på julen med et besøg på julemarkedet i Norrköping. I kan bestille billige hotelpakker i og omkring Norrköping hos Risskov Bilferie og få startet julen i Norrköping i Sverige.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

BW Vetlanda Stadshotell

Naturoplevelser i Sverige

Småland

Oplev Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og internet
 • Beliggende i centrum

517,-
Kun
619,-

Vis kort

Bo centralt i hyggelige Vetlanda

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Savoy Jönköping

Ophold med morgenbuffet

Småland

Designhotel ved Vättern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet

114,-
Kun
969,-

Vis kort

Designhotel midt i Jönköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat