Kør-selv til Ferien Hotel Fläming

Dansk | DKK

Ferien Hotel Fläming

Oplev smuk natur og charmerende byer mens I bor på Ferien Hotel Fläming

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Børnevenligt hotel med udendørs legeplads
 • Tæt på Naturparken Hoher Fläming
 • 3-stjernet hotel med dejlig atmosfære
632,-
3~6 dage fra
919,-

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Hotel i dejlige naturlige omgivelser

3 dage
Kun 919,- / spar op til 169,-
SPAR
4 dage
Kun 1.319,- / spar op til 290,-
SPAR
5 dage
Kun 1.719,- / spar op til 411,-
SPAR
6 dage
Kun 2.019,- / spar op til 632,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 dagsbillet til BadeWelt in Bad Belzig
Risskov Pakken
Ferien Hotel Fläming ligger midt i det bakkede terræn i Hoher Fläming-regionen, som ligger midt i den smukke område mellem Berlin og Leipzig, kun 4 km fra motorvej A9. Hotellet der blev bygget i 1996 og ligger på en 32 hektar stor ejendom.

Hotellet tilbyder

Ferien Hotel Fläming ligger i de idylliske bakker i Hoher Fläming og er omgivet af smukke naturparker. Det dejlige hotel ligger faktisk midt i naturen og har en stor have med solterrasse, en lille havedam samt legeplads til de yngste. 

Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis I vil udforske regionen, og der er gode vandre-, cykel-, ride- samt rulleskøjtestier i omegnen. Hotellet kan også hjælpe med cykeludlejning og lige udenfor hotellet ligger der en dejlig cykelsti.

Hotellet ligger ikke langt fra dejlige byer som Potsdam og fortjener bestemt et besøg. Det er en by med en meget klassisk stemning og så gemmer den også på en masse spændende historie. I kan blandt andet besøge Videnskabsparken Albert Einstein, som bestemt vil være en spændende oplevelse for alle familiens medlemmer. 

Wittenberg er også en dejlig by og her kan I med garanti lave et godt køb i en af byens mange charmerende butikker. Byen er nok mest kendt for sin tilknytning til Reformationen, som tog sit udgangspunkt med Luthers 95 teser, som blev offentliggjort på byens kirkedør i 1517.

Læg også vejen forbi Dessau, som er den tredje største by i den tyske delstat Sachsen-Anhalt. Her er der gode shoppingmuligheder og masser af grønne parker, hvor I kan hvile fødderne.Der er gratis WiFi på hotellet og der kan også parkeres mod et dagligt gebyr. Der organiseres også ture i hestevogn fra hotellet.

Værelser

De hyggelige værelser er komfortabelt indrettet med lyse og venlige farver. Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, håndvask og bruser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er på 25m² og har en enkeltseng (0.90x2,00m). Yderligere udstyr inkluderer satellit TV, skrivebord, sidde område og WiFi. Det private badeværelse inkluderer bruser, WC og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er på 25m² og møbleret i rustik hyttestil. De har 2 separate twin-beds (1,80x2,00m) og er yderligere udstyret med satellit TV, skrivebord, sidde område og WiFi. Det private badeværelse inkluderer bruser, WC og hårtørrer. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

280 km fra
Rostock, Tyskland
420 km fra
Puttgarden, Tyskland
480 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fæstningeborgen Rabenstein (3.2km)

Fæstningeborgen Rabentein blev bygget mellem 1209 og 1212 med det formål at holde fred på vejnettet mellem Wittenberg og Brandenburg. Borgen nævnes i tekster i 1251 og igen i 1277.

Det først efter Wienerkongressen i 1815, at borgen mistede sin militære betydning, så indbyggerne må siges at have haft alt andet end en stilfærdig tilværelse. I 1298 blev Rabenstein belejret, og under krigen i 1395 blev borgen brændt ned af en hær fra Magdeburg, og i Trediveårskrigen i 1636 blev stedet plyndret af svenske tropper, for blot at nævne lidt af den slagfærdige men spændende historie, som slottet har taget med sig fra det 13. århundrede.

Aspargesmuseet i Beelitz (33.8km)

Et besøg på Aspargesmuseet i Beelitz er bestemt en anderledes oplevelse, hvis I ikke bryder jer om denne ædle grøntsag. Men derfor kan et besøg dog stadigvæk være givende. Besøg det lille museum, som nok skal få jer til at trække på smilebåndet, kun en halv times kørsel fra Berlin. 

Museet ligger i Beelitz, som især er kendt for sit store hospitalskompleks, hvis historie går tilbage til det forrige århundrede. Det var et tysk militærhospital under 2. Verdenskrig og efter krigen blev det brugt af de sovjetiske tropper indtil Tysklands genforening i 1995. Hitler blev behandlet på hospitalet under 1. Verdenskrig og også Erich Honecker var indlagt med leverkræft på det allerede dengang meget kendte og velrenommerede hospital.

Schloss Sanssouci (58.3km)

Schloss Sanssouci blev opført i 1745-1747 og var Frederik den Stores imponerende rokokoslot i Potsdam nær Berlin. Slottet er tegnet af arkitekt Georg Wenzeslaus von Knobelsdorff og ligger i den østlige del af Park Sanssouci. Siden 1990 har det smukke slot og den vidtstrakte slotspark været opført på UNESCOs verdensarvsliste.

Potsdam (56.5km)

Potsdam byder på et væld af seværdigheder: her finder I nemlig intet mindre end 12 slotte og slotsparker, som har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1990. Et af disse er det imponerende Schloß Sanssouci, som var Kong Friedrich II sommerresidens. I byen kan I også besøge Filmpark Babelsberg eller Videnskabsparken Albert Einstein.

Skt. Petri og Paul katedralen i Brandenburg (67.9km)

Den smukke katedral Sankt Petri og Paul ligger på en lille ø i byen Brandenburg ved floden Havel. Katedralen blev bygget i 1165 og har kan I blandt andet se Dreigiebelsshrein, som er en 600 år gammel garderobe til opbevaring af gamle liturgiske klæder. Katedralens orgel blev bygget fra 1723 til 1725 af Joachim Wagner og består af 2010 rør. I 1848 blev katedralen brugt som mødested for den preussiske nationalforsamling. I kan besøge det tilhørende Dommuseum, som har en udstilling med hellig kunst fra ti århundreder.

Brandenburg an der Havel (70.4km)

Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev Brandenburg an der Havel i Tyskland der ligger i idylliske omgivelser i et smukt sølandskab ca. 50 km vest for Potsdam. Byen er kendetegnet ved de tre kirketårne fra St. Katharinenkirke, St. Gotthardtkirke Katedralen St. Peter & Paul. Foruden de flotte kirker har den over 1000 år gamle by også et kloster, en markedsplads og flere forskellige museer. Igennem byen løber floden Havel, som kan krydses ad flere fine broer. Rundt om byen ligger tre søer og I kan nyde en god frokost på en af de mange restauranter og caféer ved søbredden. Tag på ferie i egen bil og tag del i de mange oplevelser som Brandenburg an der Havel har at byde på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Bo i centrum af Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

164,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Flot, centralt beliggende hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel-Pension Bregenz

Tysklands spændende hovedstad

Berlin området

Miniferie i Vestberlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Kort over U-Bahn og Berlin

Kun
719,-

Vis kort

Miniferie i hjertet af hovedstaden Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat