Kør-selv ferie til Ferien Hotel Lewitz Mühle

Dansk | DKK

Ferien Hotel Lewitz Mühle

Nyd livet med en oplevelsesrig ferie i naturskønne omgivelser.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Idylliske omgivelser
 • Hyggelig wellnessafdeling
 • Tæt på Schwerin
539,-
3~8 dage fra
799,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Natur og velvære

3 dage
Kun 799,- / spar op til 116,-
SPAR
4 dage
Kun 1.169,- / spar op til 185,-
SPAR
5 dage
Kun 1.519,- / spar op til 274,-
SPAR
6 dage
Kun 1.869,- / spar op til 362,-
SPAR
7 dage
Kun 2.219,- / spar op til 451,-
SPAR
8 dage
Kun 2.569,- / spar op til 540,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Ferien Hotel Lewitz Mühle ligger i et smukt beskyttet naturområde i Mecklenburg-Vorpommern i det nordøstlige Tyskland. Den imponerende gamle vindmølle danner rammerne om hotellets stilfulde restaurant og er en attraktion i sig selv. Hovedbyen Schwerin ligger blot 20 km. fra hotellet og byder på masser af dejlige oplevelser, hvadenten I er på miniferie eller wellnessophold. Se f.eks. det pragfulde Schwerin Slot, gå en tur i Schwerin Zoo eller besøg Tysklands største brandmuseum. Når I kommer tilbage på hotellet kan I forkæle Jer selv i wellnessafdelingen med opvarmet swimmingpool, sauna og meget andet.

Hotellet tilbyder

Ferien Hotel Lewitz Mühle ligger i et naturskønt område, bare 20 km. fra Mecklenburg-Vorpommerns hovedby Schwerin. Den tilhørende historiske hollandske vindmølle er fra 1874 og er den sidste tilbageværende i Lewitz-regionen. I dag danner den rammerne for den romantiske atmosfære i hotellets stilfulde restaurant. Her serveres en udvalgsrig morgenbuffet, samt ægte Mecklenburgske specialiteter.

I hotellets ølhave kan I slappe af med en kop kaffe, en is eller nyde en kold fadøl. Hotellet tilbyder desuden wellness i form af finsk sauna, naturbassin, massage og skønhedsbehandlinger. Der er legeplads til ungerne, cykeludlejning, et lækkert parkanlæg med fiskedam og blomster i alle farver samt en hyggelig lobbybar. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. Kæledyr må gerne medbringes. Der kan være tillægsgebyr.

Værelser

Hotellet har i alt 49 værelser. Vælg imellem et hyggeligt enkeltværelse på ca. 18 m², et dobbeltværelse på ca. 25 m², enten med vinterhave eller balkon, eller et 3-personers værelse, også på ca. 25 m². Alle værelser er indrettet med eget toilet og bad, hårtørrer, et skrivebord, TV og en telefon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 18 m2 store dobbeltværelser brugt som enkeltværelser har balkon og eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, telefon, fladskærms-tv, WiFi og minibar. Værelserne har udsigt over haven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
De 24 m2 store dobbeltværelser med balkon eller vinterhave har eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, telefon, fladskærms-tv, WiFi og minibar. Værelserne har udsigt over haven. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

120 km fra
Rostock, Tyskland
170 km fra
Puttgarden, Tyskland
260 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Banzkow (1.8km)

Tag på juletur til Nordtyskland med Risskov Bilferie. Tag hele familien med på ferie og overrask dem med et besøg i Banzkow, som er en lille hyggelig landsby, som huser omkring 3000 indbyggere. Skønt byen er relativt lille har den hele tre kirker, alle fra 1800-tallet, og den er bestemt et besøg værd. Banzkow blev, i 2007, kåret som Mecklenburg-Vorpommerns smukkeste by. Læg også vejen forbi det charmerende hjemstavnsmuseum i Banzkow, og få et indblik i regionens spændende historie og udvikling gennem tiderne. Byen egner sig til både sommerferie besøg og vinterferie besøg, så nyd turen og det smukke julemarked. Tag på en kør-selv ferie til det smukke Nordtyskland med Risskov Bilferie.

Schwerin (18.3km)

Byen ligger smukt i maleriske omgivelser med søerne midt i byen, der er omgivet af skove. Schwerin er hovedstaden i deltaten Mecklenborg-Vorpommern. Søerne har en væsentlig betydning i Schwerin, og byen har givet navn til den dejlige Schweriner See, der med sine 61 km2, er en af Tysklands største søer.

Her finder I en stor mængde aktiviteter lige fra vandsport til kultur- og indkøbsmuligheder. En byrundtur i Schwerin er et absolut must, da byen har en stor rigdom af smukke, elegante og storladne byggerier.

Lewitz (20.4km)

Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. Find billige hoteller og kom afsted på en kør-selv ferie syd for grænsen. Er det friluftslivet der trækker, er der også masser af muligheder for at komme helt tæt på den skønne og velbevarede natur i det smukke naturreservat Lewitz. Spørg i hotelreceptionen og få et kort over reservatet, og så er det bare med at komme afsted. Der findes mange forskellige ruter rundt i reservatet, og hele familien er garanteret en god oplevelse i de smukke omgivelser, fordi turene kan tilpasses, så alle familiemedlemmerne kan være med, fra de yngste til de ældste, uden at blive trætte før tid. Find en familieferie til Lewitz i Mecklenburg-Vorpommern hos Risskov Bilferie og nyd enten en sommerferie eller vinterferie i Tyskland.

Sejlture i Schwerin (16.5km)

Sejlture på Schweriner See er en dejlig aktivitet på en solskinsdag. Ved vandet mellem Schwerins staldkompleks og slot kan man tage et rundfartsskib og begive sig ud på en af de mange sejlture, der udbydes. Den korteste tur koncentrerer sig hovedsagelig om selve byen Schwerin, og de lidt længere kan bringe jer hele vejen rundt i begge dele af Schweriner See.

Schwerin Zoo (13.9km)

Schwerins Zoo - kun 5 minutter fra Afrika! Her kan I opleve de store dyr fra Afrikas savanne. Parken er meget fin og børnevenlig. Der afholdes fodringer samt dyreskole for børn.

Planlæg jeres besøg her: http://www.zoo-schwerin.de/

Badestrand Schwerin (11.2km)

Schwerin er hovedstaden i delstaten Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland. Schwerin er især kendt for sine dejlige badestrande der ikke ligger langt fra centrum i den hyggelige bydel Zippendorf, og er også et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det altid er muligt at planlægge en billig sommerferie sydpå til en ægte badeferie.

Schwerin Slot (16.5km)

Schwerin Slot ligger i byens centrum på en lille ø mellem søerne Schweriner See og Burgersee. Slottet er åbent for besøgende, og I kan her besøge slotsmuseet eller tage en spadseretur i slotshaven. I nærheden kan især disse seværdigheder anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli.

For yderligere information om Schwerin Slot se deres hjemmeside.

Hvert år i juli og august afholdes de storslåede Slots-festspil, som er en festival for operaentusiaster, hvor opsætninger af Puccini, Verdi mfl. afholdes i fantastiske kulisser og tiltrækker titusindvis af gæster til Schwerin.

Schwerin Domkirke (18.2km)

Midt i Schwerin centrum ligger den enorme Schwerin Domkirke, som daterer helt tilbage til det 12. århundrede. Den tidligere romersk-katolske katedral var, i sin tid, dedikeret til Jomfru Maria og Johannes Døberen, og den oprindelige bygning var af træ. I tidernes løb har kirken været et valfartssted for pilgrimme, idet det menes, at grev Heinreich I af Schwerin, hjembragte en dråbe af Kristi blod, fra et korstog i Jerusalem og anbragte det i kirken. Domkirkens karakteristiske tårn er 117,5 meter højt og bygget i årene 1889-1893. Herfra får I en fantastisk udsigt over Schwerin.

Schwerin Brandmuseum (30.2km)

Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin, er Tysklands største brandmuseum. Her fortæller over 15.000 udstillingsgenstande historien om brandvæsenets udvikling op gennem tiderne. Området strækker sig over 4500 m² og har, blandt meget andet, hele 112 køretøjer på udstilling.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • Besøg i Hansesektkellerei, 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

231,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Golden Tulip Lübecker Hof

Ophold med morgenbuffet

Østersøkysten

Historiske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

601,-
Fra kun
749,-

Vis kort

15 minutter til den gamle bydel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat