Kør-selv ferie til Elbotel Rostock MV Hotel + Touristik GmbH

Betaling

Betaling

Gavekort

Elbotel Rostock MV Hotel + Touristik GmbH

Kultur, shopping og gastronomi kombineret med en skøn beliggenhed ved vandet.

 • 290 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 220 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 12 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Introduktion

Hansestaden Rostock kan tilbyde alt, hvad I kan ønske jer af en ferie. Den charmerende middelalderby med de utallige smukke, gamle bygninger kombineret med det store gastronomiske udvalg samt beliggenheden i nærheden af Østersøkysten er helt perfekt. Elbotel Rostock ligger ved byporten Kröpeliner-Tor, hvor I kan nyde den rolige beliggenhed i grønne omgivelser.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Elbotel Rostock ligger i udkanten af Rostock, men har dog stadig en central beliggenhed i rolige og grønne omgivelser. I hotellets restaurant, "Fritz Reuter", serveres der gode, internationale retter med fiskeretter som restaurantens specialitet. Inden middagen kan I nyde en cocktail i hotellets hyggelige bar, mens der om sommeren kan nydes en forfriskning på terrasseområdet, der bl.a. har en Biergarten. Hotellet tilbyder også en wellnessafdeling, hvor der bl.a. er sauna, solarium og mindre fitness faciliteter, mens I desuden kan få forskellige behandlinger mod et gebyr. Der er gratis parkering ved hotellet, hvorefter I kan bruge offentlige transportmidler med kun 150 meter til den nærmeste S-Bahn station.

Værelser

Alle værelserne er komfortabelt indrettede med eget bad og toilet, skrivebord, telefon, tv og minibar. Der er desuden hårtørrer og kosmetikspejl på badeværelset.

Bemærk at

Børn får serveret børnemenu.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Rostock (4.0 km)

  Rostock er en charmerende middelalderby, der i dag desuden er en levende universitetsby. Rostock ligger placeret ved vandet, hvilket giver både masser af lys og luft og i sidste ende liv. Desuden har Rostock en charmerende bymidte med et stort, langt strøg, der byder på masser af indkøbsmuligheder. Denne indrammes af to byporte. Når I besøger Rostock, skal I kigge efter de gamle bygningsværker og selvfølgelig besøge den levende havn. Brug også en eftermiddag til at tage turen ud til yderhavnen Warnemünde, hvor I finder helt fantastiske badestrande.

  Rostock
  Når I besøger Rostock, skal I kigge efter de gamle bygningsværker og selvfølgelig besøge den levende havn
 • Wismar (63.1 km)

  Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden. Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

  Wismar
  Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn
 • Warnemünde (9.3 km)

  Warnemünde er meget andet end blot en færgehavn, og den lille havneby har med tiden udviklet sig til en perle af en badeby og kursted med omkring 6.700 indbyggere, beliggende i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Det er svært at undgå at få øje på det store fyrtårn, som er bygget tilbage i 1897 og fortsat står fuldt funktionsdygtigt, selvom det mest er for turisternes skyld. Dem, der vover sig op i det 37 meter høje tårn, belønnes med en skøn udsigt over Østersøen og det nordlige Rostock. Nyd en tur på de brostensbelagte gader og stræder, hvor de mange stokroser pryder facaderne på de velholdte fiskerhuse. Warnemünde sammenlignes lidt med Skagen, men med tysk charme. Der er en god atmosfære i byen, gode restauranter og caféer samt små og lækre butikker. Det er vigtigt at prøve en “Fischbrötchen”, som er byens specialitet, men som spises i hele området og som kommer i et utal af variationer. Det er et lille rundstykke med fisk, gerne Matjes med lidt løg eller røget ål eller måske lidt røget sild og det smager bare godt. Hemmeligheden er, at det altid er friskfanget fisk og derfor har en mere fyldestgørende smag med det skønne brød og en øl eller sodavand til at skylle herlighederne ned med. Tag ned på Alter Strom, hvor der er gode muligheder for at afprøve netop denne specialitet og samtidig nyde den smukke havn og de mange fiskekuttere.

  Warnemünde
  Badebyen og kurstedet Warnemünde
 • Rostock Zoo (7.2 km)

  Oplev Rostock Zoo som blev grundlagt i 1899. Her får I en af Tysklands største zoologiske haver med 4.500 dyr fordelt på 320 arter. Parken er på 6 hektar, og giver masser af plads til dyrene. Af dyr kan I bl.a. opleve; isbjørne, løver, gorillaer og mange flere!

  Rostock Zoo
  Oplev Rostock Zoo. Her får I en af Tysklands største zoologiske haver med 4.500 dyr fordelt på 320 arter
 • Güstrow (54.7 km)

  Den gamle by Güstrow huser det gamle renæssanceslot, Güstrow slot, der også pryder bybilledet. Det imponerende slot er bygget tilbage i 1589 og blev brugt som residens af hertugerne af Mecklenburg. Besøg også domkirken, som er bygget i gotisk stil mellem 1226 og 1335. Domkirken er også på “Den europæiske rute for teglstensgotik” og så kan det berømte værk, “den Svævende Engel, udført af billedhuggeren Ernst Barlach, også ses i den imponerende teglstensdomkirke.

  Güstrow
  Under en ferie i Güstrow bør I helt sikkert besøge byens vartegn, det smukke gamle renæssanceslot fra 1500-tallet
 • Karls Erlebnis-Dorf (15.4 km)

  Tag på bilferie til Tyskland og udforsk Mecklenburg-Vorpommern i eget tempo og besøg Karls Erlebnis-Dorf som er en hyggelig park fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Parken er desuden en ægte landmandspark, hvor der bliver produceret en masse regionale produkter. Det er derfor også muligt at få noget lækkert at spise. Sjov, landbrug og dyr er på programmet og I er garanteret en hyggelig dag sammen. Kør-selv til Rövershagen med Risskov Bilferie på en rigtig familieferie fyldt med oplevelser.

  Karls Erlebnis-Dorf
  Oplev Karls Erlebnis-Dorf på en familieferie i Tyskland.
Vis flere

Kort

Elbotel Rostock
Fritz-Triddelfitz-Weg 2 18069 Rostock

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Jeg vil gerne starte med at udtale en stor ros til hotellet og dets personale. Sjældent har jeg mødt så venligt, smilende og imødekommende personale..."
  Lars Rolving Jensen

  "...Min mand og jeg er lige kommet hjem fra tur til Rostock, boede på Elbotel Rostock fra 08. - 11.9 2013. Det er et rigtigt godt sted, pæn stue, soveværelse med mange skabe, stort badeværelse, hyggeligt og rent. Morgenbord var helt perfekt, og aftensmaden lækker 3-retters menu. Personalet gav en god betjening, og meget opmærksomme, om vi havde det godt, og alt var som det skulle være. Der er ikke langt til centrum, og masser af parkering, ved havnen billigst afgift..."
  Marion Steinvig fra Rønnede.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 0% rabat