Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Frankrig

Bestillingskoden er nu aktiv

Ferie Frankrig

Kør en tur til Frankrig og nyd en ferie i det charmerende land der er fuld af karakter og har en enestående vin- og madkultur. Nyd eksempelvis en storbyferie i Paris, vinferie i Alsace eller historisk ferie i Normandiet. Risskov Bilferie har et spændende udvalg af hoteller i Frankrig i interessante områder der uden tvivl vil danne rammen for en fantastisk ferie i Frankrig.

Byernes by Paris udgør en perfekt destination for en oplevelsesrig storbyferie. Paris er meget romantisk og oser af charme. Eiffeltårnet er selvfølgelig et must at besøge når I er på ferie i Paris. Tag op i det 321 meter høje tårn og nyd den fantastiske udsigt over den smukke hovedstad. Læg også turen forbi den storslåede domkirke Notre Dame, hils på ”Mona Lisa” på det store kunstmuseum Louvre og besøg Katakomberne i dybet under den parisiske jord fyldt med makabre udsmykninger. Læg også turen forbi indkøbsgaden Champs-Élysées. Glem ikke at nyde en afslappende sejltur eller gåtur langs floden Seinen og husk endelig at nyde en kaffepause på en af de mange små charmerende parisiske caféer.

Som en del af en ferie i Frankrig kan det også anbefales at tilbringe nogle dage i Alsace-regionen, der udgør et populær feriemål. Alsace er blandt Frankrigs smukkeste vinregioner. Her bliver I mødt at smuk natur, flotte byer og storslåede slotte. Forkæl jer selv med gastronomiske oplevelser i topklasse og nyd de lokale vine. Med en beliggenhed tæt på den tyske og schweiziske grænse indbyder et ophold i Alsace også til et besøg i nabolandene.

Kør en tur til Normandiet, en smuk region der blandt andet byder på et indblik i verdenshistorie. I Normandiet finder I foruden smuk natur, hyggelige byer og gode strande også efterlevn fra D-dag, 6. juni 1944, under 2. verdenskrig som Normandiet lagde jord til. Besøg den amerikanske krigskirkegård vest for byen Colleville-sur-Mer, med 9.386 grave samt et mindesmærke for de mange savnede.

Frankrig er et alsidigt land der byder på mange forskellige oplevelser. Så nyd en ferie til en af Europas største og mest spændende lande.