Miniferie på First Hotel Kolding

Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Kolding

Tag på miniferie i Kolding og bo centralt ved Koldinghus og Slotssøen

 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Elevator

Hotellet

Nyd en afslappende miniferie i den dejlige handelsby Kolding. First Hotel Kolding ligger centralt i gåafstand fra nogle af byens største seværdigheder: Koldinghus og Slotssøbadet. Det stilfulde designhotel danner rammerne om en historisk oplevelse i det spændende Trekantsområde.

Hotellet tilbyder

Det moderne First Hotel Kolding har en central beliggenhed i Kolding lige ved Slotssøen og i gåafstand til Koldinghus. Hotellet er et stilrent og moderne designhotel med fokus på den rette komfort. Hotellet åbnede i 2006 og byder velkommen til gæstfrie omgivelser, hvor de i receptionen gerne er behjælpelige med tips til oplevelser i byen eller med reservation på områdets golfbaner. 

Hotellets Restaurant Berg serverer en dejlig morgenmad hver dag og er åben både til frokost og til aften. Restauranten er kendt for at servere lækre retter tilberedt af gode danske råvarer. Restauranten er lukket søndag efter morgenmaden.

Der er gratis trådløst internet på hele hotellet.

Værelser

Alle hotellets stilrene værelser er ikke-ryger værelser. De er alle indrettet med Walter Knoll stole, Jensen twin senge, dvs. 2x90cm. og et 28" Hugson fladskærms-tv. Desuden har de alle eget bad og toilet, skrivebord samt fri kaffe- og tefaciliteter og WIFI. 

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Kolding (1.0 km)

  Find en billig bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie. Der er også børnevenlige hoteller i området, så hvis I regner med at holde en kør-selv ferie i Danmark så er Risskov Bilferie et godt sted at starte. Sydjylland har meget at byde på og her er det også nemt at finde et billigt kroophold hos Risskov Bilferie. Læg endelig vejen forbi Kolding, som både er noget for jer, der er på ferie med børn, for jer, der vil have en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og for de af jer, der vil have fysisk udfoldelse. Besøg f.eks Koldinghus og tag et smut tilbage i Danmarkshistorien, eller nyd en dag med shopping og cafébesøg. Find den perfekte kør-selv familieferie hos Risskov BIlferie og kom afsted på en ferie fyldt med aktiviteter.

  Kolding
  Besøg det smukke Kolding som gemmer på en masse Danmarkshistorie.
 • Koldinghus (1.7 km)

  Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Sydjylland. Besøg den historiske by Kolding og midt i centrum af byen ligger Koldinghus, som blev bygget af den danske konge i 1268 for at forsvare grænsen mellem Slesvig og Danmark. Kongeslottet brændte i 1808 og stod længe som en ruin, indtil den langvarige restaurering gik i gang. Koldinghus rummer en spændende samling af romanske og gotiske kirkeskulpturer samt antik dansk billedkunst og kunsthåndværk, hvor især samlingen af dansk sølvkunst er uovertruffen. Bestemt et besøg som familien ikke vil glemme lige med det samme. Find et billigt weekendophold for hele familien og nyd en kør-selv ferie sydpå i eget tempo.

  Koldinghus
  Koldinghus er et stykke dansk ´klenodie´ af stor historisk værdi.
 • Geografisk Have (3.0 km)

  Denne pragtulde botaniske have i Kolding går næsten 100 år tilbage, da gartneren og planteskoleejeren Aksel Olsen, i 1925 fik den idé, at oprette en have hvor planterne opdeltes efter deres geografiske oprindelse. I løbet af årene blev haven større og større, og i dag er det et 12 hektar stort område med syv forskellige geografiske haver såsom Sibirien, Nordamerika og Asien og fem temahaver som bl.a. tæller en krydder- og lægeurtehave og en Dahliahave. Derudover er der også tre forskellige smukke rosenhaver, en dyrefold og legepladser. I 2016 modtog haven, som den første i Skandinavien, den prestigefyldte internationale ”Award of Garden Excellence”-pris. I haven finder I også en sten opsat til minde om Aksel Olsen.

  Geografisk Have
  I finder Kolding Miniby midt i haven.
 • Kolding miniby (3.1 km)

  Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller til Sydjylland og læg vejen forbil Kolding miniby, som ligger i Geografisk Have og er en genskabning af Kolding som den så ud i 1860-1870 i skala 1:10. Kendetegnende for Kolding Miniby, er den righoldige udsmykning af husenes vinduer og de mange minimennesker og dyr i baggårdene. Geografisk Have danner den bedst tænkelige ramme om minibyen. Find et billigt weekendophold for 2 eller tag hele familien med på en tur til Sydanmark og Kolding miniby i Kolding.

  Kolding miniby
  Kolding miniby viser hvordan Kolding så ud ca. anno 1870.
 • Museet Trapholt (4.8 km)

  Danmarks eneste museum, hvor I både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Særudstillingerne byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere. Museet har en fin samling af moderne billedkunst og rummer desuden Danmarks største samling af stole fra det 20. århundrede samt Arne Jacobsens unikke sommerhus.

  Museet Trapholt
  Museet Trapholt
Vis flere

Kort

First Hotel Kolding
Banegårdspladsen 7 6000 Kolding