Unik miniferie i Bergen på Det Hanseatiske Hotel

Dansk | DKK

Det Hanseatiske Hotel

Sjælfuldt hotel med suveræn beliggenhed på Bryggen i Bergen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Unikt hotel i hanseatisk stil på Bryggen
 • Suveræn beliggenhed i Bergens centrum
 • God mad, naturoplevelser, shopping og sightseeing
605,-
3~4 dage fra
859,-

Inkl. 1x2-retters menu

Miniferie centralt i Bergen

3 dage
Kun 859,- / spar op til 373,-
SPAR
4 dage
Kun 1.089,- / spar op til 605,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag/buffet
 • Gratis kaffe i opholdsrummet
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Det Hanseatiske Hotel har en suveræn beliggenhed, centralt i Bergens mest attraktive bydel, Bryggen. Her venter en unik hoteloplevelse, i historiske og stilfulde rammer, i Norges næststørste by. Indrettet, som en del af den UNESCO-listede, historiske bygning, Finnegaarden, tilbyder hotellet en yderst charmerende og sjælfuld base for et anderledes ophold, hvor I har kort afstand til alle byens attraktioner og shoppingmuligheder.


Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet, som en del af den UNESCO-listede bygning, Finnegaarden, fra 1704, og har en skøn, rustik hanseatisk stil, som danner rød tråd gennem samtlige af hotellets værelser og lokaler. Det er det eneste hotel af sin slags, og I kan se frem til personlig service og ægte norsk gæstfrihed, i en indbydende atmosfære.

Den centrale placering på Bryggen, giver jer alletiders udgangspunkt for en hyggelig storbyferie, fyldt med shopping og sightseeing. Besøg f.eks. Fisketorget i Bergen, kig forbi Det Hanseatiske Museum eller tag en tur med byens populære bjergbane, Fløibanen, og nyd vandreture og uforglemmelige udsigter.

Hver morgen serveres en rig morgenbuffet i hyggelige rammer, og i løbet af dagen kan der tankes gratis kaffe i hotellets fællesområde.

Det Hanseatiske Hotel råder over hele tre forskellige restauranter. I Finnegaardsstuerne serveres velsmagende sæsonbetonede menuer i historiske omgivelser, det moderne brasserie, FG Restaurant & Bar serverer saftige kødretter af høj kvalitet og i Casa del Toro, som er Bergens eneste mexikanske restaurant, kan I nyde et godt udvalg af mexikanske specialiteter.

Der kan parkeres direkte ved hotellet mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

På Det Hanseatiske Hotel er samtlige 37 værelser ganske unikke, og har hver især deres helt egen charme. Der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser, junior suites og suites, og dobbeltværelserne kan bookes med op til to ekstra opredninger. Alle værelserne er stilfuldt indrettet med flotte møbler, har eget bad og toilet og er udstyret med gulvtæpper, skrivebord og fladskærms-TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1 km fra
Bergen, Norge
220 km fra
Stavanger, Norge
430 km fra
Larvik, Norge
460 km fra
Kristianssand, Norge
750 km fra
Göteborg, Sverige
975 km fra
Helsingborg, Sverige 
1075 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fisketorvet i Bergen (0.1km)

Tag på kør-selv ferie til Norge og gå en tur ned på Bryggen i Bergen og oplev det farverige fisketorv, hvor velfyldt boder med friske råvare er et herligt syn, der lynhurtigt tænder lysten til at lave mad og ægte madglæde med alt hvad havet kan tilbyde.

Der er masser af liv på Fisketorvet og det kan bestemt også svare sig at prøve at prutte lidt om priserne, der er nemlig boder, hvor priserne på samme produkt varierer.

Mariakirken (0.7km)

Mariakirken er en flot langkirke der stammer tilbage fra 1180. Kirken var i lang tid kendt som Tyskekirken. Der har to vestvendte tårne, skibet er romansk mens koret er gotisk. Der er plads til 250 gæster, og kirken blev renoveret mellem 2010 og 2015. Norge byder også på mange naturoplevelser og er en perfekt destination for en billig bilferie sammen med familien. 

Troldhaugen - Griegs sidste bopæl (10.6km)

Troldhaugen var byen hvor Edvard og Nina Grieg boede de sidste 22 somre af Edvards liv. Villaen blev færdigbygget i 1885 og er et interessant sted at besøge, hvis man vel at mærker holder af Grieg. Siden 1928 har villaen fungeret som et museum med udstillede genstande fra Griegs liv og levned.

Bullahuset - Ole Bulls hus (18.8km)

Mange norske musikkere er på et eller andet tidspunkt blevet inspireret af Ole Bulls blide og folkekære musik, herunder Edvard Grieg og Bjørnstjerne Bjørnson. 

Ole Bull var en dygtig violinist og komponist, der blev verdensberømt under romantikken, ca. 1800-1870.

Besøg Ole Bulls hjem, Bullshuset, som er en smuk lyserød villa på Valestrandsfossen på Osterøy, kun 45 minutter fra Bergen. Om sommeren er der guidede ture, og dørene til musikhallen og komponistens arbejdsstue åbnes for besøgende gæster.

Der afholdes også regelmæssigt koncerter på stedet, så der er dermed budt op til en helt særlige kulturaftener på Osterøy. Hvis I gerne vil lytte lidt til et af Ole Bulls berømte værker, så prøv at søge på 'Sæterjentens søndag'.

Laksefiskeri i fjordene omkring Osterøy (22.3km)

Der er rigtig gode muligheder for at fange laks i fjordene omkring Osterøy, kun 45 minutter fra den norske hovedstad Bergen. Prøv at fange laks fra en båd med lokale guider med afgang fra Osterøy, som også er Norges største indre ø. I kan også bare finde fiskestængerne frem og finde et fredeligt sted, hvor I kan dyrke laksefiskeriets glæder. I bedes dog bemærke at i Loneelva er laksene lidt mindre i størrelsen, men til gengæld er der mange af dem, før de når ud i havet og får spist sig tykke og fede.

Kossdalsvejen (36.8km)

Der venter en fantastisk vandreoplevelse på den kulturhistoriske vejstrækning, ’Kossdalsvegen’, som strækker sig mellem Hosanger og landsbyerne længere inde på den norske halvø, Osterøy. Turen byder på hele 17 hårnålesving med en samlet stigning på 27 procent, og de skønne naturomgivelser gør turen til noget helt specielt. Perfekt til en aktiv ferie nær Osterøy.

Hosanger (33.7km)

Besøg charmerende Hosanger under en ferie nær Osterøy. Her kan I bl.a. kigge forbi Mjøsvågen som er et hyggeligt område hvor I både finder et kunstgalleri, et lille træskomuseum og en autentisk norsk landhandel. I kan også besøge Norlender Knitwear som har en 90 år lang erfaring med fremstilling af tekstiler og uldprodukter. 

Eikedalen skicenter (57.5km)

Tag på familieferie til Eikedalen skicenter, som ligger kun 45 minutter i bil fra centrum af Bergen. Det er også her ´bergenserne´ foretrækker at holde vinterferie. Det alpine anlæg ligger i et herligt bjergterræn med enkelte bratte fald og mulighed for laviner enkelte steder. Men der er et lækkert skiterræn, som også er egnet til mindre øvede. Perfekt til årets skiferie. Der er gratis trådløst internet i alle ´Varmestuerne´og der er også ladestationer til elbiler.  Eikedalen skicenter er et oplagt sted for en billig kør-selv ferie.

Steinsdalsfossen (71.8km)

Kun 2 kilometer vest for Norheimsund vælter Steindalsvandfaldet ned over bjergsiden med et fald på op til 50 meter. Det er en speciel oplevelse at besøge et af Norges nok mest populære vandfald. Det er nemlig muligt at gå tværs gennem vandfaldet og komme ud på den anden side helt tørskoet. Det skal så afsløres at der rent faktisk er en lille sti som løber under vandfaldet, men ikke desto mindre er det en førsteklasses oplevelse.

Det er også nemt at komme frem til Steindalsfossen med bilen, og fra parkeringspladsen går der en lille sti op til vandfaldet, en skøn lille tur op til en uforglemmelig oplevelse.

Norheimsund (74km)

En times kørsel fra Bergen ligger Flesland med den lille landsby Norheimsund, som ligger i bunden af Hardangerfjorden. Den lille landsby huser omkring 2.000 indbyggere men om sommeren fordobles antallet med besøgende fra hele Norden. Man mødes i centrum af den lille landsby, eller nede på havnen eller på promenaden som løber langs kystlinjen. Her er der også flere butikker, et kunstgalleri og en Nabo Pub. Ikke langt fra Norheimsund ligger det meget populære Steindalsfossen, eller Steindalsvandfaldet, og der går en sti om bagved vandfaldet, så det er faktisk muligt, at komme tørskoet gennem de frådende vandmasser. Vandfaldet er omkring 20 meter højt og der er især tryk på om sommeren, når bjergsøen smelter for fuld kraft. Der afgår også en båd fra Norheimsund, som fragter besøgende ud på den meget smukke Hardangerfjord. På den anden side af bugten ligger Folgefonna Nationalpark, ellers er der også Broniet Rosedal, eller oplev de mystiske ´jættegryder´ i Fitjadalen eller tag en kort men smuk vandretur på den berømte Sogsti. Om vinteren er der masser at tage sig til i Eikedalen skisportssted og om sommeren i juni, så skal Hardanger Trebåtfestival i Norheimsund bestemt også opleves.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Myrkdalen Hotel

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Aktiv familieferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

360,-
Kun
849,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Myrkdalen

Læs mere

Magic Hotel Solheimsviken

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Tæt på Bergen

Wild Offer - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Design hotel
 • Tæt på Bergen centrum

163,-
Kun
439,-

Vis kort

Moderne designhotel i Bergen

Læs mere

Alver Hotel

Inkl. halvpension

Hordaland

Miniferie nær Bergen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet og parkering

968,-
Kun
1.049,-

Vis kort

Norsk landidyl nær Bergen

Læs mere

Grand Hotell Stord

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Superpris i centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 20% rabat i Samson restauranten
 • Gratis tag selv kaffe på gangen
 • Gratis internet og parkering

421,-
Kun
549,-

Vis kort

Familie hotel i Vestnorge

Læs mere

Store Ringheim Hotell

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Hotel ved søen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

260,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Unikt boutique-hotel i Vossevangen

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.