Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

I har indtastet bestillingskoden portal og får nu 20,- rabat på størstedelen af vores rejser


Erstat kode

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Bornholm

Bornholm

På Solskinsøen Bornholm har Risskov bilferie et udvalg af kør selv-ferier hvad enten I leder efter en romantisk mini-ferie eller en hyggelig familieferie.

Selvom øen kun er 588 km2, er der masser at opleve. Klippekysten mod nord og øst samt sydkysten, som består af kilometervis af hvide sandstrande.

Bornholm er kendt for at være et af de smukkeste steder i verden. Naturen på Bornholm er en seværdighed i sig selv. Besøg f.eks. Almindingen, Ekkodalen og Rytterknægten. Bornholms Middelaldercenter, Kunstmuseum og Hammershus er absolut også et besøg værd. Tag cyklen med og oplev den smukke bornholmske natur på tætteste hold, når I cykler rundt på de fantastiske cykelstier blandt klipper og tætte skove.

Besøg Bornholms vigtigste havneby "hovedstaden" Rønne, Gudhjem med Bornholms smukke rundkirker f.eks. Østerlars eller oplev idylliske Svaneke beliggende i den nordøstlige del, hvor det er muligt at få røget sild og lokalt brygget øl. Desuden vil børnene elske historien om den bornholmske trold Krølle-Bølle.

Klik her for at læse mere...
1