Tag på en spændende miniferie på Femø Kro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Femø Kro

Hyggelig kroferie på den charmerende lille ø Femø nord for Lolland

Autentisk kroatmosfære
Uformelt miljø med god personlig betjening
Naturoplevelser, hygge og afslapning
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Den klassiske kro med rødder helt tilbage til det 17. århundrede har en masse at byde på. Den gode beliggenhed midt i den smukke natur på Femø giver dette sted en fordel frem for mange andre hoteller, nemlig fred og ro i dejlige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Femø Kro har en hyggelig krostue, der altid er klar på at servere lidt sodavand eller et par velskænkede fadøl. Der er selvfølgelig gratis WiFi og der er også gratis parkering på kroens område. I forbindelse med værelserne er der også en fælles opholdsstue med tv og video samt en automat med drikkevarer. Morgenmaden indtages i restauranten, som er åben for spisende gæster fra slutningen af april til starten af oktober. Her serveres der traditionelle danske retter. Frokosten kan nydes på terrassen, hvorfra der er udsigt over havet og det bakkede morænelandskab, som Femø er så berømt for. 

Værelser

Der er 24 værelser på hotellet, som alle er indrettet i skandinavisk stil. Alle værelserne har eget badeværelse med enten bruser eller karbad. Der er ingen rygerværelser på hotellet, så derfor foregår al rygning udenfor. Værelserne ligger seperat fra selve kroen, og blev bygget mellem 1986 og 1999.

Bemærk at

I kan tage til Femø med færgen fra Kragenæs på Lolland. Turen tager ca. 50 minutter. Der kan købes billetter til både bil og passagerer hos Lolland Færgefart på www.lollandfaergefart.dk eller tlf. 88 32 12 12.

Vis flere

Værd at se

 • Dodekalitten (18.9 km)

  På Lollands nordlige kyst ved Kragenæs, er et spændende kunsterisk projekt under opbygning. Billedhugger Thomas Kadziola og komponist Gunner Møller Pedersen vil skabe et storslået monument, bestående af 12 store stenfigurer af granit, som stående i en rundkreds, dagligt vil lade elektroakustisk musik og sang strømme ud. Dette gennem et skjult højtalersystem som bygges ind i de enorme stenfigurer. Når dette interessante monument står færdigt, vil man få en helt speciel oplevelse, når man stiller sig midt i cirklen. Arbejdet er stadig i gang, men nogle af figurerne er allerede sat op og tiltrækker allerede mange interesserede mennesker.

  Dodekalitten
  Alle Dodekalittens 12 stenstøtter forventes at stå færdige i 2024.
 • Frilandsmuseet i Maribo (38.9 km)

  Tag en tur til Danmarks tredjeældste frilandsmuseum i Maribo. Museet består af 13 genopførte huse, som tidsmæssigt strækker sig fra slutningen af 1600-tallet og op til begyndelsen af 1900-tallet. Beliggende, omgivet af skov, i et yderst naturskønt område, er det en fornøjelse at gå rundt mellem de gamle huse som f.eks. smedjen og sprøjtehuset. I kan også se en gammel dampmaskine fra Nysted Savværk og en fascinerende lokomobil fra 1872, som har været anvendt til pløjning. Rundt omkring er der anlagt en række forskellige smukke haver som f.eks. en rosenhave og en medicinhave med lægeurter.

  Frilandsmuseet i Maribo
  Maribo Frilandsmuseum blev grundlagt i 1927 og er Danmarks tredjeældste.
 • Knuthenborg Safaripark (37.1 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordeuropas største safari- og landskabspark med over 1.000 vilde dyr fra alle fire verdenshjørner. Kør på safari mellem næsehorn og andre farlige dyr og kom tættere på end nogensinde før. Oplev nogle af de mest interessante dyrefodringer I har set i en dyrepark og tag en tur med abebussen og kom helt tæt på de sjove aber. Som noget nyt, tilbyder parken nu også sjov og spænding i Limpoland med Europas stejleste vandrutsjebane og masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Oplagt til bilferien og med børnevenlige hoteller i området, Knuthenborg Safaripark er en af de mange oplevelser der ligger og venter.

  Knuthenborg Safaripark
  Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safari- og landskabspark.
 • Maribo Domkirke (39.0 km)

  Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Maribo Domkirke, der oprindeligt var en birgitinsk klosterkirke, skænket til godset Grimstrup af Dronning Margrethe I. Kirken blev bygget i løbet af 1400-tallet, men blev faktisk først en domkirke i 1803. Inde i kirken kan I se Leonora Christines grav. Hun boede i det gamle munkekloster syd for kirken. 

  Maribo Domkirke
  Maribo Domkirke ligger lige, hvor Søndersø munder ud i Hunsåen.
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have (65.8 km)

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have gennemgik, i årene op til 2016, en stor forvandling, i form af nyrenovering og oprettelse af helt nye anlæg. Parken lægger stor vægt på dyrenes mulighed for, at udfolde deres naturlige adfærd, samtidig med at gæsterne skal kunne komme helt tæt på.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have ligger i hjertet af Nykøbing Falster.
 • Middelaldercentret (67.0 km)

  Nyd en billig weekendferie eller miniferie og oplev lidt af Danmark. I Nykøbing Falster finder I Middelaldercentret, som byder på oplevelser for hele familien. Kom tilbage i tiden og få et spændende indblik i middelalderlivet, med bragende kanoner, ridderturneringer, købstader og meget mere. I Middelaldercentret får I en, vel afmålt, blanding af spænding, historie og aktiviteter. Det er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark. 

  Middelaldercentret
  I Middelaldercentret kommer I på en spændende rejse tilbage til 1400-tallet.
 • Valdemars Slot (77.9 km)

  Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

  Valdemars Slot
  Valdemars Slot ejes i dag af Juel-slægtningen, hvor mange vil genkende navnet Caroline Flemming, som er født baronesse Juel-Brockdorff.
Vis flere

Kort

Femø Kro
Askhavnsvej 66 & 69 Femø - 4930 Maribo