Billig Ferie i Sønderjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Sønderjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Ferie Sønderjylland

Tag på en dejlig dansk kør-selv ferie til Sønderjylland og tilbring nogle herlige dage med masser af oplevelser for enhver smag og alder. Tag f.eks. på familieferie i Sønderjylland og besøg Acture Park nær Vojens, tag en tur i Universe Science Park som tidligere hed Danfoss Universe eller find et hotel nær Billund og hav både Legoland og Lalandia indenfor kort afstand.

Sønderjylland er en smuk region med masser af dejlige naturområder og gode vandre- og cykelruter for en aktiv ferie. Samtidig har I kort afstand ned over grænsen hvor I kan gøre nogle gode handler og spare masser af penge.

Tag på vadehavsferie ude på den jyske vestkyst og oplev det fantastiske område omkring Nationalpark Vadehavet. Her kan I, hvis I er afsted forår eller efterår, bl.a. opleve naturfænomenet ’Sort Sol’, hvor enorme stæreflokke samles i marsken. Hele året rundt er der guidede ture i området og I kan også tage på lidt øhopperi og f.eks. besøge den charmerende ø, Rømø.

Er I til kultur og historie skal I helt sikkert lede efter et hotel nær Sønderborg. Sønderborg er hovedbyen i Sønderjylland og ligger ude på den østlige kyst. Her kan I bl.a. opleve Sønderborg Slot, dykke ned i Danmarkshistorien ved Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke, tage på shopping og besøge nogle af byens museer og gallerier.

Herunder har Risskov Bilferie samlet alle de bedste tilbud på hoteller og pakker i Sønderjylland. Find et hotel som passer lige til Jer og tag afsted på en herlig bilferie i Sønderjylland.