Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Comwell Sport Rebild Bakker

Kom helt ned i gear med et afslappende ophold i en af Danmarks ældste Nationalparker

Billige ophold

3 dage kun 1.069,-

Vi anbefaler

Aktiv ferie i Rebild

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 gl. øl, vin el. vand
 • Adgang til SportBasic

3 dage kun 1.069,-

Spar op til 352,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Comwell Sport Rebild Bakker

Naturen, afslapning og velvære er i højsædet, når I besøger Comwell Sport Rebild Bakker. Naturen her er kendetegnet ved istidens bakkeøer, moræne landskaber og selvfølgelig Limfjorden. Derfor er det oplagt at tage de gode sko på og bevæge sig ud og opleve naturen med de mange søer og kilder tæt på. Når I kommer hjem efter en indholdsrig dag, kan I passende bruge hotellets wellness muligheder til at geare helt ned og lade afslapning og hengivelsen til forkælelse tage over.

Hotellet tilbyder

I Juni 2013 åbnede Comwell Sport i Rebild Bakker, Danmarks nye sportshotel, som ligger midt i den smukkeste nationalpark lige syd for Limfjorden. Når I besøger Comwell Sport Rebild Bakker vil I finde naturen, velvære og Sport i højsædet. Her kan I tage på sportsferie med vennerne, familien eller kollegerne og efter en aktiv dag slappe af i poolen, få en drink i Sportsbaren eller spise en dejlig middag i restauranten. I har mulighed for at tilkøbe Comwell Sport armbåndet for 125,- pr. person. Dette vil give jer mulighed for at leje mountainbikes og/eller tiltræde de forskellige holdaktiviteter med fitness instruktør. Ligeledes vil der være mulighed for at tage et spil tennis eller prøve kræfter på multibanen. Naturen ved Comwell Sport Rebild Bakker er kendetegnet ved istidens bakkeøer, moræne landskaber og selvfølgelig Limfjorden. Et ophold ved Comwell Sport Rebild Bakker indbyder derfor til at tage løbeskoene med og bevæge sig ud og opleve den smukke natur med de mange søer og kilder tæt på, enten til fods eller på mountainbike.

Intet sportshotel uden unikke muligheder for holdtræninger. På Comwell Sport Rebild Bakker har I flere hold at vælge imellem. Start f.eks. dagen med ”SunGym” som sætter gang i musklerne og gør jer klar til dagens løbetur. Vil I have kroppen i balance kan I tilmelde jer det pilateslignende Stretch’n Balance. Er I mere til hård styrke og pulstræning så er Kettle- eller Circut Training måske lige det perfekte alternativ for jer. Eller hvad med en omgang Sportsboxing med hotellets instruktører? Al træningen foregår på hotellets multisportsbane, i fitnesslokalet eller på hotellets udendørs fitnesspark. De fleste holdtræninger afvikles for både begyndere og øvede, det eneste I behøver, er et Comwell Sport armbånd. Hotellet tilbyder også muligheder for at prøve kræfter med moutainbikes. Enten via holdudflugter hvor der tilbydes alt fra sightseeing med hotellets instruktører til MTB hold som byder på alt fra lette ruter til mere udfordrende for den øvede. Ønsker I selv at låne en moutainbike står receptionen og dets personale klar til at guide en med forskellige ruter i området. Hotellets omgivelser gør at løbere og vandrere ikke kan få nok af den flotte og afvekslende natur der findes lige udenfor hotellet. Hotellet tilbyder ligeledes guidede løbe- og vandreture hvor I selv har mulighed for at sætte tempo.

Det 4-stjernede Comwell Sport Rebild Bakker ligger placeret inde midt i Rebild Nationalpark syd for Limfjorden. Hotellets egen restaurant tilbereder mad med friske og udsøgte råvarer, og menuen ændres løbende, så I altid kan få en ny og spændende madoplevelse. På hotellet finder I desuden en Sportsbar, hvor I kan nyde en øl om aftenen. Hotellet har en dejlig velvære afdeling med swimmingpool, dampbad, koldtvandskar og sauna. Hotellet har også flere andre aktivitetsmuligheder som fitnesscenter, tennisbane, petanquebane, multibane, swimmingpool, dart og billard, mens der er flere fantastiske vandre-, jogging- og cykelruter i omegnen. Hotellet tilbyder ligeledes leje af mountainbikecykler og mulighed for holdtræninger med fitnessinstruktører. Med Comwell Sport armbåndet har I fri adgang til alle hotellets aktiviteter og udstyr. Der er fri afbenyttelse af internettet på hotellet. Der er også aviser til fri afbenyttelse ved morgenmaden. Det er ikke tilladt med husdyr på hotellet. 

Værelser

Alle værelser er lyst indrettet med eget bad og toilet, arbejdsbord, tv, minibar og safebox. Desuden er der enten egen terrasse eller altan på alle værelser. Det er muligt at opgradere til et superiorværelse på næste side. Værelset er 1/2 gang større end standard samt større badeværelse med badekar og bruseniche. I kan også vælge hotellets suite, som er i 2 etager med stort værelse med opholdsstue samt større badeværelse med badekar og bruseniche.

Rebild

Rebild er først og fremmest kendt for det smukke lyngklædte naturområde, Rebild Bakker, der byder på mange dejlige oplevelser i det fri. Området på ca. 140 tønder land blev i 1912 købt for donationer fra dansk-amerikanere over hele USA med det formål, at mennesker fra de to nationer skulle kunne mødes i disse bakker hvert år i glæde, i fest og også i lidt vemod for at træffe familien, venner og bekendte eller for at mindes de mange der af omstændighederne i deres eget land var blevet tvunget til at finde sig en fremtid på den anden side af Atlanten. Meningen var, at nationalparken skulle foræres til den danske stat, at den altid skulle være åben for publikum, at danskfødte amerikanere måtte afholde fester i parken den 4. juli og på andre amerikanske mindedage, og sidst men ikke mindst, at parken skulle henligge i naturtilstand - underforstået som et hedelandskab. 

Den dag i dag samles hvert år stadigvæk mange tusinde mennesker den 4. juli til Rebildfest i Rebild bakker til fastholdelse og videreførelse af den smukke tradition. Det er faktisk den største fejring af USAs nationaldag udenfor USA.

Kun få kilometer fra Comwell Sport Rebild Bakker i hjertet af den 8000 ha store Rold Skov ligger Den Jyske Skovhave, der siden 1890 og frem til i dag er blevet beplantet med over 150 forskellige træer og buske fra store dele af den nordlige halvkugle. I kan derfor foretage en imponerende botanisk ”rundrejse” på store dele af verdens nordlige halvkugle, hvor få skridt kan føre jer fra så forskellige områder som Nordamerika til lande som Serbien eller Japan. Den Jyske Skovhave besøges derfor af mange skov- og naturinteresserede, og haven er en seværdighed hele året rundt. Den åbnede som en offentlig seværdighed i 1970, og samtidig etablerede man på stedet Danmarks første hundeskov. Hundeskoven er et fristed for hunde, hvor de må færdes uden snor, men kun under ejerens fulde kontrol. En anden dejlig daturoplevelse får I  på en kanotur på Lindenborg å, der løber gennem noget af Himmerlands smukkeste natur.

Nyd også den kønne gåtur til Lille Blåkilde, nord for Comwell Rebild bakker. Fra sprækker i den højtliggende kalk i undergrunden strømmer der 150 liter vand ud i sekundet, hvilket gør kilden til Danmark vandrigeste kilde. Det naturskønne område er total fredet og indbyder til en stille stund mens kun bækkens hvislen og fuglenes sang krydrer tankerne - i sandhed et af de øjeblikke hvor man kan blive opslugt af Danmarks smukke natur.

I kan fordybe jer i områdets historie på Spillemands-, Jagt- og Skovbrugsmuseet, der ligger omkring tre kilometer fra hotellet. Museet indeholder kulturhistoriske samlinger fra Rold Skov området samt specialsamlinger for skovbrug og folkemusik. Museet er blot et ud af flere af Rold Skov museerne, der alle befinder sig i Rold Skov område og hver især har sin historie at fortælle. 

Udflugter

Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade.
I Aalborg finder I alt det bedste fra en storbyoplevelse, men på et overskueligt område. Udover de gode shopping- og spisemuligheder byder byen på et hav af andre seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo og Nordjyllands Kunstmuseum. En slentretur i det gamle Aalborg, hvor I kan nyde den særlige atmosfære, der ofte præger gamle bydele. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

Nær Hobro kan I opleve Fyrkat, en cirkelborg fra vikingetiden, der formodentlig er blevet ladet opføre af Harald Blåtand. Fyrkat har en indre diameter på 120 m og indeholder 16 langhuse, 4 i hver del af borgen. Modsat mange andre borge, var det ikke muligt at sejle til denne. Denne er formodentlig bevidst blevet opført mellem fjord og å. Her lå borgen godt placeret på et næs, beskyttet til alle sider af vand eller sumpede enge. Havde man ærinde til borgen kunne man stage eller trække sine skibe ude fra fjorden og helt ind til den på det ca. 0,5 m dybe vand. Borgens beboere har derfor haft tid til at se deres gæster an fra borgens volde, før de nåede til porten.

Særligt om sommeren kan det være attraktivt at tage en tur til havet, hvor Kattegats lange, rene og børnevenlige strande venter på jer godt 30 km. væk. Byerne Als, Helberskov og særligt Øster Hurup summer af liv om sommeren, hvor folk i alle aldersgrupper strømmer til de små byer, der fordobler sit indbyggertal mange gange om sommeren. Byen oser byen af sydlandsk stemning, med et livligt leben på byens restauranter, den hyggelige havn, på barer og diskoteker. I finder også et populært subtropisk vandland i Øster Hurup.

Hotellets placering

Comwell Sport Rebild Bakker
Rebildvej 36
9520 Skørping

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
15:00
Check ud inden kl.
11:00
Nærmeste togstation
Skørping, 3 km
Nærmeste lufthavn
Aalborg, 33 km
Restaurant
Ja
Indendørs swimmingpool
Ja
Dampbad
Ja
Sauna
Ja
Wellness
Ja
Massage mod gebyr
Ja
Fitness
Ja
Daglig rengøring
Ja
Elevator
Ja
Gratis parkering
Ja
Gratis internet
Ja

* Vejledende information

Det siger kunderne

"...Vi er meget tilfredse med opholdet på Comwell Rebild Bakker. Det er et anbefalelsesværdigt pragtfuld sted..."
Jytte & Frede Lauritz fra Fakse

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer kaffe & kage samt middag, vil kaffe & kage blive serveret på ankomstdagen og middag på dag 2.

Med SportBasic har I adgang til SunGym, guidede morgenløb og vandreture, fitnesscenter og poolområde (7.00-22.00), multibane område, petangue, bordtennis, beachvolley og tennis (asfaltbane).

Det er muligt at opgradere til SportPlus for 150 DKK per person per ophold. Med SportPlus får I adgang til alle holdtræninger på ugeprogrammet, lån af MTB samt guidede MTB ture. Sport Plus er tilgængelig på fredage, lørdage og søndage samt i ferieperioder.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Aktiv ferie i Rebild

Moderne sportshotel i Nordjylland

3 dage kun 1.069,-
Spar op til 352,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 gl. øl, vin el. vand
 • Adgang til SportBasic

Priser

Normalpris kun 1.069,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~2,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 3~11,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +600,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

April 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
13
27
28
29
30
31
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30
Maj 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
1
2
3
4
Juni 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
22
29
30
31
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
1
2
Juli 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
26
26
27
28
29
30
1
2
27
3
4
5
6
7
8
9
28
10
11
12
13
14
15
16
29
17
18
19
20
21
22
23
30
24
25
26
27
28
29
30
31
31
1
2
3
4
5
6
August 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
31
31
1
2
3
4
5
6
32
7
8
9
10
11
12
13
33
14
15
16
17
18
19
20
34
21
22
23
24
25
26
27
35
28
29
30
31
1
2
3
Ankomstsmåneder
2017 | APR | MAJ | JUN | JUL | AUG
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Moderne sportshotel

Aktiv ferie i Rebild Bakker

3 dage kun 1.219,-
Spar op til 202,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 gl. øl, vin el. vand
 • Adgang til SportBasic

Priser

Normalpris kun 1.219,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~2,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 3~11,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +600,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

April 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
13
27
28
29
30
31
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30
Maj 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
1
2
3
4
Juni 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
22
29
30
31
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
1
2
Juli 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
26
26
27
28
29
30
1
2
27
3
4
5
6
7
8
9
28
10
11
12
13
14
15
16
29
17
18
19
20
21
22
23
30
24
25
26
27
28
29
30
31
31
1
2
3
4
5
6
August 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
31
31
1
2
3
4
5
6
32
7
8
9
10
11
12
13
33
14
15
16
17
18
19
20
34
21
22
23
24
25
26
27
35
28
29
30
31
1
2
3
September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | APR | MAJ | JUN | JUL | AUG | SEP | OKT | NOV | DEC

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden