Kør-selv ferie til Egon Hotel Hamburg City

Betaling

Betaling

Gavekort

Egon Hotel Hamburg City

Bo ved Hamburgs mest berømte gade, Reeperbahn.

 • 160 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 160 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 200 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Om hotellet

Introduktion

Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne storby, der indenfor de sidste år, har udviklet sig til en af de mest populære feriebyer kan tilbyde kulturelle oplevelser for enhver smag. Hotellet ligger centralt i byen i kort gåafstand fra Reeperbahn og byens omdrejningscentrum, havnen.

Hotellet tilbyder

Med en beliggenhed kun 5 minutter fra Hamburg Havn, det verdenskendte fiskermarked og Reeperbahn er det 2-stjernede hotel et ideelt udgangspunkt for at udforske den tyske storby. De fleste af Hamburgs seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet, dog er der offentlig transport lige ved hotellet, hvis I skal længere væk. 

Hotellet byder på morgenmadsrestaurant med en fin buffet, mens I kan nyde en drink i baren om aftenen. Morgenmadsbuffeten har følgende åbningstider: Mandag-fredag 6.30-10.00 og lørdag-søndag inkl. helligdage 6.30-11.00. Hotellet har desuden en hyggelig gårdhave, hvor de fleste af værelserne vender ud imod. Parkering er i et offentligt parkeringshus. Prisen er ca. 9 Euro per døgn.

Værelser

Hotellet råder over 148 nydelige og stilrene værelser, som alle er udstyret med eget bad/toilet og tv. Værelserne er fordelt på 3 etager og de fleste har udsigt til et roligt, grønt område. Der er ingen hårtørrer på værelset, men det er muligt at låne en i receptionen, såfremt den er ledig.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • St. Pauli Fischmarkt (0.8 km)

  Fisk, frugt, blomster, tøj og souvenirs – I finder det hele på St. Pauli Fischmarkt, som har fundet sted siden 1703. Markedet åbner hver søndag morgen kl. 7.30, og de næste to timer frem vil duften af kaffe og en skøn summen af liv fylde luften.

  St. Pauli Fischmarkt
  St. Pauli Fischmarkt åbner hver søndag morgen kl. 7.30
 • Hamburg Rathaus (3.1 km)

  Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

  Hamburg Rathaus
  Hamburg Rathaus
 • HafenCity Hamburg (8.7 km)

  Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

  HafenCity Hamburg
 • St. Michaelis Kirke Hamburg (2.0 km)

  Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

  St. Michaelis Kirke Hamburg
  Besøg den smukke St. Michaelis Kirke Hamburg under Jeres ferie i den flotte by
 • AlsterTour (3.5 km)

  Tag på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen.

  AlsterTour
Vis flere

Kort

Egon Hotel Hamburg City
Koenigstrasse 4 22767 Hamburg

Priser fra 649,-

Spar op til 118,-