Tag på miniferie eller sommerferie på Feriecenter Samsø

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Feriecenter Samsø

Samsø byder på en alsidig og smuk natur

Skønt feriecenter på Samsø
Udendørs pool og et hav af aktiviteter
Dansk ferieidyl når det er bedst
 • Restaurant
 • Udendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf, hoppepude, mini klatrevæg og mooncars. I har både mulighed for at spise i restauranten eller selv tilberede maden og nyde den i den store fællesstue med sofahjørne og spiseborde.

Hotellet tilbyder

Alle overnattende på Feriecenter Samsø har fri adgang til stedets mange aktiviteter. Her kan nævnes: Mooncars, BMX-cykler, Miniklatrevæg, Legeplads, Kæmpebrætspil, Hoppepuder, Familie-opgaveløb og Beachvolley. Om sommeren er der desuden adgang til sauna (1.juli.-1. august) og swimmingpool (1. juni.-1. september)  

På Feriecenter Samsø kan I benytte den udendørs swimmingpool om sommeren. Poolen er 16 m. i diameter og med en vanddybde på 1,4 m. I poolen er der etableret et børne bassin med en vanddybde på 0,7 m. Poolen bliver opvarmet ved solvarme og derved opnår den en temperatur, der er væsentlig varmere end havet. En stor terrasse omkranser poolen. Sauna, omklædningsrum og toiletter er lige ved siden af. Poolen er åben fra 1. juni til 31. august. Poolen er gratis at benytte. Efter en tur i poolen kan et besøg i den varme sauna være oplagt. Saunaen er åben fra 1. juli til 1. august kl. 13-16.  

Det er muligt at spise aftensmad i restauranten, men I kan også selv tilberede maden i et af de 2 fælles køkkener, som gæster er velkommen til at bruge. De er fuldt udstyret med hårde hvidevare, porcelæn, service, gryder osv. Viskestykker kan lejes for kr. 5,- pr. stk. Feriecenteret byder på en stor fællesstue, som I kan benytte jer af. Her kan I sidde, hvis I selv har lavet mad og det er naturligvis tilladt selv at have drikkevarer med. Lokalet lukkes aldrig, så selvom det bliver sent er det ikke noget problem. Her er et lille sofahjørne m. tv og mange forskellige kanaler, spiseborde og nem tilgang fra begge fælles køkkener samt grillplads.

Mulighed for gratis internet på feriecenteret.

Værelser

Feriecenter Samsø er med i kæden Danhostel Danmarks Vandrehjem. På værelserne er der tv, eget toilet og bad. I har desuden adgang til egen terrasse med havemøbler, hvor I kan nyde sommeraftenen.

Bemærk at

I skal selv medbringe linned og håndklæder eller leje dem på stedet for 80 DKK per sæt/person.

Vis flere

Værd at se

 • Brattingborg Gods (3.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Samsø på en kør-selv familieferie. På den sydlige del af Samsø ligger Brattingsborg Gods, omkranset af marker og skov og med udsigt til havet. Godset blev oprettet i 1677, og har siden tilhørt familien Danneskiold-Samsøe. Slottet blev opført i 1871. Der er ikke adgang til slottet og godsets øvrige bygninger for offentligheden, men der er mulighed for at gå en tur i skoven, ligesom man i sommertiden kan få adgang til slotshaven på bestemte dage mod entré. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie.

  Brattingborg Gods
  Besøg det smukke Brattingborg Gods på Samsøe.
 • Sælvigbugten (13.0 km)

  Sælvigbugten er en næsten syv kilometer lang strand på Samsøs vestkyst. Vandet er altid lavt, og når der er lavvande, kan børnene soppe rigtigt langt ud. Der er masser af sandorm, som du kan prøve at stampe op. Vandet er klart, og der er som regel meget flot sandbund og sandstrand. Cirka midtvejs på stranden ligger Sælvigbugtens Camping, hvor du i deres butik kan forsyne dig med kolde drikke og is.

  Sælvigbugten
  Gå skønne ture og nyd hinandens selskab langs stranden ved Sælvigbugten under Jeres ophold på Samsø
 • Kanhavekanalen (14.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og bestil en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie. Besøg det smukke Samsø og alt det som området byder på af overraskelser. Kanhavekanalen er øens smalleste sted, og her byggede vikingerne en kanal igennem øen. Kanhavekanalen, begynder ved et hedeområde, og det er som om man fra det ene øjeblik til det andet, kommer til en helt anden landsdel, når I bevæger jer mod nord, som er mere bakket. Find bilferien hos Risskov Bilferie, og de børnevenlige hoteller egner sig godt til en rigtig familieferie.

  Kanhavekanalen
  Kanhavekanalen blive bygget af vikingerne.
 • Mårup Østerstrand (20.2 km)

  Tag hele familien med på en billig sommerferie og besøg Samsø. Mårup Østerstrand er nordøens bedste badestrand og ligger lige ved det store sommerhusområde Mårup Østerstrand. Ved Heden østvendte kyst er der også en smuk og ofte øde badestrand. Stil bilen på parkeringspladsen og spadser ca. 1 km gennem heden.

  Mårup Østerstrand
  Mårup Østerstrand på Samsø.
 • Issehoved (24.7 km)

  Find et billigt hotel hos Risskov Bilferie til sommerferien på Samsø. Kør-selv til Issehoved som er Samsøs nordspids, der er dannet på samme måde som Skagens Gren og er under stadig ændring af de fremherskende vinde og bølgeslag. I klart vejr kan man se Aarhus, og på Mols kan man se Helgenæs med Ellemandsbjerget og Sletterhage Fyr (ca. 12 km væk), længere mod øst Ebeltoft Vig med færgehavn samt øen Hjelm. Man kommer til Issehoved ad en smal vej fra Nordby eller vandrende ad de afmærkede stier i bakkerne, fx fra Langdalen. Vil man på en smuk ø-ferie i Danmark, så er Samsø et oplagt valg. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted på oplevelse med Risskov Bilferie.

  Issehoved
  Samsøs nordspids Issehoved er dannet på samme måde som Grenen på Skagen.
 • Samsø Labyrinten (23.1 km)

  Samsø Labyrinten er Verdens største Labyrint. Med et areal på 60.000 m2, svarende til 12 fodboldbaner, og et omfattende stisystem på 5½ km, er den som sådan godkendt af Guinness World Records. Du mister hurtigt orienteringen, når du bevæger dig ind i Labyrinten, og allerede efter de første sving kan du fare vild. Da der er 186 T-kryds, kan du memt gå i ring eller ende i en blindgyde.

  Samsø Labyrinten
  Fár vild i den 60.000 m² labyrint under en skøn familieferie på Samsø
Vis flere

Kort

Feriecenter Samsø
Stensbjergvej 6, Kolby 8305 Samsø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~13 år i ekstra opredning 53% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 28% rabat