Familieferie i Trento-alperne på Dolomiti Chalet

Dansk | DKK

Dolomiti Chalet

Børnevenligt hotel med suveræn beliggenhed i Trento-alperne

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familiehotel hvor børnene er hovedpersonerne
 • Fantastisk placering på Monte Bondone
 • Bådtur fra Limone til Malcesine inkluderet
900,-
6~15 dage fra
1.719,-

Inkl. halvpension

Familieferie i Trentino

6 dage
Fra 1.719,- / spar op til 414,-
SPAR
7 dage
Fra 2.049,- / spar op til 461,-
SPAR
8 dage
Fra 2.369,- / spar op til 508,-
SPAR
11 dage
Fra 3.349,- / spar op til 651,-
SPAR
15 dage
Fra 4.649,- / spar op til 901,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x 3-retters menu
 • 5 x let frokost
 • 1 x sejltur på søen
 • 20 EUR værdibevis til spa behandlinger
Risskov Pakken

Der er lagt op til en herlig familieferie i Trento-alperne, på Dolomiti Chalet hvor børnene hovedpersonerne. Her bor I omgivet af fantastisk natur nord for Gardasøen, og kan se frem til et ophold med masser af muligheder, aktiviteter, dejlig mad og spændende seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en skøn placering på Monte Bondone, og kombinerer det traditionelle og det moderne, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Her kan I nyde synet af de smukke omgivende bjergtoppe i Trento-alperne, og drage på opdagelse i naturen. Området ideelt til vandre- og cykelture og rummer også flere naturreservater som indbyder til udforskning. Derudover finder I også både gamle slotte, historiske byer og den smukke, alpine botaniske have i Viote, indenfor kort afstand af hotellet.

Dolomiti Chalet har et motto som hedder, at ”her er børnene hovedpersonerne”, og det er både fordi hotellet som helhed er yderst familievenligt, men ikke mindst fordi der gøres meget for, at børnene har en god oplevelse under ferien. Derfor er der både særlige børnemenuer i restauranten, mini club med aktiviteter og underholdningspersonale som har masser af sjov og spas på programmet.

Fra hotellet har I bare omkring en times kørsel ned til en af Gardasøens smukkeste byer, Limone sul Garda, og opholdet inkluderer en bådtur fra Limone til Malcesine, tur-retur. Derudover modtager hver enkelt gæst også en voucher på 20 EUR som kan indløses til wellnessbehandlinger på Hotel Alpine Mugon som ligger i kort gåafstand fra Dolomiti Chalet.

Hotellet byder på dejlig morgenmad i hyggelige omgivelser, og om aftenen serveres skønne middelhavsretter i restauranten, hvor der også er særlige menuer til børnene. Derudover inkluderer opholdet også en frokostpakke, bestående af brød med pålæg, frugt og mineralvand.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

I bor på hyggelige værelser, og kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra opredning, familieværelser og familieværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Praktisk og komfortabelt dobbeltværelse, egnet til enkeltpersoner, med eget bad og toilet, hårtørrer, fransk seng, minibar og TV. Mange af disse værelser har egen balkon.

Dobbeltværelse

1 / 1
Praktisk og komfortabelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, fransk seng, minibar og TV. Mange af disse værelser har egen balkon. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.

Familieværelse

1 / 1
Komfortabelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, en dobbeltseng og en køjeseng, minibar og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1125 km fra
Rostock, Tyskland
1250 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
1250 km fra
Puttgarden, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

The MUSE (20.6km)

Dette fantastiske science-museum blev til i 2013, da selvstyret i Trentino bad den berømte arkitekt Renzo Piano (bl.a. arkitekten bag Centre Georges Pompidou i Paris) om hjælp til, at omdanne et ubrugt industriområde på ca. 19.000m² til – ikke blot et museum, men et sted som skulle reflektere på forholdet mellem mennesket og naturen. Således blev denne smukke bygning til og museet fik meget hurtigt stor success – faktisk så stor at museet, som det eneste i Italien, høstede hæderlig omtale ved ”Museum of the Year Awards” 2015.

Trento (21.1km)

Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

Castello del Buonconsiglio (21.6km)

Buonconsiglio slottet har status som det vigtigste slot i hele regionen. Det har en fortid som residens for prinser og biskopper og står i dag som Trento’s helt store vartegn. I dag huser slottet også et museum som hvert år danner ramme om en række succesfulde udstillinger.

Valle dei Laghi (27.6km)

I det smukke dalområde, umiddelbart bag det umiskendelige alpebjerg, Monte Bondone, finder I et pragtfuldt landskab hvor romantiske slotte, charmerende landsbyer og idylliske søer synes strøet med løs hånd. Det er her Vino Santo Passito-vinen bliver produceret, såvel som forskellige typer af Grappa samt en lang række af andre produkter.

Castelnuovo di Noarna (35.6km)

Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

Caldonazzo Sø (37.3km)

Den dejlige sø lidt sydøst for Trento, Lago di Caldonazzo, er dejlig hvis I trænger til at komme ud og bade, da badevandstemperaturen i sommermånederne er over 20°. Udover badning så sker der tit noget på søen, hvad enten det er windsurfing, fiskeri, sejlads, roning eller dykning. Der sker meget både på søen og omkring søen. Bestemt et besøg værd i dejligt vejr.

Arco Slottet (40.6km)

Det vides ikke med helt nøjagtighed hvornår dette prægtige slot, Castello di Arco, blev bygget. Men efter forlydender skulle det have været omkring år 1000 e.Kr. Det spændende slot bærer på en utrolig historie om kampe, belejringer, store slag og det har ofte spillet en rolle i kampens centrum.

En rigtig familietur med gode muligheder for at udforske og komme helt tæt på et af områdets absolutte brændpunkter op gennem historien.

Samtidig er det også en god mulighed for at opleve den charmerende middelalderby Arco, så bestil en billig bilferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kør selv direkte til disse fascinerende oplevelser!

Montagnaga (41.2km)

Montagnaga er en lille, uberørt nord-italiensk bjerglandsby hele 882 meter over havet. Derfra er lidt under 200 km til Adriaterhavet, og området har mange store og små søer. I Montagnaga bor der i underkanten af 1000 indbyggere, men den gamle, charmerende bjerglandsby kan pryde sig med en spændende historie med mange traditioner. Det er et dejligt sted at køre med flot bjergsceneri. De lokale spisningssteder byder på lokale delikatesser med vin fra regionen. Bliv heller ikke overrasket, hvis I ser mere tysk-østrigsk inspirerede retter som sauerkraut på menuen. Mange restauranter dyrker deres sydtyrolske identitet.

Dolomitterne og Lagorai som cykeldestination (44.2km)

Har I lyst til at kombinere en bilferie med en cykelferie uden for de store hovedveje, har I fået øje på det rette sted. Områder omkring Dolomitterne og Lagorai har hele 1100 kilometer med cykelstier i langs bjergene og omfatter dalene Fiemme, Fassa, Primiero, Valsugana, Piné Plateau og Cembra.

Limone Sul Garda (57.8km)

Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Cristina

Ophold i standardværelse

Gardasøen

Ferie ved Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikke
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 20% rabat på greenfee

Fra kun
719,-

Vis kort

Vidunderligt hotel ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel San Pietro

Dejlige feriedage i Italien

Gardasøen

Ferie ved Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

Fra kun
949,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse (DB)
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Leonardo da Vinci

Dejlige dage ved Gardasøen

Gardasøen

All-inclusive ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Gratis drikkevarer+snacks (10-23)
 • 2 x let frokost inkl. drikkevarer
 • 1 flaske vin

Fra kun
939,-

Vis kort

Fantastisk familiehotel ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse (DB) m. balkon
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat