Aktiv ferie i Erzgebirge på Ferienhotel Markersbach

Dansk | DKK

Ferienhotel Markersbach

Hyggeligt og familievenligt hotel med rolig beliggenhed i Erzgebirge

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Rolig beliggenhed omgivet af natur
 • Pakken inkluderer en gratis drikkevare før maden
 • Fri adgang til hotellets indendørs swimmingpool
1.572,-
3~8 dage fra
699,-

Inkl. halvpension og 1 drink

Naturoplevelser ved Erzgebirge

3 dage
Kun 699,- / spar op til 299,-
SPAR
4 dage
Kun 949,- / spar op til 547,-
SPAR
5 dage
Kun 1.169,- / spar op til 826,-
SPAR
6 dage
Kun 1.369,- / spar op til 1.125,-
SPAR
7 dage
Kun 1.599,- / spar op til 1.394,-
SPAR
8 dage
Kun 1.919,- / spar op til 1.572,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x voucher til 1 glas øl/vin
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Nyd et billigt hotelophold med fri adgang til indendørs swimmingpool, og masser af herlige naturoplevelser og spændende bybesøg ved den tysk-tjekkiske grænse. Ferienhotel Markersbach byder velkommen til en god kombination af afslapning og aktiv ferie i naturskønne omgivelser.

Hotellet tilbyder

Dette enkle men hyggelige hotel har en rolig beliggenhed ved den østtyske bjergkæde, Erzgebirge. Her bor I omgivet af skøn natur, med gode muligheder for både vandre- og cykelture, skisport og masser af hyggelige byer og spændende seværdigheder indenfor kort afstand.

Under opholdet kan I frit benytte hotellets egen lækre indendørs swimmingpool på 13 x 6 meter, og skulle I have lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra, kan I benytte saunaen eller nyde en massage- eller spabehandling mod et ekstra gebyr. Hotellet har også sin egen bowlingbane, hvor I kan leje en time ad gangen og udfordre hinanden mellem oplevelserne.

I finder adskillige spændende udflugtsmål lige i nærheden af hotellet, hvad enten I søger naturoplevelser eller shopping og sightseeing. Oplev f.eks. Sachsens højeste bjerg, Fichtelberg, stå på ski i det populære resort Oberwiesenthal om vinteren, udforsk den charmerende by, Annaberg, eller tag på herlige udflugter til Tjekkiet, hvor I bl.a. kan besøge kurbyen Karlovy Vary (Karlsbad) og opleve kløftområdet ’Ulve Gruben’.

Start dagen med dejlig morgenmad, og tag på opdagelse med god energi. Om aftenen tilbereder hotellets stolte køkken regionale specialiteter, som serveres i 3-retters menuer i den hyggelige restaurant ’zur Quelle’. Risskov Bilferies hotelpakke inkluderer en gratis drikkevare inden maden, hvor I kan vælge mellem et glas vin, sodavand eller en øl.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser giver jer komfortable rammer under opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra seng og familieværelser med to ekstra senge.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon og TV.

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og komfortabelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon og TV. Det er muligt at booke værelset med en eller to ekstra senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

525 km fra
Rostock, Tyskland
650 km fra
Puttgarden, Tyskland
675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Erzgebirge (15.8km)

Hold billig sommerferie i Europa og tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. Bjergområdet har fået navnet Erzgebirge fra ordet "Erz", som betyder "malm", fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler.

Lige siden middelalderen har disse mineraler gjort området til et af Europas vigtigste indenfor bjergværksdrift. Erzgebirge er også kendt for den stolte tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri, særligt i forbindelse med julerelaterede figurer. Räuchermänn, nødeknækkere og pyramider er kendte produkter, som sælges for store beløb i hele verden. I byen Seiffen, lige nord for den tjekkiske grænse, er der flere museer herom. Bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag på en kør selv ferie.

Oberwiesenthal (27km)

Oberwiesenthal er en by og et skisportssted i Erzgebirgskreis i Sachsen i Tyskland og ligger Erzgebirge, også kendt som de Tyske Malmbjerge, som ligger på grænsen til Tjekkiet, 19 km syd for Annaberg-Buchholz og 23 km nordøst for Karlovy Vary. Med sine 914 meter er det den højeste by i Tyskland og kan derfor også byde på et utal af aktive muligheder for friluftfolket

Skisportsstedet Fichtelberg i Obewiesenhal har over 15 km skipister, hvor både begyndere og øvede kan boltre sig på skiene. Der er også en specialdesignet Funpark, hvor snowboardere har de bedste betingelser for at vise, hvad de kan på de mange forhindringer. Der er også skønne langrendsspor i den smukke vinterklædte natur og så er der selvfølgelig også en kælkebane. Fichtelberg er et af de vigtigste skiresorts i Tyskland og har alt hvad der skal til for at familien og ungerne kan få sig en gedigen ski- og vinterferie. 

Find billige hotellet til vinterferien hos Risskov Bilferie og kom afsted på sneoplevelser med hele familien. Men også sommerferien kan gå hen og blive rigtig aktiv i Oberwiesenthal, der med sine mange cykel- og vandrestier byder på et væld af naturoplevelser til de aktive familier og de hardcore sportsudøvere.

Ulve Gruben (Vlčí Jámy) (34.8km)

En helt speciel seværdighed i vente. Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende! Området er egentlig en gammel mine, hvor de gamle hulrum er kollapset, og dermed har dannet de imponerende kløfter. Bestemt et besøg værd, hvad enten I er til et flot skue eller vil vandre i det omkringliggende område.

Chemnitz (52.3km)

En oplagt by at besøge er Chemnitz. Byen er en af de mest betydningsfulde byer i Østtyskland. I 1953 blev byen døbt Karl Marx Stadt efter den kendte kommunistiske filosof og økonom. Byen fik dog sit oprindelige navn tilbage, da Tyskland blev genforenet i 1990. Store dele af byen blev stærkt beskadiget under 2. verdenskrig, men blandt andet rådhuset er genopført, så der både findes gamle og nye dele af den fascinerende bygning. I kan også besøge en af de største attraktioner, også af omfang, nemlig verdens største brobyggeri i teglsten. Broen over Göltzdalen er bygget af 26 millioner teglsten i årene 1846-1851.

Karlovy Vary (58.2km)

Find en billig familieferie eller et billigt weekendophold for hele familien i Tjekkiet. Besøg Karlovy Vary som er en kurby der ligger i det nordvestlige Tjekkiet, som med sine mere end 60 varme kilder, er en af de største og mest berømte spa-byer i Tjekkiet. Byen med sine historiske bygninger, parker, seværdigheder, levende underholdning og Karlovy Vary symfoniorkester giver alle besøgende en mindeværdig oplevelse. Find et wellness ophold hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i dejlige og behagelige omgivelser.

Tysk Rumfartsmuseum (43.6km)

Videnskaben har det med at fascinere, og det gælder også bemandede rumflyvninger. Få den utrolige historie om rumflyvning i ´Deutsche Raumfahrtausstellung´ og kom helt tæt på luftfartsindustriens specialudstilling i Morgenröthe-Rautenkranz. Et af højdepunkterne ved besøget er turen i MIR´s træningsmodul, som er ca. 10 meter lang og giver besøgende et eksklusivt indblik i hvordan kosmonauterne lever. Lær om alt fra rumflyvningens spæde start til nutidens avancerede løfteraketter.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Amadeus Dresden

Miniferie i spændende kulturby

Sachsen

Historiske Dresden

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x lille glas vin/øl til aftensmad
 • 1 sød overraskelse per værelse

549,-
Fra kun
659,-

Vis kort

Dresden kaldes Elbens Firenze

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~6.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Absolutum Hotel

Moderne hotel nær off. transport

Bøhmen

Storbyferie i Prag

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 10% rabat på wellness
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis parkering

431,-
Kun
819,-

Vis kort

Oplev Den Gyldne By Prag

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Superior værelse

Quality Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat