Bilferie til De Bonte Wever Assen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

De Bonte Wever Assen

Mød et væld af aktiviteter som animation, sportteam, underholdningspark mm.

Der er indendørs- og udendørs pool´samt spa
Bowlingbane og legerum til de mindste
Masser af aktiviteter spil bordtennis og bowling
  • 460 km fra Padborg/Kruså-grænsen
  • 450 km fra Puttgarden, Tyskland
  • 500 km fra Rostock, Tyskland
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
  • Udendørs swimmingpool
  • Indendørs swimmingpool

Hotellet

På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende kropsmassage eller få rørt jer med et spil bordtennis, billard eller dart. Assen er kendt for sin motorcykelbane Circuit van Drenthe, hvor det årlige hollandske TT-Grand Prix afholdes.

Hotellet tilbyder

Underholdningskomplekset De Bonte Wever Assen ligger i Asserbos i udkanten af Assen. Hotellet byder både på en indendørs- og udendørs swimmingpool, spa, bowlingbane og legerum for de mindste. 

Samtlige sports- og wellness aktiviteter kan frit benyttes. I spa afdelingen finder I spa, sauna og solarium. I kan booke afslappende kropsbehandlinger eller træne i hotellets fitness center. Udover det allerede nævnte kan I også spille bordtennis, billard, dart og videospil. I får gratis adgang til baren Bar Street med live underholdning om aftenen. Hotellet er helt røgfrit. Der er gratis adgang til internettet på hotellet.

Værelser

På alle hotellets moderne værelser er der seperate senge. Der er air-condition, safe, eget bad/toilet, fladskærms-tv, opholdsområde og skrivebord. Medbringer I børn under 3 år, er det obligatorisk, at de skal sove i babyseng. Det er muligt at få hotellet til at stille babyseng til rådighed mod gebyr.

For børn

Der er ingen risiko for, at børn kommer til at kede sig på en ferie på De Bonte Wever. Hotellet byder både på en indendørs- og udendørs swimmingpool, bowlingbane og legerum for de mindste. Samtlige sports- og wellness aktiviteter kan frit benyttes.

Bemærk at

Opholdet inkluderer gratis drikkevarer fra hotellets eget udvalg som inkluderer øl, vin og forskellig spiritus. Alkohol serveres fra kl. 13.30 (ikke på ankomstdag) og indtil baren lukker til midnat.

Turistskat (person) pr. døgn 1,15 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Såfremt I medbringer børn under 3 år, skal de sove i babyseng. Det er muligt at bede hotellet stille en babyseng til rådighed mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17 9405 BK, Assen

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat