Afslappende bilferie i Bad Salzuflen på Der Lippische Hof

Dansk | DKK

Boutique Hotel Der Lippische Hof

4-stjernet hotel med wellness og natur i kurby nær Teutoburger-skoven

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Elegant hotel med central placering nær den gamle bydel
 • Stort wellness- og spaområde på hotellet
 • I hjertet af Bad Salzuflen, nær Teutoburger-skoven
1.345,-
3~8 dage fra
799,-

Ophold med morgenbuffet

Wellness i Bad Salzuflen

3 dage
Fra 799,- / spar op til 352,-
SPAR
4 dage
Fra 1.149,- / spar op til 536,-
SPAR
5 dage
Fra 1.499,- / spar op til 760,-
SPAR
6 dage
Fra 1.849,- / spar op til 944,-
SPAR
7 dage
Fra 2.249,- / spar op til 1.147,-
SPAR
8 dage
Kun 2.649,- / spar op til 1.341,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. halvpension

Wellness i Bad Salzuflen

3 dage
Fra 1.299,- / spar op til 322,-
SPAR
4 dage
Fra 1.899,- / spar op til 501,-
SPAR
5 dage
Fra 2.469,- / spar op til 700,-
SPAR
6 dage
Fra 3.019,- / spar op til 909,-
SPAR
7 dage
Fra 3.629,- / spar op til 1.117,-
SPAR
8 dage
Fra 4.219,- / spar op til 1.346,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

Der venter ren afslapning på Boutique Hotel Der Lippische Hof i Bad Salzuflen. I denne by i Nordrhein-Westfalen mødes natur og byliv, og hotellet byder på fremragende komfort i en ganske særlig atmosfære.

Hotellet tilbyder

Hotellet ’Der Lippische Hof’ ligger i centrum af Bad Salzuflen, i kort afstand fra den charmerende Altstadt med sine bindingsværkshuse, og tæt på graderværkerne såvel som de talrige parkområder og springvand som gør Bad Salzuflen så speciel. Der venter masser af afslappende stunder på hotellets værelser af høj kvalitet, hvor der er kælet for detaljen, og hvor hygge kombineres med design. Udover en rig morgenmad inkluderer pakken også et lækkert aftenmåltid hver aften, såvel som en velkomstdrink ved ankomst. Under opholdet kan I slappe af i hotellets indbydende wellnessområde 'Royal Orchid', og I kan også besøge VitalSol Therme i Bad Salzuflen, som byder på en række pools, saunaer og spabehandlinger. Til den aktive ferie er det oplagt at nyde gåture gennem byens mange store parkområder eller i Teutoburger-skoven. Det er også helt oplagt at besøge byens berømte graderværker, som siges at have samme effekt for velværet som en slentretur langs havet. Der findes offentlige parkeringspladser tæt på hotellet, som kan benyttes mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Værelserne på Lippische Hof tilbyder høj kvalitet, og er indrettet med et skarpt øje for detaljen i et specielt design. I bor på hotellets dobbeltværelser, som tilbyder god plads og har alt hvad I skal bruge under opholdet. De fleste værelser har også balkon.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse på 20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, komfortabel dobbeltseng, safe, minibar og fladskærms-TV. De fleste værelser har balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 2
Deluxe dobbeltværelse på 26 m², indrettet i hotellets nyeste bygning, med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, toiletartikler, komfortabel dobbeltseng, siddeområde, safe, minibar og fladskærms-TV. De fleste værelser har balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

370 km fra
Puttgarden, Tyskland
390 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
420 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bielefeld (20.4km)

Tag på bilferie i hjertet af Bielefelds gamle bydel ligger "Alter Markt", som er omgivet af historiske imponerende facader og udsmykkede gavle. Find et billigt weekendophold for hele familien op oplev de imponerende patricia villaer, som bestemt er værd at se. En af hovedattraktionerne er Crüwell, huset med sin sen-gotiske trappegavl der stammer fra 1530. Trappen er udsmykket med 7.000 Delft fliser fra det 16. til 18. århundrede. "Alter Markt" er blevet et yndet sted for begivenheder i Bielefeld. Her holdes bl.a. vin-festival og julemarked.

For kunstinteresserede kan Kunsthalle Bielefeld være et interessant udflugtsmål. Som moderne kunstmuseum kan I her nyde tysk og international kunst fra det 20. og 21. århundrede. Fire gange om året skifter de udstillingerne ud med en ny udstilling inden for f.eks. klassisk moderne eller tysk ekspressionisme. Find et biligt weekendophold og et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Schloss Sparrenburg (23.7km)

Højt over Bielefeld by på Sparrenberg bakken ligger Sparrenburg Slot. Dens mægtige fæstningsværk er placeret lige ved siden af en af de smukkeste højderyg vandreture i Tyskland, kaldet Hermannsweg på 156 km. Slottet blev opført i midten af det 13. århundrede af greverne af Ravensburg og blev det suveræne administrative centrum og ophold for amtet. Det beskyttede også byen og handelsvejene gennem Bielefeld passet. Der var mange ombygninger på slottet og i det 16. århundrede fik det sit nuværende omrids. Fra april til oktober kan I udforske et stort 300 meter system af underjordiske gange og nyde panoramaudsigten over byen og det omkringliggende landskab. Slottet giver også den imponerende kulisse for den årlige middelalderlige Sparrenburgfest.

Hermannsdenkmal (26.7km)

Hermannsdenkmal er en kolossalstatue nær Hiddesen, sydvest for Detmold i den sydlige del af Teutoburger Wald. Den blev bygget i årene fra 1838 og helt op til 1875, hvor den endelig blev indviet i August måned. Monumentet siges at minde ærkebiskoppen af Arminius, og især det såkaldte ”Schlacht im Teutoburger wald” (Slaget i Teutoburgerskoven), hvor de germanske stammer under hans ledelse, sikrede en afgørende sejr over de tre romerske legioner XVII, XVIII og XIX ført an af Publius Quinctilius Varus. Statuen er 53 meter høj og er den højeste statue i Tyskland. Er man historisk interesseret og vil opleve dette storslåede monument, kan en miniferie eller et langt weekendophold her bestemt anbefales,

Falkenburg-ruinerne (32.5km)

Falkenburg-ruinerne finder I i den sydøstlige del af Teutoburger Wald, og de er et levn fra en tidligere højborg, som blev bygget omkring år 1100. Falkenburg, som i dag er registreret som et fredet monument, er siden april 2005 blevet undersøgt af et arkæologisk udgravningshold. Allerede i løbet af de første 6 måneder var der stor gevinst, og man har siden udgravet store dele af den skjulte borg. Da det udgravede murværk er ustabilt efter at have været begravet i århundreder, er det kun tilladt at besøge ruinerne under guidede ture.

Externsteine (36km)

Tag på billig bilferie i Tyskland og oplev Externsteine, som er en karakteristisk sandstensformation beliggende i Teutoburger Wald. Den kuriøse formation består af adskillige høje sandstensklipper stående, nærmest som skåret ud, som snævre kolonner af sten og rager markant op i det omgivende skovlandskab. Arkæologiske undersøgelser viser at dele af monumentet daterer helt tilbage til 10.700 f.Kr. Gennem tiderne har stedet både været anvendt som eremitbolig og kristent kapel og omkring skiftet mellem 1800- og 1900-tallet tog både nationalistiske lærde og folk fra Völkisch-bevægelsen, interesse i monumentet. Denne interesse nåede sit højdepunkt under nazi-regimet, da Externsteine begyndtes anvendt i forskellige propagandakampagner. I dag er stedet en af områdets mest populære turistattraktioner og oplagt at besøge på en kør selv ferie eller miniferie i Tyskland.

Adlerwarte Berlebeck (30.6km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til den kendte fuglepark Adlerwarte Berlebeck som ligger i Detmolder-distriktet Berlebeck. Den blev grundlagt i 1939 og huser i dag 46 rovfuglearter med mere end 200 eksemplarer. I løbet af sæsonen er der flere daglige fugleopvisninger, hvor man kan få sig en helt speciel oplevelse, fra en af de 160 tilskuerpladser. Find også børnevenlige hoteller til turen og kom afsted på ferie i eget tempo.

Naturpark Teutoburger Wald/Eggegebirge (51.3km)

Naturpark Eggegebirge er et mere end 2700 km² stort rekreativt område, beliggende i det nordøstlige Nordrhein-Westfalen. Parken, som består af ca. 60% skov, blev grundlagt i 1965 og udvidet til sin nuværende størrelse i 2008, og er i dag områdets største og Tysklands sjette-største naturpark. Området er helt ideelt til vandreturs- og naturelskere, med smukke varierende landskaber og adskillige steder og monumenter at opdage. Det kan anbefales at gå et smut ind forbi Nieheim Tourismus- und Kulturamt, centrum af byen, hvor I vil finde information og kort om områdets mange vandrestier og muligheder.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive ophold

Harzen

Vild pris til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage
 • 3 x Gratis drikkevarer

166,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Pakke inkl. gratis drikkevarer

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 7~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat