Miniferie på Elite Stora Hotellet Örebro

Dansk | DKK

Elite Stora Hotellet Örebro

Kombiner sightseeing og shopping med afslapning på hotellet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gammel hotelbygning fra 1858
 • Shopping og seværdigheder rundt om hjørnet
 • Mulighed for træning og velvære
123,-
3 dage fra
1.099,-

Inkl. dagens ret

Miniferie til Örebro

3 dage
Fra 1.099,- / spar op til 123,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • 2 x morgenkomplet
 • Adgang til motion og afslapningsområde
Risskov Pakken

Elite Stora Hotellet Örebro har en smuk beliggenhed lige i byens centrum, ved siden af Svartån og Örebro Slot. Det tilbyder en komfortabel base og et ideelt udgangspunkt for en miniferie i Örebro, tæt på både shopping og underholdning.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel har til huse i en antik bygning fra 1850'erne og har en central beliggenhed i Örebro. Hotellet består af 2 bygninger, dels hovedbygningen og dels "Lilla Hotellet".

Der tilbydes adgang til Lilla Valvet Relax & Gym mod et gebyr. Her finder du et veludstyret fitnesscenter med frie vægte og cardiomaskiner samt et wellnessområde med hydromassagepool, sauna og dampbad. Der kan også bestilles massagebehandlinger.

Der serveres en lækker morgenbuffet hver morgen på hotellet for at få den bedst mulige start på dagen. Om aftenen kan du nyde god mad og drikkevarer på Paolo's restaurant i italiensk stil og The Bishop Arms, hotellets britiske gastropub.

Du må ikke gå glip af et besøg på det 700 år gamle Örebro Slot, byens største vartegn, under dit ophold. Du kan også benytte lejligheden til at besøge Örebros bypark, der betragtes som en af de smukkeste i Europa, samt det historiske frilandsmuseum Wadköping og det 58 meter høje vandtårn Svampen. For dem, der rejser med børn, er et besøg i Gustavsviks Lost City vandland også anbefalelsesværdigt.

Der tilbydes parkering mod gebyr. Der er gratis trådløst internet. 

Værelser

Elite Stora Hotellet Örebro har i alt 160 værelser med eget valg af pude fra hotellets pudemenu. Risskov Bilferie tilbyder indkvartering i hotellets standardværelser.


Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Der er plads til pause, refleksion og arbejde. En behagelig seng med behagelige puder, en lænestol at synke ned i og et skrivebord til kreative idéer. Badeværelse med bruser eller badekar. Der findes standard dobbeltværelser både i hovedbygningen og i Little Hotel, som ligger lige ved siden af.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Örebro Slot (0.3km)

Midt i Örebro centrum ligger det storslåede Örebro Slot hvor Svartåen løber forbi. Slottet, som har været byens midtpunkt i mere end 700 år, er en meget populært turistattraktion. I dag er den gamle borg en meget levende attraktion, hvor I kan se udstillinger, teateroptrædener og messer samt nyde et godt måltid. I sommermånederne, kan I selvfølgelig også deltage i guidede ture og lære mere om slottet og dets historie. I kan også deltage i en af slottets spøgelsesture og lytte til historier om de tidligere fangers liv, hekse, folketro og nutidens berømte spøgelser.

Örebro Kunsthal (0.9km)

Örebro Kunsthal er et af Örebro mest berømte kunstgallerier. Her kan I se det internationalt anerkendte Open Art projekt, som er en stor udendørs udstilling af moderne kunst.

Wadköping Open Air Museum (2.1km)

Oplev hvordan Örebro engang så ud, med et besøg i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske frilandsmuseum åbnede, for første gang, dørene tilbage i 1960’erne og består af bondehuse som blev fredet for nedrivning. Det kan være svært at forestille sig at disse små træbondehuse, engang hørte til nogle af Örebros største bygninger. I dag bliver de charmerende huse brugt til værksteder, butikker og små museer. Nyd duften af friskbagt brød fra bageriet, tag den hyggelige atmosfære ind med en kop kaffe på pladsen, se trædrejeren arbejde og oplev udstillingerne i ”Cajsa Wargs Hus”. I December måned forvandles Wadköping også til et yderst charmerende julemarked.

Gustavsviks Oplevelsesbad (2.5km)

Hvis familien er på ferie, kan en udflugt til Gustavsviks Oplevelsesbad stærkt anbefales. Det er et af Sveriges mest besøgte fritids- og turistcetnre. I badelandet Lost City venter et sandt eventyr af Sveriges nyeste og heftigste vandrutsjebaner, indendørs og udendørs swimmingpools, bølgebad, vandfald, ruiner og jungle. På Lost Citys nye jungle restaurant kan I vælge mellem flere spændende retter, lækre snacks, frugt og is. Om sommeren kan I også prøve krafter med eventyrminigolf og legeplads på den tilstødende campingplads.

Vandtårnet Svampen (2.7km)

I Örebro kan I se det gamle vandtårn, Svampen, som i dag er et velbesøgt udsigtspunkt. Herfra har I en dejlig udsigt over byen og Närkesletten. Der er også en restaurant og café, hvis I bliver sultne. Kør-selv til Örebro og find hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Find gode tilbud til Sverige og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Golf i og omkring Örebro (4.6km)

Både i og omkring Örebro er der flere golfbaner for golfentusiaster. Her kan I vælge mellem 6-, 9-, 16- eller 18-hullers baner. Fra hotellet er der ikke langt til Örebro City Golf, Kumla Golfklub, Kärsta Golfklubb og Lanna Lodge Golf.

Shopping i Örebro (10.7km)

I Örebro centrum finder I mange forskellige typer butikker. Vil I hellere besøge Örebro største shoppingcenter, ligger Mariebergs Galleria kun ca. ti minutters kørsel fra centrum.

Tysslingen (13.9km)

Ved søen Tysslinge kan I i svanesæsonen, der løber i marts og april, se mere end 4.000 svaner på samme dag. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse smukke og majestætiske fugle. Under turen nordpå lander her tusindbis af svaner, og det mægtige skuespil tiltrækker hvert år omkring 30.000 besøgende fra hele Europa.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

City hotel Örebro - Elite

1 x Kaffe & chokolade efter maden

Närke

Hotel med central beliggenhed

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • Gratis internet

402,-
Fra kun
969,-

Vis kort

3-stjernet hotel med central beliggenhed

Læs mere

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpension

Närke

Suveræn placering i Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet

569,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Suveræn placering i Örebro

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng 100% rabat

Åkerby Herrgård

3. nat gratis

Västmanland

Dejlige omgivelser i Nora

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 3 x adgang til sauna
 • 3 x gratis internet og parkering

633,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Herregårdsidyl i Sverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis