Bilferie i Danmark til Comwell Korsør

Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Korsør

Miniferie 2 km. fra centrum af Korsør i grønne omgivelser

 • Restaurant
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Dampbad

Hotellet

I bor helt perfekt på Comwell Korsør midt i naturskønne omgivelser, tæt på vand, skov og golfbane. Korsør centrum ligger kun 2 km. fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Comwell Korsør byder jer velkommen i naturskønne omgivelser til en miniferie med masser af selvforkælelse.

Hotellet har spa- og wellness område med sauna, dampbad, spa og swimmingpool samt 2 store udendørs hottubs og park-sauna i Spahaven (alt sammen mod gebyr). I Spa området kan I blandt andet nyde en massage, aromaterapi eller pedicure mod gebyr. Behandlinger skal bestilles direkte på hotellet inden ankomst. Åbningstiden i Spaen er kl. 06.00-22.00. Adgangen til dette koster 195 kr. inkl. badekåbe og tøfler og gælder hele opholdet.

Børn er velkomne kl. 08.00-10.00 & 17.00-19.00 – undtagen lørdage hvor spa/pool er forbeholdt voksne. (børn er under 16 år og er gratis, men får ikke tildelt håndklæde, badekåbe og tøfler.) Børn skal altid være i følgeskab med en voksen.

Hotellet tilbyder desuden faciliteter til tennis, billard og volleyball på selve ejendommen samt Nintendo Wii-konsoller, hvis vejret ikke indbyder til udendørs leg. Hotellet er desuden nabo til Korsør Golf Club – en meget smuk bane og landets 4. ældste 18-huls parkbane.

Hotellet tilbyder en restaurant, som serverer retter baseret på de lokale Vestsjællandske råvarer og når vejret tillader det, grilles der på den store terrasse og middagen serveres udendørs. Den store terrasse med afslappende lounge møbler er også hotellets samlingspunkt om sommeren.

Værelser

Alle hotellets Lux værelser har eget bad/toilet, fladskærms-TV af mærket Bang & Olufsen og enten fransk altan eller terrasse. Værelserne har desuden te- og kaffemaskine samt opholdsområde.

I kan opgradere til en af hotellets 4 individult indrettede suiter (mod gebyr) med egen stor terrasse eller balkon på næste side. Der er badekar i alle suiter.

Læs mere her

Bemærk at

Åbningstiden i hotellets wellness område er kl. 06.00-22.00. Entré koster 195 kr. pr. person inkl. badekåbe og tøfler og gælder for hele opholdet. Børn 3-16 år er velkomne kl. 08.00-10.00 & 17.00-19.00 – undtagen lørdage hvor wellness området er forbeholdt voksne. Entré til børn i alderen 3-16 år koster 95 kr. og de får ikke tildelt håndklæde, badekåbe og tøfler. Børn skal altid være i følgeskab med en voksen. Børn under 3 år har ikke adgang til AquaSpa.

Såfremt jeres ophold inkluderer kaffe & kage samt middag, vil kaffe & kage blive serveret på ankomstdagen og middag på dag 2.

Medlemmer af Comwell Club får ikke tildelt point ved bestilling igennem Risskov Bilferie.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Vikingeborgen Trelleborg (14.7 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
 • Slagelse (17.1 km)

  Slagelses hyggelige indre by tilbyder bl.a. gode shoppingmuligheder. Den meget livlige bymidte har meget at byde på og I kan gå på opdagelse og udforske de mange stræder og smågader, der afvekslende bliver til små pladser og torve, hvor det altid er nemt at finde en masse små specialbutikker. Slagelse har også en historisk stemning, og den mærkes bestemt, når Skt. Mikkelskirken aflægges et besøg. Den ligger midt i Slagelse og er en af Danmarks ældste teglstenskirker med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

  Slagelse
  Slagelse byder både på shopping, kultur og historie som altsammen kan opleves når I er på ferie på Vestsjælland
 • Reersø Amerikanerbil Museum (33.5 km)

  Reersø er en fredet landsby, og det virker faktisk som om, at tiden ikke har ændret på hverken arkitekturen eller byens udformning. Tiden har stået stille i et helt århundrede. Men det ændrer ikke ret meget på indholdet af Reersø Amerikanerbil Museum, fordi her har tiden ikke stået stille, og der er en rigtig god oplevelse i 'dollargrinets' udvikling fra 1950 op til 70'erne. Der er også andre spændende europæiske bilmærker samt scootere. Den 1.000 kvadratmeter store hal rummer alt, der kan få selv store drenge til at få en klump i halsen og pigerne til at se fjerne ud. En sikker vinder hvis hele familien er med.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Oplev alle de gamle klassikere på Reersø Amerikanerbil Museum.
 • Reersø strand (34.9 km)

  Nyd naturen hele året rundt. Gå en lang tur langs vandet eller hop i bølgen blå på en varm sommerdag.

  Reersø strand
  Nyd en fredelig gåtur langs Reersø strand.
 • Gavnø Slot (53.8 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
 • Kalundborg (52.1 km)

  Tag på ferie i egen bil og oplev det smukke Kalundborg på Østsjælland med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller i området, og snyd ikke jer selv for at opleve denne skønne danske perle af en by som oveni købet også er en krydstogtdestination for blandt andet britiske cruiseskibe. Den gamle del af Kalundborg kaldes for 'Højbyen', og er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer med bygninger, der kan dateres helt tilbage til både det 15. og 16. århundrede. I centrum af byen finder I mange restauranter og caféer og har I lyst til at købe lidt ind, så kan en tur op ad Kordilgade eller Skibbrogade bestemt anbefales. Her findes der nemlig et rigtigt godt og varieret udvalg af forskellige specialforretninger med alt fra cykler til helseoste. Lidt udenfor shoppestrædet ligger den smukke Vor Frue Kirke. Find et billigt hotelophold og tag på ferie med hele familien og udforsk det østlige Sjælland.

  Kalundborg
  I Middelalderbyen Kalundborg står den smukke Vor Frue Kirke.
Vis flere

Kort

Comwell Korsør
Ørnumvej 6 4220 Korsør

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstra opredning 50% rabat