Tag på storbyferie i elegante omgivelser på CPH Studio Hotel

Dansk | DKK

CPH Studio Hotel

Tag på storbyferie i København og bo på moderne værelser tæt ved stranden.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Topmoderne hotel nær Amager Strandpark
 • Opgrader til værelser med balkon og udsigt over Øresund
 • Kun 5 metrostop til Kgs. Nytorv i centrum af København
1.041,-
3~5 dage fra
699,-

Gratis kaffe/te på værelset

Storbyferie i København

3 dage
Fra 699,- / spar op til 331,-
SPAR
4 dage
Fra 1.019,- / spar op til 526,-
SPAR
5 dage
Fra 1.019,- / spar op til 1.041,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

CPH Studio Hotel har en skøn og rolig beliggenhed på det østlige Amager, tæt på Amager Strandpark. Her kommer I til at bo på et topmoderne hotel. Fra hotellet har I kort afstand til såvel Strandparken som metrostationen, og således har I et helt ideelt udgangspunkt både for ture til stranden og ind til København.

Hotellet tilbyder

Det topmoderne CPH Studio Hotel ligger skønt og bekvemt placeret på det østlige Amager, med kort afstand til bl.a. Amager Strandpark, metroen og Den Blå Planet, i et område der på en ganske særlig og ret charmerende måde, kombinerer strand- og bymiljø.  

Fra hotellet er der blot ca. 400 meter til Amager Strand metrostation, og omtrent samme afstand til Kilometerbroen, som fører Jer over til det lækre og populære område, Amager Strandpark.  

Slap af og nyd livet på hotellets store tagterrasse hvorfra I får en fantastisk udsigt over Øresund og Øresundsbroen. Terrassen bliver lækkert indrettet med behagelige loungemøbler i sommermånederne.  

Skulle I have behov for at få pulsen op og stressniveauet ned, har I mulighed for at benytte hotellets fitnessrum udstyret med moderne faciliteter og maskiner som f.eks. spinningcykler og romaskine.  

Hotellet har også et vaskerum med højkvalitets vaskemaskiner og tørretumblere fra Miele, hvor alle gæster har mulighed for at vaske tøj.  

Hver morgen kl. 7.00 - 10.00 serveres morgenmad i hotellets hyggelige café- og loungeområde. Her kan I også nyde en dejlig middag mellem kl. 17.00 - 22.00 efter en spændende dag fyldt med oplevelser. I finder caféen tæt ved receptionen i stueetagen.  

Med kun ca. 400 meter til metrostationen i Amager Strand har I let og hurtig adgang ind til Københavns centrum, 5 stop så er I på Kongens Nytorv, hvor et utal af muligheder og oplevelser venter. Tag f.eks. på shoppetur på Strøget, nyd stemningen i Nyhavn eller tag en tur i Tivoli. CPH Studio Hotel tilbyder med andre ord et helt suverænt udgangspunkt for et skønt ophold i dejlige og rolige omgivelser, og samtidig tæt på både by og strand.  

Det er muligt at parkere gratis i området tæt på hotellet, men kun i det omfang, at der er ledige pladser. Det er ikke muligt at parkere gratis på hotellet. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

CPH Studio Hotel har 34 superiorværelser, som er placeret i toppen af bygningen og er indrettet med en skøn privat balkon, hvorfra I har en formidabel udsigt. De rummelige og lyse værelser er udstyret med eget badeværelse, en komfortabel 180cm seng, et 48” fladskærms TV med et bredt udvalg af kanaler, gulv-til-loftsvinduer og opvarmede trægulve.

Standard dobbeltværelserne er ca. 18 m2 og byder på en 160 cm bred dobbeltseng, 40" fladskærms TV, te-køkken med køleskab, kogeplade og køkkenudstyr samt et lille spisebord og to stole.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelse på 14 m2 med komfortabel 90 cm bred seng og eget bad og toilet med brusekabine. Værelset er udstyre med et 40" fladskærms Samsung HDTV med et bredt udvalg af kanaler, lille spisebord med to stole samt tekøkken med køleskab, kogeplade og basalt køkkenudstyr til at tilberede et let måltid.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse m. balkon og udsigt

1 / 3
Superiorværelse placeret på hotellets øverste etage med udsigt over byen eller vandet. Superiorværelserne har en rummelig privat balkon med lænestole. De rummelige superiorværelser har eget bad og toilet med rummelig brusekabine og en stor og komfortabel 180 cm bred dobbeltseng. Værelserne er udstyret med et stort 48" fladskærms Samsung HDTV med et bredt udvalg af kanaler samt et skrivebord. Værelserne har trægulv med gulvvarme og store vinduer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 18 m2 med en 160 cm bred dobbeltseng med eget bad og toilet med brusekabine. Værelset er udstyre med et 40" fladskærms Samsung HDTV med et bredt udvalg af kanaler, lille spisebord med to stole samt tekøkken med køleskab, kogeplade og basalt køkkenudstyr til at tilberede et let måltid.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Den Blå Planet (3.4km)

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et nyt arkitektonisk vartegn. Den Blå Planet har vand på alle sider og skal give de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Det nye byggeri består af fem "arme", der går ud fra centrum. Det gør, at gæsterne selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet for at se de eksotiske væsener under vand. Du kan komme tæt på i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vand.

Christiania (3.6km)

Christiania udgør næsten halvdelen af Københavns bevarede voldanlæg og har dermed en helt unik placering på Christianshavn. Christiania eller ´Staden´, som den også kaldes, blev etableret i 1971 og er altid et besøg værd, når solen skinner. Oplev den alternative levevis, de sjove huse, de mange skulpturer, små butikker, eller besøg en af Christianias mange caféer og spisesteder. Der er ofte koncert samt andre kulturelle oplevelser på tapetet, og er skateboardet kommet med på turen, så gå ikke glip af ´Stadens´ helt egen skaterpark. Ved juletid afholdes der altid et meget stemningsfuldt julemarked i ´den Grå Hal´ med spøjse indslag og masser af boder og små madsteder.

Operaen, København (5.1km)

Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og blev indviet af Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som både har været initiativtager og bygherre. Københavns Operahus fylder med sine 41.000 kvadratmeter godt i landskabet på Holmen. De mange kvadratmeter indebærer blandt andet omkring tusind rum med øvelokaler, garderobe og omklædningsrum. Operaen huser to scener, den Store Scene, hvor der er plads til 1.400 gæster og Takkelloftet, med plads til 200.

Tag kanalbåden over til Holmen, eller tag turen med bilen. Den flotte bygning samt det smukke interiør er bestemt et besøg værd, og måske kan der tages et velfortjent pusterum i Operaens restaurant over en lille frokost.

Carlsberg Glyptotek (4.5km)

Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

Nationalmuseet (4.8km)

En tur på Nationalmuseet er altid en kæmpe oplevelse, og her kan I følge Danmarks historie, lige fra istiden op til nutidens samfund. Nationalmuseet ligger i Prinsens Palæ bygget i midten af 1800-tallet og enkelte af de meget flotte sale står fortsat som dengang de kongelige havde deres daglige gang i palæet.

Den permanente udstilling om Danmarks Oldtid rummer blandt andet Grundestrupkarene og andre vikingeskatte. I kan også opleve Egtvedpigen og Huldremosekvinden, som mødte en frygtelig skæbne. Nationalmuseet rummer også verdens største samling af genstande fra Grønland og så kan de også præstere en etnografisk samling på verdensplan suppleret med et Legetøjsmuseum samt den store Mønt og Medaljesamling. Her kan der nemt bruges et par lærerige timer og museet arrangerer desuden masser af aktiviteter til børnene, så alle er sikret god underholdning blandt de mange klenodier og Danefæ.

Strøget (5.6km)

Fra Rådhuspladsen ned til Kongens Nytorv løber strækningen, som har fået kælenavnet Strøget. Helt præcist dækker Strøget over Nygade, Vimmelskaftet, Østergade og Frederiksberggade samt de tre torve: Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv. Strøget er mest kendt for de mange specialbutikker og tøjbutikker, og der findes både discountvarer samt store internationale mærkevarer, som Prada og Hermès. Der er et utal af caféer og barer for ikke at nævne det enorme udbud af restauranter, der tilbyder alt fra Sushi til Pariserbøffer. Men Strøget er også meget mere end blot restauranter og butikker. De mange gøglere og gademusikanter fylder godt i billedet, og der er også mange historiske bygninger langs ´Strøg-ruten´.

Tivoli (5.1km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

Rundetaarn (5.5km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

Tycho Brahe Planetarium (5.7km)

Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag på besøg i hovedstaden. Der er meget at både se og gøre i København og en af de mange familieoplevelser er bestemt en tur i Planetariet. Oftes omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blevet samlingsstedet for alle dem, der holder af universet, planeterne og ikke mindst rumfart. Men Planetariet er først og fremmest stedet hvor stjernehimlen og de fjerne galakser og planeter kan opleves på det 1.000 kvadratmeter store kuppellærred i IMAX-teatret. Tag familien med på en rundrejse i det uendelige univers på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i centrum af København. Find en billig familieferie til København, et weekendophold eller en miniferie og tag familien med på en masse oplevelser i den danske hovedstad, København.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat