First Hotel Breiseth

Dansk | DKK

First Hotel Breiseth

Bo på et af Lillehammers ældste hoteller, kort gåafstand fra centrum og togstationen.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Centralt i Lillehammer
 • God kombination af natur, kultur, historie og sport
 • Gratis parkering og trådløst internet
1.002,-
3~5 dage fra
769,-

Inkl. halvpension

Kunstnerhotellet i Lillehammer

3 dage
Kun 769,- / spar op til 502,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 757,-
SPAR
5 dage
Kun 1.539,- / spar op til 1.002,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich inkl. 1 glas øl/vin
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

First Hotel Breiseth har en central placering nær togstationen i Lillehammer, og tilbyder et perfekt udgangspunkt for en herlig kør-selv ferie med en god blanding af natur, kultur og historie.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger lige i hjertet af den norske OL-by fra 1994, og tilbyder en hyggelig og ganske unik atmosfære. Ikke langt derfra ligger byens kunstmuseum, hvor I kan opleve værker af forskellige store kunstnere. Flere af Lillehammer-malerne har også overnattet på hotellet, og ofte betalt med kunstværker, som i dag præger hotellets vægge og bidrager til den specielle atmosfære.

Hotellet giver jer f.eks. en god base for aktiv ferie hele året rundt, med både vandreture, cykelture og skioplevelser.

Derudover er det helt oplagt at besøge Den Olympiske Park, køre en tur til Hundefossen Familiepark hvor I bl.a. kan opleve Iskatedralen og fordybe jer i Norges kulturhistorie ved friluftsmuseet, Mailhaugen.

Hver morgen kan I stå op til en god omgang morgenmad, som serveres i hotellets hyggelige rammer.

Om aftenen kan I nyde en lækker sandwich på hotellet, og ellers finder I adskillige restauranter lige i nærheden. Senere er det oplagt at runde dagen af med en hyggelig og afslappende stund i hotellets bar.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

First Hotel Breiseth har 89 nydelige værelser, og I kan vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med behagelige senge, siddeområde kaffe- og tefaciliteter og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Larvik, Norge
440 km fra
Bergen, Norge
470 km fra
Kristianssand, Norge
480 km fra
Göteborg, Sverige
550 km fra
Stavanger, Norge
700 km fra
Helsingborg, Sverige 
775 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lillehammer (0.7km)

Tag på en billig sommerferie eller vinterferie til Norge og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Lillehammer ligger ca. 80 minutters kørsel fra hotellet. I Lillehammer kan du besøge Maihaugen, Hafjell og de Olympiske anlæg. Lillehammer-regionen har en speciel plads i hjertet hos mange sportsinteresserede som følge af vinter-OL i 1994, et af de største og mest vellykkede sportsarrangementer i Norges historie. Lillehammer har også en hyggelig gågade med en livlig atmosfære. Gågaden har mange hyggelige butikker og cafeer. Lillehammer kunstmuseum har en kunstsamling med ca. 1500 værker fra begyndelsen af 1800 tallet til i dag. Samlingen indeholder blandt andet værker af Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flere. Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk ligger i gåafstand fra Lillehammer centrum og er en af Lillehammers smukkeste kulturattraktioner. I sommerhalvåret fra midten af maj til slutningen af september kan du opleve Bjerkebæk og den frodige have, som det var da forfatteren selv boede der. Find et billigt hotelophold til familien og nyd nogle dage i Lillehammer i Norge med Risskov Bilferie.

Lillehammer Kunstmuseum (0.4km)

Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og planlæg en sommerferie eller vinterferie i Lillehammer, Norge. Der er meget at se i den charmerende by og Lillehammer Kunstmuseum er bestemt et besøg værd. Det er et af Norges mest betydningsfulde museer og ligger midt i centrum af Lillehammer. Museet har samling der indeholder højdepunkter fra norske kunsthistorie fra 1800-tallet og frem til idag. Blandt andet kan nævnes kunstnere som Johan Christian Dahl, Adolph Tidemand, Hans Gude, Christian Krohg, Erik Werenskiold, Edvard Munch og mange flere. Museet holder også en række særudstillinger i løbet af året som både omhandler historisk og nutidskunst.

Kunsthagen er udført af kunstneren Bård Breivik og forbinder det gamle med det nye omkring de to hovedtemaer, som er sten og vand. Få en kop kaffe eller lidt at spise på museumscaféen, som også er populær blandt byens borgere. Find en billig ferie til Lillehammer og omegn med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en familieferie i eget tempo.

Bryggerikjelleren Restaurant, Lillehammer (0.9km)

Taq på en rigtig kør-selv familieferie til Norge og oplev de mange spændende seværdigheder og attraktioner som det smukke naboland byder på i LillehammerI en gammel bryggerikælder fra 1855 ligger der i dag en hyggelig restaurant, som har specialiseret sig i gode bøffer.

Prøv en inderfillet af norsk kvæg fra 150-400 gram og i flere varianter, serveret med scampi, peberkorn eller med whiskysauce. Bryggerikælderen har også flere vegetarretter på menuen. Find et billigt weekendophold for hele familien og tag på opldagelse i Lillehammer og få lidt godt at spise i den smukke by.

Norges Olympiske Museum (1.2km)

Norges Olympiske Museum er et utraditionelt museum, fyldt med oplevelser. Prøv at tage en tidsrejse fra antikken til de moderne Olympiske Lege. Oplev Norge som værtsnation for to vinter-OL, både i 1952 og i 1994. Selv om der var stor forskel på de to olympiske leger var idrætsglæde, folkefesten og det engagement der blev lagt for dagen den samme. Paralympicis og Ungdoms-OL har fået deres helt særskilte områder i museet. Gennem interaktive og multimedia præsentationer kan gæsterne opleve og høre om de historier der knytter sig til de originale udstillede genstande og de uforglemmelige olympiske øjeblikke.

Maihaugen (1.2km)

Maihaugen er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra tidligere århundrede. Her er der både udstillinger og mulighed for at få lidt at både spise og drikke.

På museet kan besøgende opleve hvordan det var at bo og leve for ca. 200 år siden, og derefter er der mulighed for at besøg huse, fra de forskellige årtier i 1900-tallet.

Garmo stavkirke er også en af de helt store attraktioner i parken, og den bruges forsat til vielser. Hele området er som en frodig oase og det er heller ikke langt fra centrum af Lillehammer. Det er også et område som er flittigt benyttet af de lokale og der afholdes derfor også en del arrangementer i Maihaugen Der er også faste udstillinger, som f.eks. ´Langsomt blev landet vårt eget´, som er en rejse fra istiden frem til Anders Sandvigs, som var Maihaugens grundlægger. Museet er et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Norge.

Sigrid Undsets hjem - Bjerkebæk (1.5km)

I 1919 flyttede Sigrid Undset ind i sit nye hjem, som hun kaldte Bjerkbæk. Først var det bare et lille tømmerhus, men i 1924 købte hun endnu et tømmerhus, og tilsammen udgør det innetunet. Sigrid Undset dekorerede sit hjem med en stilsikker smag og med personlige værdigenstande og bøger. De to værker, der omhandler middelalderen, Kristine Lavrandsatter og Olav Audunsson, blev begge skrevet af Sigrid Undset mens hun boede på Bjerkebæk.

I sommerhalvåret kan Sigrid Undsets hjem og skønne have aflægges et besøg, og faktisk ligger Bjerkebæk også inden for gåafstand fra Lillehammer centrum. Der ligger også en lille café samt en museumsbutik på museet og så er der rundvisning flere gange om dagen, og det kan varmt anbefales, fordi så får I også de bedste historier med hjem fra besøget. Absolut en af de smukkeste seværdigheder i omegnen af Lillehammer.

Hunderfossen Bob- og Kælkebane (15.5km)

Kun 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bobslæde- og Kælkcenter, og her kan besøgende opleve fuld fart ned ad bakke. Prøv ´hjulboben´ om sommeren, som har plads til fire passagere og når op på hastigheder på 100 km/t. med g-kræfter på omkring 3,5. Det er derfor også obligatorisk at have beskyttelseshjelm på og alle får rettidig instruktion af autoriserede hjulbob-kørere. Aldersgrænsen er på 10 år, hvis der er en voksen med, og uden voksen skal man være fyldt 12 år. Der arrangeres også mange andre aktiviteter både om sommeren og vinteren, så stedet er oplagt til både sommerferie og vinterferie og er et perfekt sted for hele familien og dem, som holder af det aktive friluftsliv!

Jorekstad Badeland (7.4km)

Jorekstad Badeland er et godt sted at have det sjovt for hele familien. Badet ligger ikke en gang en kilometer fra Lillehammer og Hunderfossen. Vandparken har flere indendørs pools, rutsjebane, der er sauna og forskellige former for bade. Om sommeren er der også et udendørs område.

Jorekstad Badeland er velegnet til dem som vil have lidt motion, og også til dem som søger nye højder på klatrevæggen.

Lilleputthammer (17.3km)

Tag på en billig ferie til Norge med Risskov Bilferie og besøg Lilleputthammer Familiepark i Hafjell som er en miniatureudgave af Storgatan i Lillehammer anno 1930´erne i en målstok på 1:4. Det er den eneste park i Norge som er specielt beregnet til børn mellem 0-8 år og meningen er at børnene skal føle glæde og begejstring i trygge rammer, og det er parkens primære mål . I den lille by med det store hjerte kan børnene både køre bil, sejle i både, tage en tur med karusellen, pariserhjulet, bjerg- og dalbanen eller hvad med at tage sig en klatretur i klatretårnet, der er hoppebolde, trampoliner og indenfor kan ungerne tegne, bygge, gå i biffen eller bare lege. I børnenes Bogby kan der læses og så er der teaterforstillinger og shows flere gange dagligt. Find børnevenlige hoteller og gør klar til en aktiv ferie på en kør-selv ferie til Lilleputthammer Familiepark. 

Hafjell skisportsområde (15.8km)

Skiområderne Hafjell og Kvitfjell er forbundet med en gratis skibus, og turen tager kun ca. 30 minutter. Tilsammen danner de to skiområder Norges største skidestination med over 73 km bakker. Skianlægget består af 25 løjper og der er 11 skilifte, og så er det kun nødvendigt med et skikort, det kan nemlig bruges begge steder. Med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie, er skiferien i Norge lige til at køre til!

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hornsjø Høyfjellshotel

Aktiv ferie på Øyerfjellet

Oppland

Dansktalende hotelvært

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

544,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Fjeldhotel i Norge

Læs mere

Hunderfossen Hotell & Resort

Aktive dage på Hunderfossen

Oppland

10 min. fra Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x let aftenbuffet (suppe og brød)
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

420,-
Kun
769,-

Vis kort

Kun 10 min. fra Lillehammer

Læs mere

Rustad Hotel og Fjellstue

Inkl. halvpension

Oppland

Norsk fjeldromantik

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis lån af kano om sommeren
 • Gratis internet og parkering

730,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Norsk højfjeldshotel

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.