Miniferie i Lund på Elite Hotel Ideon

Dansk | DKK

Elite Hotel Ideon Lund

Unik hotelbygning som ændrer farve alt efter hvordan sollyset falder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Lunds højeste bygning med herlig udsigt over byen
 • 4-stjernet hotel med to restauranter
 • Smuk udsigt over det skånske landskab
560,-
3 dage fra
869,-

Inkl. dagens ret

Oplevelser i Lund

3 dage
Fra 869,- / spar op til 561,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x kaffe & chokolade efter maden
 • Adgang til fitness
Risskov Pakken

Elite Hotel Ideon er et 4-stjernet hotel, som er en del af vartegnet i Lund - ’Ideon Gateway’ - og som med sine 19 etager er den højeste bygning i den svenske by. Fra hotellet har I således en fantastisk udsigt over omgivelserne, og her venter et herligt ophold under en bilferie i Skåne!

Hotellet tilbyder

Her bor I på et moderne hotel med et højt komfortniveau, og under opholdet har I fri adgang til hotellets sauna, fitnessrum og afslapningsrum. Hotellet slog dørene op så sent som i 2013, og ligger i en spændende bygning, tæt på E22, hvilket gør det let både at komme til hotellet såvel som at komme rundt i Skåne. Der kører busser til byens centrum hvert tiende minut fra stoppestedet lige udenfor hotellet.

Hver morgen serverer hotellet en helig morgenmad, og der findes også to restauranter; NorthEast, som er en afslappende á la care-restaurant, som serverer nordiske retter med asiatisk touch, og Paolo’s, som serverer frokostretter med inspiration i det italienske køkken. Hotellet har også en populær lobbybar, som er indrettet med komfortable møbler.

I Lund finder I masser af spændende seværdigheder, såsom domkirken, den botaniske have og universitetsbygningen. I kan også vælge blot at nyde en slentretur rundt i de maleriske, brostensbelagte gader og udforske byen til fods. Det er også muligt at leje en cykel i hotellets reception, så I lettere kommer rundt.

Der tilbydes parkering mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Elite Hotel Ideon har 178 værelser fordelt over 14 etager, 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse på 15 m² med eget bad og toilet, 160cm bred seng, skrivebord, lænestol, garderobe, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Helsingborg, Sverige 
70 km fra
Øresundsbroen
270 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Vattenhallen Science Center (1km)

kan også tage de små med til Vattenhallen Science Center. Her kan I opleve spændene og interaktive eksperimenter og shows. I Vattenhallen har alle eksperimenter at gøre med naturvidenskab og teknik. Træd ind i en stor sæbeboble, se på stjernehimlen og leg med luft, laser og cykelhjul.

Lund Universitets Botaniske Have (1.9km)

Find et weekendophold for hele familien i området omkring Lund i Sverige. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en billig kør-selv ferie med hele familien. Et af de steder som bestemt kan besøges er den botaniske have i Lund, med det meget mundrette navn 'Lund Universitets Botaniske Have' og er også af Lunds små underværker. Med sine 8 hektar og mere end 7000 arter fordelt i deres store drivhus og have, er her meget at opleve og se. Haven begår sig bredt inden for den botaniske videnskab, men bruges også som en afslappende park og inspiration for dets besøgende. Tag forbi og se de flotte planter i et afslappende miljø. Find en billig sommerferie eller vinterferie til Lund i Sverige og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med hele familien.

Skissernas Museum (2km)

Hvorfor ikke tage en tur til Skissernas Museum? Dette museum er med sit fokus på den kunstneriske proces og kunst i det offentlige rum helt unikt. Følg hvordan historiske perioder spiller sammen med samtidskunsten med deres flotte samling af skitser og modeller fra hele verden.

Lunds Universitets Historiska Museum (3.2km)

Tag på bilferie til Sverige og besøg Lund med Risskov Bilferie. Find et billigt hotelophold eller måske et billigt weekendophold for hele familien i Lund og kom afsted på en kør-selv ferie fyldt med oplevelser. Et sjovt og interessant udflugtsmål er Lunds Historiske Museum, der hører under Lund Universitet. Samlingen er Sveriges anden største inden for ærkelogi og her skildres mange perioder – blandt andet Skånes sten-, bronze og jernalder. Et perfekt udflugtsmål, der både er sjovt og interessant. Find børnevenlige hoteller til ferien i Lund hos Risskov Bilferie.

Lunds Kunsthal (3.1km)

Find en billig bilferie i Sverige hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på oplevelse i Lund på en kør-selv ferie i eget tempo. Elsker I kunst? Så er et besøg på Lundshal et must. Den ligger ved Mårtenstorget og er et sted, der byder på international samtidskunst med udstillinger og kunstdiskussioner. Det er altid gratis at besøge kunsthallen og har åbent mellem tirsdag og søndag med gratis rundvisning mellem tirsdag og fredag. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd turen og den smukke natur som er en del af Lund og omegn.

Högevall (7.5km)

Er I på familieferie med børnene vil vi anbefale et besøg i Högevall. Dette er et af Skånes største og mest moderne badehuse. I eventyrbadet får I en skøn kilden i maven i den 213 meter lange vandrutsjebane og i den vilde badeflod. Har I lyst til noget mere roligt, kan I slappe af i poolen og i boblebadet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x Eftermiddagskaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

134,-
Kun
899,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat

First Hotel Jörgen Kock

Ophold med morgenbuffet

Skåne

I hjertet af Malmø

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich med et gl. sodavand
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

184,-
Kun
789,-

Vis kort

Herlig byferie centralt i Malmø

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat