Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Polen

Bestillingskoden er nu aktiv

Ferie Polen

Tag på billig bilferie til Polen og nyd f.eks. en badeferie ved Østersøen, en miniferie eller storbyferie med kultur, historie og shopping eller forkæl Jer selv med et afslappende wellnessophold. Polen er et smukt land med meget at byde på og der er store variationer fra land til by og fra kyst til fastland.

Risskov Bilferie tilbyder mange forskellige hoteller langs Polens nordlige kyst. Og det er meget naturligt, for hele vejen langs Østersøen ligger adskillige smukke polske kystbyer med familievenlige badestrande og charmerende omgivelser. Find f.eks. et hotel i den populære kurby Kołobrzeg hvor der er gode muligheder for at kombinere badeferie og wellnessophold eller besøg kystbyen Mielno eller havnebyen Jarosławiec.

Ovre i den vestlige del af landet ligger den smukke og historiske by, Stettin, som er perfekt for en miniferie med kultur og hygge. Her kan I bl.a. besøge det flotte hertugslot og kigge indenfor i byens katedralkirke.

Helt oppe i Polens nordvestligste hjørne kan I nyde en aktiv ferie med udgangspunkt i den lille by, Miedzyzdroje. Her har I alletiders base for naturoplevelser og vandreture omkring Wolinsky Nationalpark.

Kunne I tænke Jer en storbyferie i Polen er det naturligvis oplagt at besøge hovedstaden Warsawa, men også Gdansk er et yderst populært rejsemål for storbyoplevelser. Gdansk er nemlig både en storby med gode muligheder for shopping og sightseeing, og samtidig ligger den tæt på kysten så I har mulighed for at nyde en kombineret storbyferie og badeferie.

Se alle Riskov Bilferies tilbud herunder.