Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Holland

Bestillingskoden er nu aktiv

Ferie Holland

Holland er et dejligt land at tage på ferie i. Her venter mange spændende oplevelser året rundt for hele familien. Risskov bilferie har et godt udbud af hoteller i Holland, størstedelen med mad inkluderet til en god pris.

Det nordlige Holland er forholdsvist fladt og her kan I finde både skønne naturoplevelser og andre spændende attraktioner på jeres ferie.

Det nordlige Holland består af regionerne Drenthe, Friesland og Groningen der alle indbyder til spændende oplevelser. I regionen Drenthe bliver I mødt af et smukt landskab med mange skønne naturparker. Besøg Wildlands Adventure Zoo i byen Emmen, der er Hollands største zoologiske have. Befinder I jer i regionen Friesland under jeres ferie kan det anbefales at besøge det subtropiske badeland Swimfun i byen Joure samt besøge nogle af de mange museer, heriblandt et kaffemuseum. Oplev også Vadehavet og se om I er heldige at spotte sæler på sandbankerne ved de Vestfrisiske øer.

Kommer I forbi regionen Groningen på jeres ferie, kan de anbefales at besøge den smukke universitetsby Groningen med moderne arkitektur. Her kan I blandt andet opleve Groningen Museum og Martinikirken.

I det sydlige Holland finder I provinserne Nord Brabant, Limburg og Zeeland. I Nord Brabant bliver I mødt at umådelig skøn natur, i Limburg af et bakket landskab og floden Meuse og Zeeland med de mange øer. Læg turen forbi Hollands næststørste by Rotterdam og oplev ostens by, Gouda.

Et lille visit til hovedstaden Amsterdam kan også anbefales under en ferie i Holland. Her kan I blandt andet nyde en kanalrundfart, opleve Anne Franks hus, samt besøge museer for nogle af de store hollandske kunstnere såsom Vincent van Gogh museet, eller besøge Heineken museet.

Holland er meget kendt for tulipaner, og er I på ferie i Holland i tulipansæsonen mellem slutningen af marts og slutningen af maj vil I i store dele af landet kunne opleve store farverige blomstermarker fyldt med smukke tulipaner.

Sæt kryds i kalenderen og tag på ferie i Holland der byder på mange nye og anderledes indtryk året rundt.