Kør-selv ferie til First Hotel Christian IV

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Christian IV

Historisk byhotel centralt beliggende i Kristianstad, Sverige

Centralt beliggende i Kristianstad
Historisk bygning med højt til loftet
Restaurant og lobbybar
 • 110 km fra Øresundsbroen
 • 270 km fra Göteborg, Sverige
 • 120 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Introduktion

Det storslåede First Hotel Christian IV er beliggende i byens centrum, kun et stenkast fra gågaderne og alt, hvad byen har at tilbyde. Den omkringliggende natur byder også på mange muligheder for en aktiv ferie med skønne vandreture og mange andre aktiviteter både til lands og til vands.

Hotellet tilbyder

First Hotel Christian IV ligger i flere hundrede år gamle bygninger med mange fine historiske detaljer, bevaret både inden- og udendørs. Før lå byens sparekasse og posthus i denne bygning. 

Hotellet har en lobbybar og restaurant (åben de fleste lørdage, med varm og enkel mad – ellers i baren) og gratis internet. Gratis parkering er afhængig af tilgængelighed.

Værelserne

Som gæst på First Hotel Christian IV bor I i rummelige værelser med masser af karakter og gammeldags charme. Nogle af værelserne har også mageløst stukloft. Der er mulighed for to ekstra opredninger.

Bemærk at

Hotellets restaurant er åben de fleste lørdage. Når restauranten er lukket serveres der enkel, varm mad i lobbybaren (åben 11:00-02:00).

Gratis parkering tilbydes så længe der er ledige pladser. Hotellet råder over 15 parkeringpladser.

Bemærk venligst, at opholdet kun inkluderer slutrengøring, hvilket betyder, at værelset ikke bliver gjort rent under jeres ophold. Ønsker I nye håndklæder, kan disse hentes i receptionen mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Kristianstads Golfklub (8.5 km)

  Tag på golfferie til Sverige og find et weekendophold tæt på Kristianstad, og hvis golfskoene er kommet med på turen, så er Kristianstads Golfklub et godt bud. Klubben har eksisteret siden 1924 og kan bryste sig med at have Sveriges længste golfsæson. Klubben har 2 forskellige 18-huls baner i høj klasse, der tilbyder udfordringer for golfspillere i alle kategorier. Der er mulighed for at tage en forfriskning i klubbens restaurant eller købe en kop kaffe i kiosken. Find en billig ferie til Sverige og prøv deres golfbaner. Der er masser af muligheder hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke nyde en golfferie på en miniferie i det svenske.

  Kristianstads Golfklub
  Kristianstads Golfklub byder på 2 forskellige 18-huls baner
 • Åhus (17.3 km)

  Åhus er en velbevaret middelalderby, hvor I kan finde rester af kirker, paladser, bymur og en klosterruin. Med sin fine havnepromenade og alt fra charmerende caféer til velrenommerede restauranter, giver det gode muligheder for en skøn dagsudflugt. Her kan I også besøge fabrikken der laver den berømte Absolut Vodka og følge med på en guidet rundtur i deres besøgscenter. I jernalderen og vikingetiden var Åhus en vigtig handelsby. I løbet af 1900-tallet blev stedet kendt for sit ålefiskeri. På røgeriet kan I købe røget ål og har I lyst til at deltage i et rigtigt ålegilde, så er der intet bedre sted end Åhus Gästis i september. Men bestil bord i god tid. Gå ikke glip af et besøg på Åhus skønne sandstrand. Tag håndklæder og badetøj med og tilbring dagen i det fine hvide sand. Det lave vand og issælgerne gør stedet meget børnevenligt. Udenfor badesæsonen kan du gå de skønneste ture langs med vandet. Åhus vingård tilbyder guidede ture gennem vingården, som afsluttes med en vinsmagning fra egne druer.

  Åhus
  Tilbring en sommerdag i det fine hvide sand ved stranden i Åhus
 • Naturreservatet Brösarps Backar (42.1 km)

  Naturreservatet Brösarps Backar er ikke stort, men alligevel et besøg værd. Om foråret blomstrer først anemoner og senere valmuer. Men de er fredede og må derfor ikke plukkes. Om sommeren er det også smukt at vandre op i højderne og se ud over havet og æbleplantagerne.

  Naturreservatet Brösarps Backar
  Anemoner og valmuer blomstrer om foråret i Brösarps Backar. Om efteråret lyser æblerne røde på grenene i de store æbleplantager.
 • Tosselilla Sommarland (66.1 km)

  Midt i det naturskønne Østerlen finder du den perfekte ramme for en skøn familiedag. I Tosselilla Sommarland - Skånes største sommerland - kan I slippe glæden løs i de mange vandrutsjebaner, hylende sjove rutsjebaner, krævende Tarzan-baner og få fart og spænding på to eller fire hjul.

  Tosselilla Sommarland
  I Tosselilla Sommarland kan I slippe glæden løs i de mange vandrutsjebaner, hylende sjove rutsjebaner, krævende Tarzan-baner.
 • Smålandets Elgsafari (73.1 km)

  På elgsafari i Småland kan I opleve alt fra elge, amerikanske bisoner og geder på nært hold. I kan enten køre rundt på egen hånd i bil eller tag på et særligt elgsafaritog, der tager rundt i landskabet inden for elgeindhegningen. Gården er fra 1700-talet, med tilhørende flot natur og en eventyrlig elgsafari for de små. I gården egen café, Café Smålandet kan I smage på pølser lavet på elgekød eller nyde vafler og børnene kan lege med gårdens geder.

  Smålandets Elgsafari
  Det er muligt at tage turen rundt i egen bil
Vis flere

Kort

First Hotel Christian IV
Västra Boulevarden 15 291 31 Kristianstad