Rom

Kør til den romantiske hovedstad Rom på jeres næste kør-selv ferie og oplev en storby i verdensklasse. Dette er nemlig byen, hvor selv en tur på café kan føles som en seværdighed i sig selv, så bare pak bilen og kom af sted.

Den italienske hovedstad Rom er en utrolig smuk by, som har rigtig meget at byde på. Lige fra lækre, hjemmelavede gelatos til overvældende historiske bygninger i verdensklasse, der gør, at man taber kæben. En af de helt store seværdigheder i Rom, som man bare skal opleve, er Colosseum, som kan dateres tilbage til det antikke Rom. Den gamle arena blev i antikken blandt andet brugt til blodige gladiatorkampe og står nu som en gammel ruin, som rigtig mange turister besøger hvert år. Man kan sagtens fornemme de store arkitektoniske tanker, der har lagt bag og det er bestemt et besøg værd.

Peterskirken, som ligger i Vatikanet, er en overvældende oplevelse, hvis man interesserer sig for arkitektur og gamle historiske bygninger. Det er verdens største katedral og et kæmpe trækplaster for byen. Giv jer selv den oplevelse og tag eventuelt turen op i kuplen, som er et stort mesterværk skabt af den berømte italienske kunstner Michelangelo. Heroppefra kan man se det smukke mesterværk i loftet på tæt hold, men man kan også kigge ned i kirken og fornemme, hvor stor den i virkeligheden er. En fantastisk oplevelse, så gå ikke glip af denne mulighed.

Når man alligevel er i kirken, er det oplagt at gå direkte videre over i Det Sixtinske Kapel, som er i forlængelse af kirken. Her kan man se Michelangelos berømte fresko mesterværker af kristne temaer malet i lofterne og på væggene.

På Peterspladsen uden for kirken vrimler det også med turister og lokale, der udover at shoppe og hygge sig, gerne vil have et glimt af den smukke katedral udefra samt måske et glimt af den populære pave, der holder mange af sine gudstjenester i selve kirken eller udenfor.

Har I shoppet hele dagen i gaden Via Condotti, så tag en tiltrængt pause på Den Spanske Trappe og få energien tilbage i benene. Nyd eventuelt en hjemmelavet gelato, mens indtrykkene bearbejdes stille og roligt. Et andet sted, hvor man kan få sig et hvil i smukke omgivelser er ved Trevi-fontænen, som også ligger centralt. Husk at smide en mønt i vandet, så betyder det nemlig, at I en dag vender tilbage til Rom.

Trænger man til at se en mere rolig del af Rom, så tag til Trastevere, som er en smuk, lille og hyggelig bydel i Rom, der byder på idylliske brostensbelagte gader, smukke blomster og en masse små restauranter og caféer, hvor man kan nyde roen lidt. Her er desuden også mulighed for lidt shopping i lokale butikker. Så hvis man trænger til at færdes i et mere roligt område, er dette en oplagt mulighed. En anden mulighed er at tage ca. 30 km uden for Rom, nemlig til byen Tivoli, som er kendt for at have en fantastisk natur, der indbyder til hygge, romantik og ren afslapning. Her vrimler det med termiske varmebade og smukke omgivelser, så udnyt, at I har bilen med og tag lidt væk fra det høje tempo i Rom. 

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.