Miniferie på Dragør Badehotel

Dansk | DKK

Dragør Badehotel

Bo på et charmerende badehotel og nyd en mulighedsrig ferie i Dragør

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk badehotel i Dragør med udsigt over Øresund
 • Bo tæt på Københavns mange seværdigheder
 • Dejlig middag inkluderet i opholdet alle dage
581,-
3~4 dage fra
699,-

Inkl. 2-retters menu

Charmerende Badehotel

3 dage
Fra 699,- / spar op til 421,-
SPAR
4 dage
Fra 1.099,- / spar op til 581,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse i anneks

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Dragør Badehotel har en helt suveræn beliggenhed, tæt på både havet, lystbådehavnen og søbadet, på det sydøstlige Amager. Her bor I tæt på den maleriske gamle fiskerby, Dragør, hvor de fleste bygninger er fredet, og I har alletiders rolige udgangspunkt for en herlig ferie, eller et weekendophold, med masser af gode muligheder, både for at bade, opleve kultur og historie, og ikke mindst besøge København.

Hotellet tilbyder

Det charmerende 3-stjernede badehotel blev bygget i 1907, og er siden blevet renoveret med stor respekt for bygningens oprindelige stil. Hotellet ligger tæt på Dragør og de smukke strandenge, og tilbyder en fantastisk havudsigt, som kan nydes både fra restauranten og fra nogle af værelserne.

Dragør er en af Danmarks bedst bevarede landsbyer med hele 76 fredede ejendomme i den gamle bydel. Nyd slentreture langs de fredede strandenge, på fiskerihavnen eller op ad Dragørs charmerende, brostensbelagte butiksgader, som præges af gamle fiskerhuse fra 1700- og 1800-tallet. Derudover er det selvfølgelig oplagt at nyde livet på stranden og besøge de mange museer og caféer, som præger byen. Oplev f.eks. Røgeriet eller Glaspusteriet "Glasseriet". 

Fra hotellet har I også gode forbindelser ind til København. Tæt ved hotellet kan I tage bussen ind til centrum, og I kan naturligvis også vælge at køre selv. Udover den korte afstand til hovedstaden har I også let og hurtig adgang til Den Blå Planet, som ligger lidt højere oppe på Amagers østlige bred.

Hver morgen serveres en dejlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen serveres velsmagende retter i restauranten, hvorfra I har en flot udsigt mod havet og Øresundsbroen.

Hotellet tilbyder gratis parkering, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Der kan vælges mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med balkon og havudsigt. Nogle værelser har desuden udsigt til Øresundsbroen. Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, skrivebord og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelser med privat toilet og bad. Her kan man både arbejde og slappe af.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse i anneks

1 / 3
Standard dobbeltværelser er lyse og venlige og indrettede i charmerende stil. Her kan man både arbejde og slappe af.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse i hovedbygningen

1 / 5
Dobbeltværelser i hovedbygingen er med havudsigt og er lyse og venligt indrettede i charmerende stil. De har fantastisk udsigt til Øresund.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Dragør (1.2km)

Den gamle bydel har mange velbevarede historiske bygninger, som stammer tilbage fra det 18. og 19. århundrede. De rødteglede og gulmalede huse samt brostensbelagte stræder er et af kendetegnene ved Dragør. Den gamle bydel ligger også ved siden af meget skønne naturlige områder med skov, strandenge og marker.

Dragør er en blanding af kultur og historie, shopping og restauranter og glem endelig ikke prøve en is fra Ishuset i havnen.

Havnen bruges flittigt af fritidssejlere og mindre fiskebåde og fungerer også som basehavn for lodsbåde. Dragør er dejlig lille havneby, som bestemt fortjener et besøg.

Den Blå Planet (8.3km)

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et nyt arkitektonisk vartegn. Den Blå Planet har vand på alle sider og skal give de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Det nye byggeri består af fem "arme", der går ud fra centrum. Det gør, at gæsterne selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet for at se de eksotiske væsener under vand. Du kan komme tæt på i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vand.

København (14.5km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Amager Strandpark (10.4km)

Tag på badeferie i Strandparken på Amager som er Københavns største strand og ligger kun ca. 5 km fra centrum. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med badebukserne til Strandparken. I Strandparken er der aktiviteter året rundt, som dels tager udgangspunkt i de mange faciliteter der ligger langs Amager Strand. Der er parkourtræningsbaner, barrer til styrketræning, muligheder for at spille beachvolley og strandfodbold. Den gode asfaltbelægning gør det også nemt at stå på rulleskøjter og løbehjul. Men der er selvfølgelig også aktiviteter på ´søen´, der kan nemlig lejes kajakker, surfboards, kanoer og vandcykler, og dermed skulle der være sørget for underholdningen på vandet.

Amager Strandpark tilbyder masser af spændende muligheder for udendørsaktiviteter og er samtidig det perfekte sted for en familiepicnic, hvis vejret er til det. Find et billigt hotel tæt på stranden og nyd en sommerferie på stranden.

Nyhavn (14.5km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Christiansborg (14.7km)

Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. I slottets hjerte, Riddersalen, hænger Dronningens berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

Amalienborg (14.9km)

Tag på sommerferie i København med Risskov Bilferie og oplev Amalienborg som er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig er en del af slottet. På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte kl. 12.00. Find et billigt weekendophold eller tag på en miniferie til København og oplev Amalienborg og Livgardens vagtskifte kl. 12.00.

Operaen, København (14.8km)

Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og blev indviet af Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som både har været initiativtager og bygherre. Københavns Operahus fylder med sine 41.000 kvadratmeter godt i landskabet på Holmen. De mange kvadratmeter indebærer blandt andet omkring tusind rum med øvelokaler, garderobe og omklædningsrum. Operaen huser to scener, den Store Scene, hvor der er plads til 1.400 gæster og Takkelloftet, med plads til 200.

Tag kanalbåden over til Holmen, eller tag turen med bilen. Den flotte bygning samt det smukke interiør er bestemt et besøg værd, og måske kan der tages et velfortjent pusterum i Operaens restaurant over en lille frokost.

Den lille havfrue (16.6km)

Den lille havfrue er en af Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Hun sidder på Langelinie i København og byder rejsende velkommen i Københavns Havn.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Copenhagen Go Hotel

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Storkøbenhavn

Mad i form af Take Away på værelset

Take-Away Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Nær offentlig transport
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

301,-
Fra kun
499,-

Vis kort

Populært i København

Læs mere

Park Inn Copenhagen

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Storkøbenhavn

Mad i form af Take Away på værelset

Take-Away Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering
 • Adgang til pool

196,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Få hundrede meter fra Amager Strandpark

Læs mere

CPH Studio Hotel

Gratis kaffe/te på værelset

Storkøbenhavn

Storbyferie i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet

331,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Nyd en dejlig storbyferie

Læs mere

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Ophold med morgenbuffet

Zeeland

Miniferie i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Kaffe/te/kakao og kage ved ankomst
 • Gratis adgang til motions center
 • Gratis internet

819,-
Fra kun
529,-

Vis kort

Moderne hotel nær København

Læs mere

Best Western Plus Copenhagen

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Storkøbenhavn

Mad i form af Take Away på værelset

Take-Away Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 1 glas vin
 • 2 x 50 kr. værdikupon til snacks/drinks
 • Gratis parkering
 • 1 x coffee to go

518,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Stilfuldt hotel tæt på København

Læs mere