Byferie i Würzburg på Dorint Hotel Würzburg

Dansk | DKK

Dorint Hotel Würzburg

Billig byferie med skøn mad og oplevelser på Dorint Hotel Würzburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne, nyligt renoveret hotel nær centrum
 • Opdagelsesreise gennem Frankens vinland
 • Pakke med regionale specialiteter
618,-
3~4 dage fra
1.049,-

Inkl. halvpension

Besøg dejlige Würzburg

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 429,-
SPAR
4 dage
Fra 1.399,- / spar op til 619,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x dagens hovedret
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x 2 smp flasker lokal vin
 • Würzburg velkomstkort
Risskov Pakken

I Würzburg kombineres kultur, natur og nydelse på en ganske unik måde. Tag et billigt hotelophold på Dorint Hotel Würzburg, hvor I har alletiders base for at opleve Unterfrankens hovedby, og dens UNESCO-listede seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Dette hotel hører under den internationalt anerkendte hotelkæde, Dorint, og indretningen præges af høj komfort og moderne møbler. Værelserne er renoveret i 2021, og er indrettet i en elegant stil som oser af moderne komfort.

Start dagen med en righoldig, international morgenmad, og drag ud på opdagelse: Tag f.eks. en slentretur gennem den gamle bydel, besøg fæstningen ’Marienberg’ eller en af de talrige kirker, lad jer imponere af Residenz Würzburg eller kig forbi et af byens mange museer. Det er et must at nyde et lille glas vin på den gamle bro (Alte Mainbrücke), og desuden også oplagt at benytte lejligheden til at besøge en af områdets vingårde og nyde en vinsmagning. Denne by og dens UNESCO-listede perler vil fortrylle enhver besøgende, uanset alder.

Er I mere til aktiv ferie, kan I drage ud på en cykeltur i den omgivende maleriske region, og opleve de rullende bakker, vinmarkerne og floden Main. ’Mainschleife bei Volkach’ er et yderst populært flodlandskab, idet området er enestående smukt uanset om man oplever det på to eller fire hjul.

Tilbage på hotellet kan I se frem til udsøgte frankiske og internationale specialiteter i hotellets restaurant, ’Frankenstube’ - naturligvis med et dejligt glas vin til. Efter maden kan I tage en tur mere ind til Würzburg, hvor den gamle bydel, om aftenen, skruer endnu mere op for charmen med hyggelige caféer og vinbarer.

Der tilbydes parkering ved hotellet mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er alle renoveret i 2021, og I kan vælge mellem enkeltværelser, standard dobbeltværelser, og comfort dobbeltværelser. Det er muligt at booke comfort dobbeltværelserne med en eller to ekstra opredninger. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Komfortabelt enkeltværelse på 18 - 22 m² med eget bad og toilet med badekar eller bruser, behagelig queen-size seng (160cm) eller to enkeltsenge, skrivebord, kaffe- og tefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 18 - 22 m² med eget bad og toilet med badekar eller bruser, behagelig queen-size seng (160cm) eller to enkeltsenge, skrivebord, kaffe- og tefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
Comfort dobbeltværelse på 25 m² med eget bad og toilet, behagelig queen-size seng (160cm) eller to enkeltsenge, sofaseng, skrivebord, minibar, air conditioning, kaffe- og tefaciliteter og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

650 km fra
Puttgarden, Tyskland
675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
700 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Markelsheim (42.8km)

Machen Sie einen Familienurlaub oder Kurzurlaub in Deutschland mit eigener Anreise und erleben Sie die wunderschöne Landschaft in diesem Teil Deutschlands. Auf der "Romantischen Straße" im Herzen des schönen Taubertals liegt das idyllische Weindorf Markelsheim. Die Stadt hat ca. 2000 Einwohner, zwischen Weinbergen, Feldern und Wiesen und am Zusammenfluss von Lochbach und Tauber gelegen. Zentral im Dorf liegt der Marktplatz, umgeben von dem schönen Rathaus und verschiedenen Cafés. Es ist eine fast malerische Szene, die sich den Besuchern bietet und man kann nicht anders, als sich in dieses gemütliche und schön gelegene fränkische Weindorf zu verlieben. Wenn Sie an der Weinkellerei interessiert sind, ist es ratsam, die Straße zum „Weingärtner Markelsheim“ in Markelsheim zu nehmen. Hier gibt es vielfältige Erlebnisse, die Sie über das ganze Jahr haben können - von der Wanderung in den Weinbergen mit fachkundiger Anleitung über eine Tour durch den Weinkeller, wo die goldenen Tropfen im Fass lagern. Eine Weinprobe des lokalen Weines ist vielleicht auch eine gute Idee? Darüber hinaus gibt es eine regelmäßige Auswahl an Weinseminaren, die echte Weinliebhaber dazu einladen, mehr über dieses kostbare Getränk zu erfahren.

Bad Kissingen (62.4km)

Tag på sommerferie i det smukke Bad Kissingen der indbyder til at slendre rundt i den maleriske gamle bydel eller shoppe efter hjertets lyst. Højdepunktet i omgivelserne er imidlertid naturen: De mange have- og parkanlæg indbyder til omfattende vandring eller en afslappende tur i hestevogn.

Især i Bad Kissingens Rosengarten såvel som i Luitpoldpark kan der tankes ny energi. Den 2 km. lange ”Weg der Besinnung” (Besindelsens sti), er omgivet af 12 kunstværker og indbyder til at stoppe op og reflektere. Bad Kissingen kan også tilbyde en aktiv ferie med cykelture langs floden, Saale, er ligeledes meget populært og de lokale aktivitetstilbud rækker lige fra golf til stavgang. Smid golfkøllerne i baggagerummet på bilen og planlæg en golfferie, lige midt i Tyskland. Bilferie i Europa når det er bedst.

Byens kultur lader heller ikke meget tilbage at ønske: ”Kissinger Sommer” og ”Kissinger Winterzauber” (Vintermagi), er to årlige musikfestivaler, hvor musikken spænder bredt, fra klassisk til pop. 

Bad Mergentheim Wildpark (45km)

Prøv en billig miniferie sydpå og læg vejen forbi Bad Mergentheim Wildpark, der har mere end 70 forskellige dyrearter, som lever på i alt ca. 35 hektar land. Parkens princip er, at dyrene skal være i så naturlige indhegninger som muligt, for ikke at skæmme naturen mere end højst nødvendigt. Det betyder, at I vil få en unik følelse af at komme helt tæt på dyrene. Hvis I besøger parken ved fodringstid, kan I overvære dyrepassernes tur rundt til dyrene. Find en billig sommerferie sydpå og gør det til en kør-selv Tyskland med hele familien.

Rothenburg (66.1km)

Ikke andre steder vil I finde en by med så mange velbevarede Middelalderspor som i byen Rothenburg ob der Tauber. På en gåtur i bymidten kan I besøge de smukke kirker f.eks. St. Jakobs kirke eller St. Wolfgang am Klingentor kirken. Hyggelige indhug og små pladser med tårne ​​og porte, springvand, vinbarer og gamle fæstninger - alt dette og meget mere har Rothenburg at tilbyde.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Göbel's Sophien Hotel

Inkl. 3-retters menu

Thüringer Wald

Kultur og natur i Eisenach

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 sød overraskelse per værelse
 • 2 x Gratis lån af cykler

829,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Ferie i Thüringer Wald

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Junior Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat