Kør-selv ferie til Dagali Hotel AS

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dagali Hotel AS

Dagali Hotel repræsenterer norsk, traditionel bonderomantik

 • 775 km fra Øresundsbroen
 • 490 km fra Göteborg, Sverige
 • 700 km fra Helsingborg, Sverige
 • 230 km fra Larvik, Norge
 • 380 km fra Kristianssand, Norge
 • 380 km fra Stavanger, Norge
 • 270 km fra Bergen, Norge
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Nyd den typiske norske bjergstemning med et besøg hos familien Halland. Hotellet er blevet forvandlet til et stykke kulturelhistorie med blomster malerier og himmelsenge i udvalgte rum. Velkommen til bjergene, både sommer og vinter.

Hotellet tilbyder

Dagali er et typisk norsk bjerghotel med mange traditioner. Hotellet har en familiær atmosfære med familien Halland som værter og midtpunkt. Det er som at komme tilbage i tiden, når man besøger Dagali, som desuden er et lille 'museum', med pejsestue fra 1700-tallet. Aftnerne kan tilbringes med en lille snak eller på sofaen foran fjernsynet i tv-stuen. På hotellet er der indrettet et fitnessrum, som er af ældre dato. Hotellet er af en god standard, pænt og rent og har en fantastisk atmosfære. Hotellet henvender sig til et voksent publikum, som vil nyde en god middag og derefter tage kaffen foran pejsen.

Værelser

Hotellet har 43 værelser, alle med bruser og toilet. En stor del af værelserne har også balkon og nogen egen udgang. Hotellet har allergivenlige rum, uden gulvtæppe og med syntetisk sengetøj.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, bestemmes retterne af køkkenchefen. Har I specielle ønsker til menuen ift. allergi kan dette bestilles for et tillæg på 50 NOK per dag.

Vis flere

Værd at se

 • Slædehunde i Dagali (0.0 km)

  Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda. Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

  Slædehunde i Dagali
  Prøv en tur med slædehundene under en vinterferie i Geilo
 • Rafting på Numedalslågen (1.9 km)

  Rafting er en oplevelse, I bare må prøve! Her får I udfordret jer selv til en superspændende oplevelse med masser spænding. Her er garanti for sug i maven, vandprøjt i ansigtet og store smil. Der er flere forskellige typer raftingture, lige fra rolige familieture til ekstremture. Dagali, som ligger ved Geilo, er verdenskendt i padlermiljøet for sine fantastiske muligheder indenfor denne vandsport, som har foregået her siden 1989. Dagalifallene, som er den øvre del af Numedalslågen, er en af Europas bedste elvestrækninger til rafting. Turen er teknisk krævende, hvilket betyder, at der sker noget hele tiden og I må arbejde godt sammen. Turen er udfordrende og morsom for deltagerne hele vejen. Der er naturligvis en erfaren guide med i hver båd. Tag badetøj og håndklæder med. I kan låne våddragt, sko og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

  Rafting på Numedalslågen
  Prøv kræfter med vandets susen på Numedalslågen.
 • Langedrag Naturpark (43.8 km)

  Find en familieferie med billige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og kør-selv på sommerferie eller vinterferie i Norge. Læg vejen forbi Eventyrgården Langedrag Naturpark. Her kan I opleve vilde og tamme dyr på nært hold. Vær med til at fodre elge og rensdyr, hils på søde nordbaggere og se alle de søde kaniner. Måske tør du også bevæge ind i ulvegården? Langedrag Naturpark holder åben hele året. Alle dage fra: kl. 10:00 - 18:00. Find kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og nyd en billig familieferie i eget tempo.

  Langedrag Naturpark
  Langedrag Naturpark har åbent hele året rundt.
 • Bjørneparken (93.8 km)

  Tag på ferie i egen bil og oplev Bjørneparken i Flå, som ligger i Norge. Mød de mange kendte og store rovdyr: bjørn, ulv, los og jerv. Her findes også hyggelige gårddyr som du kan klappe, sjove legepladser og spændende aktiviteter. Om sommeren har parken sit eget teater med forskellige forstillinger. I den nye krokodilleafdeling kan I udover krokodiller også opleve skildpadder og slanger. Tør I holde en slange? I Krokodilleland kan I teste jer selv. Parken er åben forår, sommer og efterår. Lavsæson: 08.april – 14.juni / 21.august – 22.oktober Højsæson: 15. juni – 20. august. Kør-selv til Norge og find familievenlige rejser til området hos Risskov Bilferie.

  Bjørneparken
  I Bjørneparken kan de modige se de store rovdyr og de mindre modige klappe de mange søde gårddyr. Et ideelt sted for ferie med børn.
 • Vøringsvandfaldet (97.7 km)

  Det er nok et af Norges bedst kendte vandfald, og kan opleves på tæt hold ved at dreje væk fra Riksvei 7 ved Hardangervidda. Det 183 meter høje vandfald kommer buldrende ned gennem dalen og er et godt bevis på naturens smukke kræfter. Nyd det storslående syn nede fra bunden af dalen, eller tag op til udsigtsplatformen og oplev naturen fra sin mere vilde side.

  Vøringsvandfaldet
  Oplev det 183 meter høje Vøringsvandfald
 • Krossobanen (99.6 km)

  Besøg Norge på en billig kør-selv ferie. Går turen til Oslo om omegn, så ligger Krossobanen vest for Oslo og er kendt som Nordeuropas første kabelbane. Den laveste kabelstation har en stor parkeringsplads, og herfra fragtes de modige videre op til næsten 900 meter over havets overflade. Der er en fantastisk udsigt over Rjukan, Gaustatoppen, Vermork og det område, hvor den berømte sabotage mod tungvandsanlægget fandt sted. Oppe på toppen serveres der varm kaffe på Gvepseborg Café. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med på en aktiv ferie i den smukke norske natur. Her er der gode muligheder for dejlige vandreture i den friske bjergluft.

  Krossobanen
  Tag turen med Nordeuropas første kabelbane.
 • Hardangervidda Naturcenter (107.9 km)

  Et besøg i Hardangervidda Naturcenter ved Eidfjord er en helt anden måde at både opleve og lære nye ting om dyre- og planteriget på. Find ud af hvordan gletsjere bliver til, eller mød vejrmanden fra middelalderen. Mærk selv efter hvordan rensdyrets pels kan isolere dyrets krop med vinterkulden. Gå heller ikke glip af den spændende panoramafilm, hvor tilskuerne kan nyde en flyvetur over Hardangervidda. En god oplevelse for både børn og voksne. Fra Hardangervidda er der heller ikke langt til Vestlandet, hvor der ligger en masse smukke søer, det tager kun 1.5 time at køre fra Dagali til Eidfjord, så begge steder kan varmt anbefales på kør-selv ferie i Norge!

  Hardangervidda Naturcenter
  Tag på sommerferie og besøg Hardangervidda Naturcenter ved Eidfjord.
 • Kajakroning i Øvre Eidfjord (108.4 km)

  Tag på bilferie og bestem selv farten og hvad I vil se. Et godt sted til bilferie, både sommerferie og vinterferie, er en tur mod Hordaland og besøge en af de mange fjorde området. Eidfjord er et godt valg hvis I vil 'glide' ud i fjorden, en vindstille eftermiddag og lad kajakken bære dig direkte ud i den skønne luft og de flydende omgivelser? Så kunne , hvis I kan lide at ro i kajak og opleve Eidfjordens fred og ro samtidig. Der arrangeres også kurser i kajakroning for nybegyndere i Øvre Eidfjord, så det er en enestående chance for at kombinere en familietur og komme tæt på noget af den smukkeste norske natur. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller eller et billigt weekendophold med hele familien og oplev det bedste Norge har at byde på.

  Kajakroning i Øvre Eidfjord
  Lær at ro i kajak i Øvre Eidfjord.
Vis flere

Kort

Dagali Hotel AS
Bygdevegen 90 3588 Dagali

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~10 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 10~15 år i ekstra opredning 30% rabat