Kolding

Kulturelle oplevelser og shopping på kør-selv ferie til Kolding

Kolding, som ligger i Midtjylland, er en hyggelig by. I centrum af byen finder man smukke gamle huse, fine gågader og et stort udvalg af cafeer og forretninger. Men byen byder også på museer, koncerter og legepladser til de mindste. På en ferie til Jylland i egen bil er det nemt at besøge denne dejlige by og omegn.

Hvis I er interesserede i dansk historie, så er det gamle kongeslot Koldinghus – Jyllands sidste kongeborg – helt sikkert et besøg værd. Slottet er i flere omgange blevet restaureret og genopbygget og selv den gamle slotsruin er smukt bevaret. Man kan gå rundt på egen hånd og fordybe sig i slottets historie eller tage på et guidet tur. Museet på Koldinghus rummer også flere spændende samlinger og udstillinger om slottets historie. Kig også forbi udklædningsværkstedet hvor det er muligt for børn at prøve de flotte renæssancedragter. Oppe fra tårnet kan I bagefter nyde udsigten udover byen. Et interessant sted at bruge en eftermiddag sammen med hele familien.

Landbo Museet Kolding har til huse i den gamle Brødsgård og det danner rammen om en fin samling af gamle landbrugsredskaber og husholdningsudstyr. Her kan I træde mange år tilbage i tiden og få et rigtig godt indblik i hvordan livet var på landet. Hvis vejret er godt, så er det muligt at nyde sin medbragte mad udenfor.

Legeparken i Kolding er et andet oplagt udflugtsmål for en familieferie. I parken er der rigtig mange muligheder for at lege og have det sjovt. Børnene kan lege i sandkassen, gynge så det kilder i maven eller klatre på et af de flotte klatrestativer. Parken er et hyggeligt sted til en tur i den friske luft året rundt.

Kunstmuseet Trapholt ligger i smukke omgivelser med udsigt udover Kolding Fjord og byder på moderne billedekunst og møbeldesign samt særudstillinger med danske og internationale kunstnere. Her er der mange oplevelser både for børn og voksne. Hver dag arrangerer museet kunstjagter, hvor børn kan gå på opdagelse i de forskellige udstillinger. Hvis I trænger til at holde pause midt i alle de mange kunstneriske indtryk, så er det muligt at slappe af og spise madpakken udenfor i den smukke park eller nyde en frokost på museets cafe.

På en kør-selv ferie til Kolding er det også nærliggende at besøge byen Christiansfeld, som i 2015 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen er planlagt og bygget således at kirken ligger i centrum, omgivet af byens andre vigtigste huse og bygninger samt haver og grønne områder. Christiansfeldt Centret arrangerer guidede ture, hvor I kan høre mere om byens og Brødremenighedens historie. Man kan også selv gå på opdagelse i de hyggelige gader og beundre de ensartede smukke gule bygninger med de karakteristiske røde tegltage. Hvis I kigger forbi et af bagerierne i byen, så kan I stadig smage de berømte og lækre honningkager.

Kolding og omegn er et dejligt sted at tage på en miniferie. Byen byder på historie, shopping og sjov for hele familien. Så pak bilen og kom afsted.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.