Tag på miniferie i Nordjylland på Dronninglund Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dronninglund Hotel

Tag på miniferie på hyggeligt hotel i Nordjylland.

TOP bestseller gennem 7 år
Meget inkluderet til helt uhørt lave priser
Oplev strand, natur, Skagen & Ålborg
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Dronninglund ligger midt i Østvendsyssels pragtfulde natur, hvor der ikke er langt til utallige gode oplevelser, såsom områdets fine strande, slotte og flere af Nordjyllands spændende byer. Selve hotellet tilbyder en afslappende atmosfære og her kan I rigtig nyde jeres næste miniferie i rolige omgivelser i Nordjylland.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en lille swimmingpool, sauna og solarie. Poolen er omkranset af kurvemøbler, hvor I kan læse en god bog eller bare lukke øjnene for en stund. Solariet kan benyttes mod gebyr. Bemærk, at poolen kun er opvarmet til 23 grader og at I selv har mulighed for at tænde for saunaen inden brug.

I hotellets restaurant kan I nyde jeres aftensmad med hotellets øvrige gæster. Start med en før-middag drink. Fra tid til anden er der om lørdagen musik på hotellet. Hotellet byder på eftermiddagskaffe med kage klokken 15.00-16.30.

Ønsker I at få serveret et vegetarmåltid er dette muligt mod et tillæg på 75 kr. pr. person pr. måltid. Tillægget skal betales direkte til hotellet. Der er mulighed for tilkøb af greenfee til 240,- per person (normalpris 300,-) til Dronninglund Golfbane kun 3,1 km fra hotellet. Teetid bookes direkte på golfbanen på forhånd.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, tv og radio. Hotellets værelser ligger i hovedbygningen eller i sidebygningen. Det er tilladt at medbringe en lille hund på værelset. Ønsker I opredning vil dette blive på en 3/4 sovesofa, hvor der er plads til enten én voksen eller to børn op til 14 år.

Bemærk at

Maden der serveres er med dansk kro stemning og efter køkkenchefens valg.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, kan denne i travle perioder blive serveret som en 3-retters menu fra et ta' selv bord.

På værelserne er der mulighed for opredning til én voksen eller to børn under 14 år.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Dronninglund Hotel
Slotsgade 78 9330 Dronninglund

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har lige været med mine gamle forældre på en enkelt overnatning på Dronninglund Hotel, og dette var en rigtig god oplevelse. Vi fik noget rigtig lækkert mad og værelserne var både hyggelige og rummelige. Personalet var meget venlige, smilende og meget hjælpsomme. Det er helt sikkert et sted, vi kunne finde på at komme igen.."
  Marianne Bay fra Randers

  "...Vi - 4 par i moden alder - er lige kommet hjem fra nogle dejlige dage på Dronninglund Hotel, og vi vil meget gerne sende stor ros til personalet på Dronninglund Hotel for en meget fin betjening, altid venlig og imødekommende, maden var god, der var rigeligt af alt. Vi var lidt bekymret inden afgang pga. de dårlige anmeldelser hotellet havde på disse sider. Vi kan kun sige, at det på ingen måde er berettiget!!! Også ros til Risskov rejser for en god betjening og service i forbindelse med bestilling. Vi vender med glæde tilbage..."
  Elisabeth Bro fra Thyborøn

  "...Vi har igen haft en god og vellykket tur (denne gang sammen med et par venner) med Risskov bilferie - til Dronninglund Hotel. Vi startede med en lækker lille frokost i Aalborg og kørte derefter ud til Dronninglund, hvor vi bl.a. så Slottet. Vi nød eftermiddagskaffen med hjemmebag, og den 3-retters menu om aftenen var lækker. Kort sagt var det Valuta for pengene..."
  Elisabeth og Per Hammer fra Risskov

  "...Hej Riskov rejser. Vi har lige været på ophold på Dronningelund hotel, vi havde forinden læst flere negative kommentarer om dette hotel, men vi tog posetivt afsted, og vi må sige alt det negative folk har skrevet oplevede vi ihvert fald IKKE. Rigtig sød betjening , dejlig mad både til morgen og aften, hyggeligt værelse, vi har et rigtigt dejligt ophold, og kan kun anbefale dette hotel. Vi syntes også der skal være plads til posetiv omtale..."
  Anette Laugesen fra Sorø

  "...Endnu engang en rigtig god oplevelse med Risskov Bilferie. Maden var god, husets vin eminent , og betjeningen i topklasse. Voergård Slot er mageløst, men glem ikke det lille museum nede ved Asaa havn. Ganske finurligt. Tak for nok en dejlig tur..."
  Zanne fra Højbjerg

  "...Vi er lige kommet hjem efter 2 overnatninger på Dronning Hotel. Værelserne var ok, maden var god og betjeningen var god, så vi havde en dejlig tur til en god pris. Det er ikke sidste gang vi ser på ture med Risskov-bilferie. Tak for en god tur..."
  Finn Hansen fra Viby

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat