Miniferie på Color Hotel Skagen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Color Hotel Skagen

Tag på miniferie i Lysets Land og oplev den populære ferieby Skagen

4-stjernet hotel på Skagen Odde
Afslapning med swimmingpool og sauna
Skønt udgangspunkt for oplevelser i Nordjylland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Det 4-stjernede Color Hotel Skagen har en fantastisk beliggenhed på Skagen Odde, med gåafstand til Skagen midtby og kort afstand til et utal af Nordjyllands mange muligheder og seværdigheder. Hotellet byder bl.a. på en lækker opvarmet udendørs swimmingpool, finsk sauna, minigolf, beachvolley, billard, bordtennis, fitnesscenter og meget andet. Der er både en gourmetrestaurant, en café og en hyggelig bar, hvor I kan nyde masser af god mad og drikke. Color Hotel Skagen tilbyder et ideelt udgangspunkt for et ophold i Skagen, hvadenten det er en miniferie, et weekendophold, en romantisk parferie, et gourmetophold eller en familieferie, I ønsker.

Hotellet tilbyder

Color Hotel Skagen har en helt suveræn placering på Skagen Odde, ca. 7 km. fra Grenen. Her kommer I til at bo på Skagens eneste 4-stjernede hotel, med gåafstand til centrum og en lang række af muligheder og aktiviteter på selve hotelområdet. 

For eksempel kan I tage en dejlig dukkert i den udendørs opvarmede swimmingpool, slappe af med finsk sauna, spille minigolf i den hyggelige gårdhave eller beachvolley på banen umiddelbart bag hotellet.  

Indenfor finder I et stort aktivitetsrum, hvor der bl.a. kan spilles dart, billard, bordtennis og bordfodbold, og hvor der også findes et lille legerum til de helt små. 

Hotellet har også sit eget fitnesscenter, udstyret med moderne faciliteter, hvor I kan få pulsen op og holde formerne ved lige. Derudover er det naturskønne område omkring hotellet spækket med mange gode vandre,- cykel- og løberuter, og der kan lejes cykler på hotellet og findes kort over ruterne i receptionen. 

Hver morgen fra kl. 7.00 kan I nyde en stor, lækker og varieret morgenbuffet i hotellets lyse morgenmadsrestaurant. Her finder I varme retter som bacon, røræg og pølser, masser af lækkert brød og pålæg, et stort udvalg af forskellige morgenmadsprodukter samt frisk frugt. Dertil kan drikkes alt fra juice til varm chokolade, the og økologisk kaffe. Morgenmaden serveres kl. 7.00 - 10.00 på hverdage og kl. 7.00 - 10.30 i weekender samt i hele juli måned.  

I hotellets egen restaurant, Restaurant Holger, tilbydes en spændende menu, som bærer præg af det franske køkken med et touch af Skagen. Det lokale islæt kan f.eks. være frisk fisk eller skaldyr fra den lokale fiskehandler, kød fra Slagter Munch eller grøntsager og urter fra lokale producenter. Restauranten er åben alle ugens dage fra kl. 18.00.  

I den nydelige Café Holger, som er åben hele året, tilbydes både frokost- og aftenretter i stilfulde og hyggelige omgivelser. Om sommeren flytter caféen også ud på den hyggelige overdækkede terrasse. Café Holger er åben hver dag fra kl. 12.00.  

Senere på aftenen kan I nyde den dejlige afslappede stemning, ofte med musik i baggrunden, i hotellets atmosfæriske bar og lounge. Her får I en perfekt afrunding på en god og oplevelsesrig dag, f.eks. med en kop kaffe, et glas vin eller en lokal øl. 

Hotellets placering giver Jer helt ideelle muligheder, hvadenten I er på aktiv ferie, miniferie, weekendophold eller noget helt fjerde. Tag f.eks. en tur op til Grenen, hvor havene skiller, gå ture ved Råbjerg Mile, tag på shoppetur i Skagen midtby, se ”den tilsandede kirke” Sankt Laurentii Kirke, tag på udflugt til f.eks. Hirtshals eller Frederikshavn, smut på øtur til Læsø og meget andet. Mulighederne er mange.  

Der er gratis parkering direkte ved hotellet og under opholdet har I fri adgang til trådløst internet.

Værelser

Color Hotel Skagen har 151 værelser. De lyse og stilrene enkelt – og dobbeltværelser er minimum 16 m² store og er udstyret med yderst komfortable Jensen senge med allergivenlig dyne og hovedpude, Trip Trap stole, skrivebord, TV samt eget lyse badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Bemærk at

Børn i forældres seng har kun overnatning og morgenmad inkluderet i opholdet. Børnemenu kan købes på hotellet.

Hotellets udendørs, opvarmede swimmingpool er åben kl. 07.30 - 22.00 i sommerperioden og kl. 15.00 - 18.00 i vinterhalvåret. Hotellets saunaer kan benyttes i tidsrummet 7.00 - 13.00 og 15.00 - 21.00. I vinterhalvåret kl. 15.00 - 18.00.

Det koster 300 kr. den første nat og 100 kr. for hver følgende nat at medbringe hund.

Vis flere

Værd at se

 • Skagen (2.8 km)

  I Skagen, hvor to have mødes, er der oplevelser for alle hele året rundt. I Skagen finder I nogle af Danmarks skønneste og mest hvide sandstrande, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Nyd en dag i smukke Skagen; kunst, store isvafler og dejlige strande venter.
 • Den tilsandede kirke (2.2 km)

  Den tilsandede kirke eller Skt. Laurentii kirken blev bygget i det 13. århundrede i rød mursten. Kirketårnet, bygget i det 14. århundrede og renoveret i det 18. århundrede, er i dag den eneste synlige del af kirken. Sandflugten, der begyndte i det 16. århundrede har,hæmmet kirkens opkomst, som blev lukket i 1795 med tilladelse fra Damarks daværende kong Christian VII. Sandet har nu helt begravet alt undtagen tårnet, som nu er K-mærket og er en af turistattraktionerne.

  Den tilsandede kirke
  Den tilsandede kirke ligger på vej til Skagen.
 • Skagens Museum (2.8 km)

  Skagens Museum ligger i det nordligste Jylland og udstiller en helt unik samling af værker fra Skagensmalerne, hvor navne som Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann pryder væggene. I 2014 blev samlingen udvidet med fusionen af Anchers og Drachmanns hjem, som fortsat står, som de gjorde dengang. Oplev på nært hold de spændende kunstnerhjem, og hvordan disse usædvanlige danske kunstnere levede i hverdagen.

  Skagens Museum
  Se de flotte malerier på Skagens Museum
 • Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (14.3 km)

  Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst. Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

  Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit.
  På Råbjerg Mile kan I med egne øjne se naturens kræfter på spil.
 • Ørnereservatet (23.6 km)

  Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og oplev naturen og den beboere med Risskov Bilferie. Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle. Find en miniferie eller et billigt weekendophold og oplev de smukke rovfugle i deres eget habitat.

  Ørnereservatet
  Ørnereservatet har ca. 100 ørne og falke, oplev rovfuglene tæt på!
 • Palmestranden (37.0 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og tag på kør-selv oplevelse til Nordjylland med hele familien. Husk badetøjet, fordi om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bugt det helt rigtige sted at opholde sig. Den omkring 500 meter lange badestrand er smukt dekoreret med palmer, som giver strandgæsterne en ægte sydlandsk fornemmelse. Udover det dejligt kølige saltvand er der både beachvolley og strandfodbold samt mulighed for at spille petanque. Find børnevenlige hoteller i Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i det jyske med alle familiemedlemmerne og Fido.

  Palmestranden
  Palmestranden ved Ålbæk Bugt er altid meget besøgt om sommeren.
 • The Reef (38.7 km)

  Besøg det store tropiske badeland Scandic The Reef. The Reef tilbyder en ganske speciel badeoplevelse med sit caribiske regnskovsklima, med palmer, klipper og klart blåt vand. Der er bølgebassin, undervands-skattejagt, vandrutsjebane, vandfald, spaområde og meget mere. The Reef er sjov og hygge for folk i alle aldre, men ungerne – ja de vil elske det!

  The Reef
  Lyn, torden og roligt lys i forskellige farver er en del af oplevelsen i The Reef.
 • Frederikshavn (38.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find en billig sommerferie eller vinterferie på toppen af Danmark med Risskov Bilferie. Øverst oppe ligger Frederikshavn ud mod Kattegat. Frederikshavn er en handelsby, der hvert år modtager over 5 millioner besøgende, og det kan ikke undre, da der er meget at opleve. Byen har en hyggelig atmosfære omringet af skøn natur og de herlige friske pust fra havet. Prøv at tage en tur op i Krudttårnet eller besøg Fiskeklyngen, som er den ældste bydel i Frederikshavn, der stammer helt tilbage fra 1568. Historiske oplevelser venter på Bangsbo Fort og Bunkermuseet, som ligger i den sydlige del af Frederikshavn. Fra fortet er der en storslået udsigt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dage er det muligt at se helt op til Skagen. Bunkermuseet er en del af 20 bunkere, som ikke længere bliver brugt af søværnet. Sommeren kan I tilbringe på Palmestranden og året rundt afvikles flere forskellige events i byen. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse med hele familien til det nordligste Danmark.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byder både på skønne strande og klitter og gode shoppingmuligheder.
Vis flere

Kort

Color Hotel Skagen
Gl. Landevej 39, 9990 Skagen

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~14.99 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat