Familieferie på Feriehotel Tranum Klit

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Feriehotel Tranum Klit

Ferielejligheder i Nordjylland

Suveræn beliggenhed ud til Vesterhavet
Swimmingpools både inde og ude
Lyse familievenlige lejligheder
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

En ferie på Feriehotel Tranum Klit er en ferie, der lægger op til mange spændende oplevelser. Oplev blandt andet Vesterhavet og de fantastiske nordjyske landskaber omkring hotellet. Feriehotellet ligger som en oase midt i smuk natur og bare 50 meter fra det smukke Vesterhav og den store hvide sandstrand.

Hotellet tilbyder

Feriehotel Tranum Klit ligger fantastisk i Nordjylland. Her kan I tilbringe jeres ferie ved havet og besøge mange af egnens seværdigheder, der ligger i kort køreafstand fra feriehotellet. Feriehotellet gør desuden meget ud af, at der skal være plads til børn, og er stolte af at kunne kalde sig selv et børnevenligt feriecenter. Hotellet har mange fine faciliteter, I kan benytte jer af. Blandt andet har hotellet en indendørs saltvands swimmingpool og børnebassin med tilhørende omklædnings- og badefaciliteter. En sådan pool findes også udendørs samt et børnebassin i en stor lukket solgård (dette kun i højsæsonen). Hotellet har desuden sauna, bordtennis, legeplads og en stor parkeringsplads med gode tilkørselforhold. På hotellet kan I desuden finde et møntvaskeri, solarium, mulighed for cykelleje, barnestol og barneseng.

Feriehotel Tranum Klit ligger lige ved stranden og Vesterhavet, så der er masser af udendørs plads, hvor børnene kan boltre sig. Feriehotellet råder også over en legeplads, hvor børnene kan hygge sig.

Værelser / lejligheder

På Feriehotel Tranum Klit bliver I indkvarteret i ferielejligheder med 4-6 sengepladser. Alle lejligheder er opført i halvandet plan og med en rustik atmosfære. I den ene type lejlighed er der en dobbeltseng i stueplan og 2 x 2 køjesenge på 1. sal. I den anden type lejlighed er der to enkeltsenge i stueplan og en dobbeltseng på 1. sal. Lejlighederne har et åbent moderne køkken monteret med elkomfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab med frostboks, kaffemaskine samt elkedel og komplet service. Køkken og opholdsstue er kombineret i et rum, hvor der er en spisekrog og tv-hjørne med satellit kanaler. Alle lejligheder har desuden eget toilet og brusebad. Til alle ferielejligheder hører egen terrasse med havemøbler. Der er mulighed for at låne grill på hotellet.

Bemærk at

Opholdet inkluderer slutrengøring, men er ekskl. strøm, som skal betales direkte til Feriehotel Tranum Klit.

Der forefindes ikke sengelinned og håndklæder i jeres lejlighed, dette skal I selv medbringe. Alternativt kan det lejes på hotellet mod et gebyr på 90 kr./person.

Vis flere

Værd at se

 • Tranum Klit (0.0 km)

  Tag på badeferie i Nordjylland og find billige hoteller tæt på Tranum Klit, som er et utroligt smukt og rigt ferieområde, der har meget smuk natur og spændende kultur at byde på. Her er der selvfølgelig badevenlig strand ved det smukke Vesterhav, men også muligheder for lystfiskeri både i saltvand og ferskvand. I finder også en tennisbane, minigolfbane og hesteudlejning. Find den rigtige sommerferie der passer på datoerne hos Risskov Bilferie, og kom afsted med hele familien på badeferie i Nordjylland.

  Tranum Klit
  Tag på badeferie ved Tranum klitter.
 • Fårup Sommerland (27.7 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (15.5 km)

  Der er meget smuk natur i Danmark oplagt til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture. Find en billig kør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse Alsbjerg Bakker langt fra Brovst ligger Alsbjerg Bakker er et smukt område sydvest for Brovst, og byder bl.a. på fortidsminder, flotte udsigter og masser af gode muligheder for vandre- og cykelture. I området finder I også hele Nordeuropas eneste trekamrede jættestue, Hvisselhøj. Faktisk findes der mange gravhøje i området, men Hvisselhøj er den eneste, der er blevet udgravet. Jættestuen blev renoveret i 1998, og det er muligt at kravle indenfor og se den enestående høj indefra! Hele det skønne område er fredet med offentlig adgang og bakkerne er adskilt af en kløft, og ligger med en skøn udsigt over Limfjorden og det flade landskab fra Aggersund til Aalborg. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

  Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj
  I Alsbjerg Bakker ligger der også en jættestue som er blevet renoveret.
 • Svinkløv Klitplantage (13.1 km)

  Svinkløv Klitplantage er et ca. 700 hektar stort område, beliggende ud mod Jammerbugten. Plantagen er statsejet med offentlig adgang og tilbyder en suveræn blanding af pragtfulde naturlandskaber og en fantastisk badestrand. Derudover er der en række aktiviteter i plantagen – f.eks. finder I bl.a. tre afmærkede vandreruter, St. Olavs Kilde og adskillige bål- og picnicpladser.

  Svinkløv Klitplantage
  Svinkløv Klitplantage er oplagt til vandreture under en ferie i Nordjylland
 • Anne Justs have (23.3 km)

  Anne Just's Have - en blomstermalers have på 7500 m2 etableret med mange forskellige haverum, der hver giver en særlig oplevelse. Vil i på billig miniferie, så bestil et weekendophold hos Risskov Bilferie og besøg ateliet, hvor der er en permanent udstilling af Anne Justs malerier og keramik, ligesom der i løbet af sommeren vil være forskellige musikarrangementer. Midt i haven er der et lille kaffehus, hvor der i åbningstiden er mulighed for at købe kaffe med hjemmebagt kringle.

  Anne Justs have
  Anne Just's Have også kaldet haven i Hune
 • Blokhus (25.3 km)

  Tag på ferie i egen bil til Blokhus eller find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie. Blokhus er et tidligere fiskerleje og centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheder. Fin en billig sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Blokhus i Jylland og prøv eksempelvis en frokost på den hyggelige Restaurant Futten, efter I har gjort nogle gode indkøb i de hyggelige butikker. Den unikke ferieperle lokker med en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. Det er også muligt at finde billige miniferier i området hos Risskov Bilferie både til sommerferie og vinterferie er der gode tilbud.

  Blokhus
  Blokhus i Jylland
 • Vikingeborgen Aggersborg (26.6 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Store Vildmose (28.6 km)

  Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

  Store Vildmose
  Oplev den smukke natur i Store Vildmose under en ferie i nærheden af Aalborg
 • Limfjordsmuseet (31.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg de mange danske perler. Find en kør-selv ferie eller et weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse langs Limfjorden. Besøg Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og som byder på spændende udstillinger om livet over og under Limfjordens overflade. Her kan I følge livet blandet fjordens mange fisk og I kan endda få lov at stikke fingrene i museets store rørebassin. I kan også se museets historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII's Kanal ved Danmarks ældste fungerende drejebro. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Danmark, i eget tempo.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet har oplevelser til både voksne og børn.
Vis flere

Kort

Feriehotel Tranum Klit
Strandvejen 150, Tranum 9460 Brovst