Bilferie i Danmark til Fangel Kro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fangel Kro

Eventyrene står i kø, med et ophold i hjertet af Fyn, tæt på Odense centrum

Naturskøn og rolig beliggenhed nær Odense
Fynsk kroidyl når den er bedst
Utallige oplevelser i Odense og på det øvrige Fyn
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Fangel Kro og Hotel ligger i hjertet af Fyn, i et roligt kvarter, lige syd for Odense centrum. Med Fangel Kro og Hotel som afslappende base, har gæsterne hele den pragtfulde ø til deres rådighed - deriblandt ikke mindst eventyrbyen, Odense, hvor oplevelserne ingen ende har. Se H.C. Andersens hus, besøg Europas bedste zoo, oplev Kerteminde eller tag ud i den fynske natur og nyd udsigten fra øens højeste punkt.

Hotellet tilbyder  

Fangel Kro og Hotel er beliggende lige midt på Fyn, blot 11 km. syd for Odense centrum. Bygningen stammer helt tilbage fra 1855. De nuværende ejere overtog kroen i 1998 og har, i årenes løb, renoveret både selskabslokalerne og værelserne. Derudover er der også kommet nyt parkeringsareal og der er blevet anlagt en dejlig have.  

På Fangel Kro og Hotel får gæsterne en lækker morgenbuffet, der serveres kl. 8.00-10.00. Restauranten åbner igen ved middagstid og serverer frokostbord med forskellige retter, bl.a. frisksmurt smørrebrød, sild og den gode autentiske fynske æggekage. Om aftenen serveres mad med et stort udvalg af traditionelle og internationale retter. Rund en oplevelsesrig dag af i den hyggelige gårdhave, som også er åben for servering, eller gå en tur i det rolige område omkring hotellet.  

Parkering er gratis og der er gratis trådløst internet. Kæledyr er ikke tilladt.  

Værelser  

Fangel Kro og Hotel har 30 lyse og rummelige værelser til rådighed, i kategorierne enkelt- og dobbeltværelse. Alle værelser har eget bad og toilet og er udstyret med komfortable senge. Alle værelser ligger på 1. sal, og der er ingen elevator.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Børn, der sover gratis i forældres seng, har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Vis flere

Værd at se

 • Den Fynske Landsby (7.5 km)

  Den Fynske Landsby er et imponerende frilandsmuseum, bygget som en ægte fynsk landsby, som den kan have set ud i 1800-tallet. Her går I rundt mellem huse og gårde, som alle oprindeligt har stået i landsbyer rundt om på Fyn og de andre øer. Hele vejen igennem støder I på nogle af de mange spændende mennesker der, i autentisk beklædning, arbejder i landsbyen og med et smil fortæller og formidler og svarer på jeres spørgsmål.

  Den Fynske Landsby
  Rejs tilbage i Fyns fascinerende historie og oplev landsbylivet i 1800-tallet.
 • H.C. Andersens Barndomshjem (10.8 km)

  Træd ind i eventyrets begyndelse for H.C. Andersen, med et besøg i hans barndomshjem i Odense. Her kan I opleve en rekonstruktion af den lejlighed, hvor H.C. Andersen boede 1807 – 1819 sammen med sine forældre. Bygningen blev indrettet som museum tilbage i 1930 og er i dag en filial af hovedmuseet H.C. Andersens Hus, en kort gåtur derfra. Et besøg hér, er næsten ikke til at komme udenom på en miniferie eller weekendophold i Odense.

  H.C. Andersens Barndomshjem
  Kom og se, hvor eventyret tog sin begyndelse.
 • Egeskov Slot (27.8 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
 • Danmarks Jernbanemuseum (13.8 km)

  Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

  Danmarks Jernbanemuseum
  Se Danmarks ældste bevarede damplokomotiv.
 • Odense Zoo (10.3 km)

  Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

  Odense Zoo
  Kør-selv til Odense Zoo - Europas Bedste Zoo to gange i træk.
 • Brandts Klædefabrik (11.8 km)

  Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

  Brandts Klædefabrik
  Brandts Klædefabrik er indbegrebet af Odenses mangfoldige kulturudbud.
 • Carl Nielsen Museum (13.2 km)

  Få en spændende tur gennem komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsens liv. Se to fuldt rekonstruerede stuer fra de to kunstneres sidste hjem på Frederikholms Kanal med alt det originale inventar. Udstillingen er kronologisk, så I får hele historien fra start til slut. Derudover er museets åbningstider ofte tilpasset koncerterne ved Odense Symfoniorkester i Odense Koncerthus, og man har dermed gode muligheder for at forlænge oplevelsen.

  Carl Nielsen Museum
  Carl Nielsen levede 1865 - 1931 og nåede at skrive seks symfonier.
 • Vikingemuseet Ladby (29.3 km)

  Gå ikke glip af det helt specielle Vikingemuseum Ladby, beliggende ud til Kerteminde Fjord. Museet er ganske unikt, idet det har Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden; Ladbyskibet. I 2011 startede museet et projekt, som gik ud på at rekonstruere Ladbykongens gravskib. Ved hjælp af en professional bådebygger og hele 30 frivillige stod det færdige skib klar i Maj, 2016. Det blev søsat d. 14. Maj samme år under stor mediebevågenhed.

  Vikingemuseet Ladby
  Se den unikke skibsgrav, rekonstruktionen af Drageskibet og masser af interessante fund og særudstillinger.
 • Helnæs (39.8 km)

  Kør selv på sommerferie på Fyn og tag en tur til den sydvestfynske halvø, Helnæs, som består af to meget forskellige områder. Oplev kontrasten mellem det flade landskab ved Helnæs Made og Bobakkernes kupperede terræn. Her er I garanteret nogle dejlige vandreture, svøbt ind i fynsk idyl. Helnæs Fyr i det sydvestligste hjørne af halvøen er fra 1901 og rager 28 meter op i luften.

  Helnæs
  Helnæs er en smuk fynsk halvø med lækker natur i alle retninger.
 • H.C. Andersens Hus (13.3 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
 • Møntergården (13.1 km)

  Oplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, skønt beliggende i den gamle bydel. Her venter et væld af smukke og charmerende syn med smalle stræder, bindingsværkshuse, gårdrum og bygninger fra 1500-tallet og frem. Udstillingerne omfatter bl.a. en spændende fynsk fortolkning af danmarks –og verdenshistorien.

  Møntergården
  Møntergården er en kulturhistorisk oase midt i Odenses gamle bydel.
 • Odense Domkirke (10.9 km)

  Se den store smukke Odense Domkirke. Kirken er også kendt som Sankt Knuds Kirke, opkaldt efter Knud den Hellige, som i 1086 blev myrdet tæt derpå. I dag er Knud den Helliges skelet udstillet i domkirkens krypt og giver et historisk sus gennem kroppen at opleve.

  Odense Domkirke
  Tag på weekendophold i Odense og besøg byens Domkirke
Vis flere

Kort

Fangel Kro
Fangelvej 55 5260 Odense S

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 30% rabat