Bilferie i Danmark til First Hotel Grand Odense

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Grand Odense

Moderne hotel med bibliotek og fitnessrum centralt i Odense.

4-stjernet hotel centralt i Odense
Stilfuldt hotel med restaurant, bar og bibliotek
Ideelt udgangspunkt for oplevelser i Odense
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Det 4-stjernede First Hotel Grand har en suveræn beliggenhed i det centrale Odense, med kort afstand til et utal af byens spændende seværdigheder og vartegn. Med et ophold her kommer I, med andre ord, til at bo midt i eventyrbyens levende og kulturrige centrum, med museer, teater, shopping og meget andet indenfor meget kort afstand. Hotellet byder desuden på smagfuldt indrettede værelser, motionsrum, egen restaurant og en hyggelig loungebar med eget bibliotek.

Hotellet tilbyder

First Hotel Grand ligger midt i Odense med både gågaden, H.C. Andersens Hus, Kongens Have og Odense Teater indenfor få hundrede meter. Dette 4-stjernede hotel har siden 1897 været blandt Odenses ypperste. I dag er bygningen renoveret med stor respekt for hotellets historie.  

Nyd en god og omfattende morgenbuffet i hotellets egen restaurant Brasserie Grand. Her vil der senere på dagen også være mulighed for at få en bid frokost og om aftenen serveres et udvalg af lækre retter og god vin. Hotellets cocktail bar summer af hyggelig stemning, og her kan I nyde en drink i den afslappede salon, indrettet i varme farver og med eget bibliotek.  

Der er adgang til hotellets eget fitnessrum og der er gratis trådløst internet til rådighed. Desuden er der gode parkeringsforhold ved hotellet. 

Værelser

First Hotel Grand Odense har 137 værelser i kategorierne Standard og Superior. Standardværelserne er ca. 24 kvm og udstyret med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Superiorværelserne er ca. 35 kvm og udstyret med dobbeltseng og plads til to ekstra senge. Alle værelser er smagfuldt indrettede og har eget badeværelse, fladskærms-TV, telefon og pengeskab.

Bemærk at

Hotellet samarbejder med parkeringshuset Apcoa Parking på Store Gråbrødrestræde, som ligger ca. 2 min. gang fra hotellet. I bedes henvende jer i receptionen for at få udleveret parkeringsbillet. I skal oplyse nummerplade og mobilnummer. Vejl. pris: 125 DKK pr. døgn.

Vis flere

Værd at se

 • Brandts Klædefabrik (2.1 km)

  Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

  Brandts Klædefabrik
  Brandts Klædefabrik er indbegrebet af Odenses mangfoldige kulturudbud.
 • Carl Nielsen Museum (0.9 km)

  Få en spændende tur gennem komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsens liv. Se to fuldt rekonstruerede stuer fra de to kunstneres sidste hjem på Frederikholms Kanal med alt det originale inventar. Udstillingen er kronologisk, så I får hele historien fra start til slut. Derudover er museets åbningstider ofte tilpasset koncerterne ved Odense Symfoniorkester i Odense Koncerthus, og man har dermed gode muligheder for at forlænge oplevelsen.

  Carl Nielsen Museum
  Carl Nielsen levede 1865 - 1931 og nåede at skrive seks symfonier.
 • H.C. Andersens Hus (1.3 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
 • Danmarks Jernbanemuseum (1.2 km)

  Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

  Danmarks Jernbanemuseum
  Se Danmarks ældste bevarede damplokomotiv.
 • H.C. Andersens Barndomshjem (2.6 km)

  Træd ind i eventyrets begyndelse for H.C. Andersen, med et besøg i hans barndomshjem i Odense. Her kan I opleve en rekonstruktion af den lejlighed, hvor H.C. Andersen boede 1807 – 1819 sammen med sine forældre. Bygningen blev indrettet som museum tilbage i 1930 og er i dag en filial af hovedmuseet H.C. Andersens Hus, en kort gåtur derfra. Et besøg hér, er næsten ikke til at komme udenom på en miniferie eller weekendophold i Odense.

  H.C. Andersens Barndomshjem
  Kom og se, hvor eventyret tog sin begyndelse.
 • Odense Domkirke (2.7 km)

  Se den store smukke Odense Domkirke. Kirken er også kendt som Sankt Knuds Kirke, opkaldt efter Knud den Hellige, som i 1086 blev myrdet tæt derpå. I dag er Knud den Helliges skelet udstillet i domkirkens krypt og giver et historisk sus gennem kroppen at opleve.

  Odense Domkirke
  Tag på weekendophold i Odense og besøg byens Domkirke
 • Odense Zoo (3.4 km)

  Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

  Odense Zoo
  Kør-selv til Odense Zoo - Europas Bedste Zoo to gange i træk.
 • Den Fynske Landsby (6.5 km)

  Den Fynske Landsby er et imponerende frilandsmuseum, bygget som en ægte fynsk landsby, som den kan have set ud i 1800-tallet. Her går I rundt mellem huse og gårde, som alle oprindeligt har stået i landsbyer rundt om på Fyn og de andre øer. Hele vejen igennem støder I på nogle af de mange spændende mennesker der, i autentisk beklædning, arbejder i landsbyen og med et smil fortæller og formidler og svarer på jeres spørgsmål.

  Den Fynske Landsby
  Rejs tilbage i Fyns fascinerende historie og oplev landsbylivet i 1800-tallet.
 • Møntergården (1.0 km)

  Oplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, skønt beliggende i den gamle bydel. Her venter et væld af smukke og charmerende syn med smalle stræder, bindingsværkshuse, gårdrum og bygninger fra 1500-tallet og frem. Udstillingerne omfatter bl.a. en spændende fynsk fortolkning af danmarks –og verdenshistorien.

  Møntergården
  Møntergården er en kulturhistorisk oase midt i Odenses gamle bydel.
 • Egeskov Slot (35.2 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
Vis flere

Kort

First Hotel Grand Odense
Jernbanegade 18 5000 Odense