Aktiv ferie på First Hotel Bengtsfors i Sverige

Dansk | DKK

First Hotel Bengtsfors

Aktiv ferie med uspoleret natur og mad af høj kvalitet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn natur og udsigt over søen
 • Masser af aktiviteter i de smukke omgivelser
 • Opvarmet udendørs pool i sommermånederne
800,-
3~4 dage fra
689,-

Inkl. halvpension

Charmerende Dalsland

3 dage
Fra 829,- / spar op til 371,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 581,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til fitness
Risskov Pakken

Inkl. morgenbuffet

Charmerende Dalsland

3 dage
Kun 689,- / spar op til 511,-
SPAR
4 dage
Kun 999,- / spar op til 801,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet og parkering
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Hotel Bengtsfors har en skøn beliggenhed mellem Lelångsøen og Dalslands Kanal, i det nordlige Västra Götalands län, i Sverige. Her har I et helt perfekt udgangspunkt for en aktiv ferie, med gode muligheder for både vandre- og cykelture, kajak- og kanosejlads og fiskeri i den smukke uspolerede natur. Nyd et ophold med gastronomi af høj kvalitet, udendørs pool i sommermånederne og masser af spændende oplevelser hele året rundt.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger centralt i hjertet af Dalsland, omgivet af smuk natur, og byder på masser af muligheder både for afslapning og aktiviteter. I sommermånederne kan I slappe af i hotellets indbydende poolområde, med opvarmet udendørs swimmingpool og pool-bar. Under opholdet har I fri adgang til det fuldt udstyrede fitnessrum og den tilhørende sauna.

Området byder på masser af oplevelser i den uspolerede natur med skove, søer og masser af smukke udsigter. Tag f.eks. en tur med Dal-Västra Värmlands Järnväg - en pedaldreven skinnecykel, nyd idylliske padleture med kano eller kajak eller tag på fisketur i de skønne omgivelser. Ikke mindst egner området sig fortrinligt til herlige vandreture og både afslappende cykelture og mountainbike. I kan også besøge Dalslands mest populære turistattraktion med en tur til akvædukten i Håverud.

Hver morgen starter med en lækker morgenbuffet, hvor der kan tankes godt op med energi forud dagens oplevelser.

Hotellets restaurant har en herlig panoramaudsigt over Dalslandskanalen, og serverer klassiske retter med et internationalt præg. I den hyggelige bar finder I et godt udvalg af drinks, fadøl og flaskeøl fra hele verden. Derudover tilbyder baren også et godt udvalg af vin og whiskey.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

First Hotel Bengtsfors har 43 komfortable værelser, og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med op til to ekstra senge. Alle er indrettet i en moderne stil med flotte trægulve og tilbyder behagelige rammer for en god nattesøvn. Samtlige værelser har eget badeværelse og er udstyret med hårtørrer, komfortable senge, skrivebord og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

170 km fra
Göteborg, Sverige
390 km fra
Helsingborg, Sverige 
480 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Akvædukten i Håverud (41.8km)

Tag på sommerferie til Sverige og kør-selv afsted med familien. Besøg Akvædukten i Håverud, som også kaldes ”Det unikke møde mellem bil-, vand- og sporveje. Dalslands Kanal byggedes i årene 1864-1868. Det unikke ved netop denne del af kanalen er at bjergarterne i området var porøse, så man kunne ikke bygge et sædvanligt sluseanlæg. Der findes et museum som har åbent i højsæsonen (maj – september), hvor I kan lære meget mere om dette spektakulære byggeri. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

Forsbacka (35.2km)

Omkring 8 km. vest for Åmål finder I Forsbackabadet og også Daltrail. Her kan I både ride i vogn, sejle i kano, spille golf og tage en dukkert.

Åmåls Industrimuseum (35.7km)

Find en billig sommerferie, vinterferie eller måske efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse til Åmål. Besøg Åmåls Industrimuseum, hvor I kan opleve hvordan en familie levede og arbejdede i 1920’erne. Store dele af værkstedet er bevaret og ser ud som det gjorde i 1918. Her finder I både en stor samling af håndbetjent værktøj samt spændende maskiner. Thorstenson-familien boede i en lille lejlighed i den samme bygning som værkstedet, hvor I også finder et lille kontor. Alle møbler og andre artikler er tilbage fra tiden hvor familien boede her. På øverste etage er der en udstilling med en bred vifte af Åmåls industrier fra 1890’erne og frem til i dag. Find børnevenlige hoteller til ferie hos Risskov Bilferie.

Hantverksmagasinet (35.8km)

Åmåls håndværksmagasin er en non-profit kunsthåndværksbutik og et oplagt udflugtsmål på en miniferie i det sydlige Sverige. Butikken er åben for enhver der er interesseret i håndarbejde, dekorativ kunst eller blot har en generel interesse for kunsthåndværk. Her finder I alt lige fra tekstiler, træ og jern til keramik, smykker og Fair Trade produkter. I løbet af året huser magasinet indtil flere tematiske udstillinger.

Örnas (35.7km)

Find familievenlige hoteller tæt på Åmål og besøg byen Örnas med hele familien, når kør-selv ferie går til Sverige. Örnas byder på en lang række af aktiviteter for både børn og voksne. Beliggende kort fra Åmåls centrum, i et skønt område med strande, vandrestier og forskellige hyggelige spisesteder, er Örnas ét af områdets mest populære steder. Aktiviteterne omfatter alt lige fra badning på stranden, legepladser, minigolf og tennis til parkområder, camping, grill, vandre- og cykelture. 

Kulturmagasinet (35.9km)

Find en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie. Start med at planlægge ferien til Åmål, er en by i Västra Götalands län, Dalsland i Sverige. Dalsland er velegnet til at holde sommerferie eller vinterferie på en kør-selv ferie hvor I selv bestemmer farten. Besøg Kulturmagasinet er både Åmål’s ældste og nyeste scene. Bygningen er en tidligere kirke, bygget i 1669, og huser ofte forskellige kulturelle arrangementer. Visionen bag arenaen er, at rumme et konstant livligt og foranderligt sted fyldt med forskellige kulturer. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse i Åmål og omegn.

Dalslands Kunstmuseum (42.8km)

Dalslands Kunstmuseum ligger på en bakke med udsigt over Spången Sø. Museet er bygget efter et bæredygtigt design og blender godt ind i det gamle bymiljø. Koncertsalen ligger på øverste sal og en del af underetagen bruges til tidsbegrænsede udstillinger. Museet udstiller også kunst fra Dalslands mestre som Otto Hesselbom, Olof Sager-Nelson, Sixten Lundbohm og Georg Suttner. Torstenssons samlingen, der består af mandelmøbler, kobber og en bemærkelsesværdig sølvsamling, er bestemt et af højdepunkterne på Dalslands Kunstmuseum. I museets gamle bygning ligger Café Bonaparte og lige rundt om hjørnet ligger der en spændende skulpturpark. Kommer I med båd er der en gæstehavn, hvor båden kan fortøjres.

Åmåls jernbanemuseum (36.7km)

Find børnevenlige hotellere til sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Åmål. Besøg Åmåls jernbanemuseum som er en sjov oplevelse for hele familien. Her finder I både damplokomotiver stammende helt tilbage fra 1930’erne og nyere dieseldrevne maskiner. Kom indenfor og se f.eks. hvordan en 1. klasses togkupe så ud i 1940 og oplev restaurantvognen fra 1938. Find den perfekte ferie til Sverige hos Risskov Bilferie og bestem selv farten.

Åmål's Zoo (37.1km)

Find en billig ferie i Sverige hos Risskov Bilferie og kom afsted på en ægte svensk landsafari i den lille hyggelige Åmål's Zoo i Örnas, hvor I både møder kaniner, heste, geder og får. Lige ved siden af zoo’en ligger der en skøn legeplads hvor børnene kan boltre sig.

Åmåls Gamle By (39.1km)

Kom afsted på sommerferie til Sverige og tag hele familien med på turen. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og så er det bare med at tage på opdagelse i det svenske. Området øst for floden og nord for Kungsberget kaldes for ”Åmåls Gamle By”. Området undgik den store brand i 1901 og har bevaret sin autentiske karakter af det gamle bymiljø. Ved Vänernsøens bred finder I det lokalhistoriske museum og gæstehavnen med marinaen. Det charmerende gamle byområde byder bl.a. på en kirke fra 1600-tallet, en markedsplads fra de gode gamle dage og en smuk park omgivet af ét af områdets bedst bevarede landmiljøer fra omkring 1700-tallet. Find en billig sommerferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv ferie, hvor I selv bestemmer, hvor I vil hen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat