Tag på kør-selv-ferie til Vesterhavet

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vesterhavet

Bestillingskoden er nu aktiv

Vesterhavet

Tag en kør-selv-ferie til Vesterhavet og oplev det brusende hav og nogle af Danmarks bedste strande. Vesterhavet strækker sig fra den vestjydske kyst op til Hanstholm og vestpå til de britiske øer. 

Flere og flere danskere vælger at tage et weekendophold ved Vesterhavet, der er en oplagt destination for både aktiv ferier og badeferier, hvor man kan slappe af i de bløde sandklitter. 

Det er både et oplagt udflugtsmål om sommeren, men også om efteråret og vinteren, hvor naturen viser sig fra den mere barske side. Her kan du eksempelvis gå på jagt efter rav - også kaldet det ”danske guld”.

Det store udvalg af spisefisk i Vesterhavet har altid gjort det til en stor arbejdsplads for Danmarks fiskeri, mens det også i nyere tid er blevet en legeplads for både surfere, lystsejlere og badegæster fra ind- og udland.

Mange surfentusiaster drager eksempelvis mod Klitmøller” Cold Hawai”, mens andre badegæster gerne vil nyde klitterne i områder som Spidsbjerg, Søndervig, Slettestrand, Løkken, Thyborøn, Skallerup eller Blokhus.