Bilferie til First Hotel Jönköping

Dansk | DKK

First Hotel Jönköping

Oplev hyggelige Jönköping og den smukke natur omkring Sverige næststørste indsø.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Blot 5 min fra det centrale Jönköping
 • Morgenbuffet med fokus på økologi
 • Smuk natur og tæt på golfbaner
366,-
3~4 dage fra
719,-

Ferie ved Sveriges næststørste indsø

Miniferie i Jönköping

3 dage
Kun 719,- / spar op til 218,-
SPAR
4 dage
Kun 1.039,- / spar op til 367,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

First Hotel Jönköping ligger centralt for at udforske Jönköping centrum. Desuden ligger hotellet ved mange dejlige naturområder og Sveriges næststørste indsø, Vättern. Hotellets værelser og fællesarealer er moderne og på hotellet finder I også en relax-afdeling, en restaurant og bar.

Hotellet tilbyder

Hvis I vil opleve Jönköping, den smukke natur og de spændende seværdigheder omkring byen, så er I på rette sted. Hotellet ligger bare 10 min. kørsel fra Jönköpings centrum, ved shoppingcentret M2 og tæt ved mange fine naturområder. På hotellet er der gratis trådløst internet. Der er en stor udendørs parkeringsplads og tæt ved hotellet er der et busstoppested, så I kan let lade bilen stå på hotellet, når I tager ind til byen. 

Hotellet serverer en morgenbuffet med mange økologiske og sunde valg, således at I får en optimal start på dagen. Hotellet har en restaurant, som er åben mandag til torsdag. I lobbyområdet er der en bar, hvor I kan slutte dagen med en øl eller en drink. Efter en lang dag på farten kan I koble af i hotellets sauna. Hotellet har også et træningsrum med løbebånd og motionscykel, så I kan holde jer i form, når I er væk hjemmefra. Alternativt er der mange gode løberuter, der starter lige uden for hotellet. Hvis I spiller golf, kan I glæde jer til at gå en runde på en 27 hullers golfbane.

Værelser

Hotellet har 111 værelser, som alle er udstyret med bad og toilet, skrivebord, garderobe og et fladskærms-TV. Det er muligt at få dobbeltværelser med enten to enkeltsenge eller dobbeltseng på 180 cm. Enkeltværelser og dobbeltværelser med to enkeltsenge er beliggende på etage 3-11. Dobbeltværelser med dobbeltseng er beliggende på 9. og 11 etage.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Göteborg, Sverige
240 km fra
Helsingborg, Sverige 
340 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Jönköpings Läns Museum (3.6km)

Der er masser af seværdigheder, der er værd at tage et kig på, når man er på miniferie i Jönköping, blandt andet Jönköpings Läns Museum, der ligger i centrum af byen. Dette er det store regionale museum for det nordlige Småland. Museet har permanente udstillinger om egnens kulturhistorie gennem 10.000 år og malerkunst.

Jönköpings Stadspark (6.2km)

Er man på bilferie i området nær Jönköping, er det aldeles oplagt at lægge ruten forbi Jönköpings Stadspark, som ligger på et højdedrag vest for centrum og blev anlagt i 1896. Det er en flot naturpark, hvorfra der er udsigt over store dele af byen.

Tändsticksmuseet i Jönköping (5.2km)

Tændstikmuseet i Jönköping er indrettet i en af de gamle fabriksbygninger fra 1848. I midten af 1800-tallet blomstrede tændstikindustrien, og Jönköping voksede hastigt. Dengang var Jönköping kendt i hele verden for sin produktion af tændstikker. På Tændstikmuseet i Jönköping, der ligger ved havnen, kan I se værktøj, maskiner, tændstikæsker, etiketter m.v. fra tændstikepokens barndom.

Fuglemuseet i Jönköping (6.5km)

I udkanten af Jönköping Stadspark, I en rød teglbygning fra 1914, ligger fuglemuseet i Jönköping med en stor samling udstoppede fugle. Samlingen består af 1.450 udstoppede fugle fordelt på 330 arter, som stammer fra perioden omkring år 1900. Museet rummer også 2.580 æg fra svenske fugle.

Husqvarna Museum (7.9km)

På en billig miniferie i Sydsverige, kan I besøge Husqvarna Museum centralt i byen Huskvarna. Museet viser udviklingen fra våbenfabrik i 1600-tallet til en moderne storindustri i 1800- og 1900-tallet, der bl.a. fremstillede symaskiner, knallerter, cykler og motorcykler.

Vättern (75.2km)

Sveriges anden største sø og Europas sjette største. Søen er kendt for sit meget klare vand, som faktisk forsyner mange af egnens kommuner. Der desuden flere strande ved Vättern. Vandet er nogle steder ret koldt.

Gränna (38km)

Gränna er kendt for sin produktion af bolche stænger. De første bolcher blev produceret i 1859, da Amalia Eriksson fik godkendelse til at åbne et bolchekogeri i byen. Mest kendt er de populære rød-hvide pebermynte bolcher. Snyd ikke jer selv for et besøg på "Gränna Bolchekogeri". Butikken er åben det meste af året og i løbet af sommeren (uge 24-32) er der gratis rundvisninger hver dag kl. 10.30, 13.00, 15.00 og 16.30. Hvert år afholdes også VM i produktion af bolche stænger i Gränna.

På Gränna Museum kan I lære mere om byens kendte personlighed, Salomon August Andrée, der blev født i Gränna i 1854. Her kan I bl.a. få indsigt i hans ulyksalige ballon rejse til Nordpolen i 1897.

Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner.

For besøgende med børn finder I det bedste badeområde ved Grännas havn.

Vandreruten John Bauerleden (37.4km)

Naturen nær Jönköping og Huskvarna er også værd at udforske. Tag på vandretur på den 50 km lange vandrerute John Bauerleden opkaldt efter eventyrillustratoren John Bauer, som hentede inspiration til sine motiver i skovene nordøst for Huskvarna.

John Bauerleden udgår fra Grännabjerget i Gränna, hvorfra der er flot udsigt over Vättern. Ca. fire km syd for Gränna kommer man igennem den idylliske Röttle med aner fra 1200-tallet. Herfra går man langs med Vättern og kommer bl.a. igennem Västanå Naturreservat inden vandreruten svinger ind i landet.

John Bauerleden har tre lejrpladser: To med shelter, og en lejrplads med en hytte. Desuden giver Allemandsretten mulighed for at slå telt op og overnatte i skoven eller i en lysning langs ruten. (https://da.wikipedia.org/wiki/Allemandsretten)

Visingsö (45.4km)

Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner.

Eksjö (58.2km)

Tag på en billig bilferie i Sverige, hvor I kan besøge Eksjö, som er en gammel skole- og regimentsby på det Smålandske Højland. Her kan I tage på et spændende besøg på Aschanska gården, som viser livet for en typisk bondefamilie i den sidste halvdel af 1800-tallet. Gården er så velbevaret, at man næsten kunne tro, at en af familien Aschans familiemedlemmer kunne træde igennem døren, hvornår det skulle være. Visitkort, menuer og invitationer vidner om en svunden tid.

Eksjö Museum er beliggende i centrum og her kan I besøge de 3 permanente udstillinger: Albert Engströms tegninger, militærhistorisk udstilling og byhistorisk udstilling. Desuden vises skiftende særudstillinger med moderne kunst. I museumshaven afvikles løbende koncerter og andre arrangementer. Hos Risskov Bilferie kan I bestille hotel eller et billigt weekendophold for hele familien. 

Julmarked i Jönköping (2.8km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

BW Vetlanda Stadshotell

Naturoplevelser i Sverige

Småland

Oplev Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og internet
 • Beliggende i centrum

517,-
Kun
619,-

Vis kort

Bo centralt i hyggelige Vetlanda

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Best Western Vrigstad Värdshus

Slap af med god mad i Småland

Småland

Halvpension i Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til jacuzzi og sauna
 • Gratis internet og parkering

551,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på naturen og mange seværdigheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng 170.4kr per nat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat