Miniferie på Clarion Collection Magasinet

Dansk | DKK

Clarion Collection Hotel Magasinet

Bo med udsigt over havnen i Sveriges sydligste by

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4 / 5

Highlights

 • Morgenmad, eftermiddagskaffe og aftensmad inkluderet
 • Central beliggenhed med udsigt over havnen
 • Tæt på Smygehuk, Skanör, Malmø og København
894,-
3~4 dage fra
689,-

Ophold med halvpension

Centralt i Trelleborg

3 dage
Fra 689,- / spar op til 554,-
SPAR
4 dage
Fra 969,- / spar op til 895,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Clarion Collection Hotel Magasinet er indrettet i en fantastisk bygning fra 1904 og har en central beliggenhed i Trelleborg, tæt på både centrum, havnen og banegården. Trelleborg er Sveriges sydligste by, og herfra kan I nemt besøge steder som Smygehuk, Skanör, Falsterbo, Malmö og endda København.

Hotellet tilbyder

Clarion Collection Hotel Magasinet er indrettet i et gammelt kornmagasin, som stammer tilbage fra 1904, og var i brug så sent som op til midten af 1980’erne. Bygningen gennemgik en komplet renovering og forvandledes til et hotel i begyndelsen af 00’erne, men mange af detaljerne fra den gamle bygning, er i den forbindelse nænsomt blevet bevaret.

Hotellet ligger direkte ved byens færgeterminal, hvorfra der går afgange til steder som Travemünde, Rostock, Swinousjie, Klaipeda og Sassnitz. Således tilbyder hotellet en god base for et mellemstop, hvis I skal på bilferie et andet sted i Europa.

Hotelpakken omfatter en herlig og omfangsrig morgenbuffet med mange forskellige muligheder, eftermiddagskaffe og aftensmad, hvor I kan nyde en lækker salat og en hovedret hver aften.

Hotellets centrale placering betyder, at I både har byens centrum, museer, smukke haver, Trelleborg Slot og gode shoppingmuligheder inden for gåafstand. Fra hotellet har I også kort afstand til Skånes smukke naturlandskaber, hvor I finder mange gode cykelstier. Derudover har I heller ikke langt til Trelleborgs Golfklub og områdets smukke strande.

Der kan parkeres ved hotellet mod et gebyr og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 58 moderne, nyligt renoverede værelser, som alle er lyst og pænt indrettet.

Der findes tre forskellige værelsestyper, som er Standard dobbeltværelser, Superior dobbeltværelser og Deluxe dobbeltværelser:

Standard dobbeltværelserne er på 18-20 m², og er enten udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Superior dobbeltværelserne er 18-24 m² og er placeret øverst i bygningen. Disse har også enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og de fleste har skrålofter med ovenlys og et hyggeligt klimaanlæg.

Deluxe dobbeltværelserne er også på 18-24 m² og er udstyret med en lækker dobbeltseng på 180cm eller 210cm. Disse værelser har store vinduer med udsigt over havet eller byens hustage, og der er højt til loftet, hvilket giver en rar atmosfære.

Alle værelserne er indrettet med trægulve og flisebelagte badeværelser med bruser og hårtørrer, arbejdsområde med stol, lænestol og SmartTV.

På Superior- og Deluxe-værelserne er det muligt at tilføje en ekstra opredning.

Kæledyr er velkomne mod et gebyr, og skal forudbestilles.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Øresundsbroen
100 km fra
Helsingborg, Sverige 
310 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Trelleborg (2.4km)

Trelleborg er Sveriges sydligste by og har omkring 30.000 indbyggere. Byen er opkaldt efter vikingeborgen, Trelleborg. Trelleborgs middelalderlige byplan er stort set uberørt, men meget af den ældre bebyggelse er gået tabt. Trelleborgs ældste dele er placeret omkring det gamle torv.

I begyndelsen af det 19. århundrede udviklede byens shippingindustri sig, og i 1897 åbnede regelmæssige færgetjenester mellem Trelleborg og Sassnitz med post- og passagertrafik, hvilket gjorde byen til en vigtig havn. I byen er der et forsendelsesmuseum for dem, der ønsker at lære mere om havnebyens historie.

Byen har også en svømmehal og en bowlinghal til glæde for hele familien.

Vikingeborgen Trelleborg (1.9km)

Trelleborg er en vikingeborg bygget i år 980, da Harald Blåtand var konge af Danmark og Skåne. Vikingeborgen, eller Trelleborg, som den faktisk hedder, ligger i centrum af byen Trelleborg, som er opkaldt vikingeborgen. Der er også et museum i området, hvor I kan lære mere om Trelleborg.

Søfartsmuseet i Trelleborg (2.1km)

Sveriges sydligste søfartsmuseum fortæller historien om fragt inden for Trelleborgs store kommune, før og nu. Trelleborg blev en vigtig havn i begyndelsen af det 19. århundrede, og museet tager jer med på en rejse gennem tiderne.

Museet har forskellige afdelinger for fiskeri, mindre bådmotorer, nautiske instrumenter, stewardships, rederier, spedition og færgetjenester. Museet har også en række skibsmodeller af "Trelleborgs skib".

Smygehuk (15.5km)

Smygehuk er en havn og fiskerby på Skånes sydkyst, men er bedst kendt for at være Sveriges sydligste punkt. På grund af dette er det et populært turistmål med over 200.000 besøgende hver sommer. Der er også en is kiosk, en café, et røgeri og et bådhus. Ved havnen er der et skilt med afstandsangivelser til nogle europæiske hovedstæder og til Treriks Rouset (Sveriges nordligste punkt). Så længe vejret tillader det, er området også perfekt til en picnic i solen.

Malmø (33.5km)

Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd.

Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design.

Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker.

I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

København (59.9km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Scandic Sydhavnen

Inkl. dagens ret

Storkøbenhavn

3 km fra byens centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x Eftermiddagskaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

134,-
Kun
899,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat

First Hotel Jörgen Kock

Ophold med morgenbuffet

Skåne

I hjertet af Malmø

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich med et gl. sodavand
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

184,-
Kun
789,-

Vis kort

Herlig byferie centralt i Malmø

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat