Storbyferie i Oslo på First Hotel Millennium

Dansk | DKK

First Hotel Millennium

Udforsk den norske hovedstad med en komfortabel base centralt i Oslo

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet hotel med central beliggenhed i Oslo
 • Rig og varieret morgenmad inkluderet i opholdet
 • Masser af shopping, sightseeing og naturoplevelser
873,-
3~5 dage fra
859,-

Inkl. sandwich om aftenen m. sodavand

Oplev Oslo

3 dage
Fra 859,- / spar op til 407,-
SPAR
4 dage
Fra 1.289,- / spar op til 640,-
SPAR
5 dage
Fra 1.699,- / spar op til 873,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich med et glas sodavand
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

First Hotel Millennium har en central placering, mellem hovedbanegården og Aker Brygge i Oslo, med masser af shopping og sightseeing indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Hotellet er moderne indrettet og tilbyder flotte og komfortable rammer for en storbyferie i Oslo. I receptionen står det venlige personale klar til at byde jer velkommen, og assisterer gerne med tips til udflugter og seværdigheder under opholdet.

Den norske hovedstad har et stort og yderst varieret udvalg af spændende muligheder, hvad enten I søger shopping, kultur eller historie. Oplev f.eks. byens smukke domkirke, besøg Vigeland Skulpturpark, tag en tur i forlystelsesparken, TusenFryd, udforsk vikingeskibsmuseet eller dyk ned i nogle af byens mange spændende museer, såsom Naturhistorisk Museum, Teknisk Museum, Norsk Folkemuseum, Holmenkollen Skimuseum & Hopptårn eller Fram Museum. Det er også oplagt at udforske historien på Akerhus-fortet, og tage en bådtur til øen Hovedøya, som ligger ud for kysten.

Hver dag serveres en rig og varieret morgenmad i hotellets nydelige rammer. I løbet af dagen, og om aftenen er hotellets hyggelige lobbybar det oplagte sted, at slappe af og nyde en drink eller en snack.

Der tilbydes parkering mod et gebyr i et nærliggende parkeringshus, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er indrettet i skandinavisk stil, og giver jer moderne og komfortable rammer under opholdet. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser, med mulighed for at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget bad og toilet, en dobbeltseng (160cm) eller to separate enkeltsenge (90cm), skrivebord og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med eget bad og toilet, en dobbeltseng (160cm) eller to separate enkeltsenge (90cm), skrivebord og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Larvik, Norge
300 km fra
Göteborg, Sverige
320 km fra
Kristianssand, Norge
440 km fra
Stavanger, Norge
460 km fra
Bergen, Norge
525 km fra
Helsingborg, Sverige 
600 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Munchmuseet (4km)

Tag på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og find ferien hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende Munchmuseum der huser nogle af Edvard Munch's nok mest berømte malerier. Det er også i Oslo, at det verdensberømte maleri "Skriget" udstilles og Munch-museet har klart nok også den største samling i verden af Edvard Munch’ s kunst. Et besøg på det berømte museum vil også åbenbare en masse spændende information omkring maleren både som menneske og som pioner for ekspressionismen som kunstart. Find en billig ferie i Oslo med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Operahuset (2.3km)

Operahuset i Oslo er i nyere tid blevet et af Norges nationale vartegn. Bygningen blev færdigbygget i 2007 med et budget på 4,4 billioner norske kroner. Bygningen tilhører Nationalteatret og -operaen og er den største nationale kulturbygning opført i Norge siden 1300-tallet. Gå en tur op på taget af bygningen og nyd den smukke udsigt udover byen og vandet.

Karl Johans Gate (5.5km)

Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på en skøn tur til til Norges hovedstad, Oslo. Karl Johans Gate er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til det kongelige slot i den anden ende. Langs gaden finder du et utal af restauranter, caféer og butikker. Men derudover støder du også undervejs på flere spændende, historiske bygninger, som f.eks. Oslo Domkirke og Stortinget, der er Norges svar på Folketinget. Brug også tid ved det kongelige slot og gå en tur gennem slotshaven. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev den dejlige by på egen hånd.

Akershus slot og fæstning (6.1km)

I kan også besøge Akershus slot og fæstning. Fæstningen ligger strategisk ved indsejlingen til Oslo Havn og har overlevet flere belejringer gennem tiderne. Fæstningen stammer tilbage fra middelalderen, men blev ombygget af Christian d. 4, og Dronning Margrethe d. 1 boede på slottet den første del af sit liv. På slottet kan man opleve den uhyggelige fangekælder, som også blev brugt som fængsel under anden verdenskrig.

Norsk folkemuseum (7.7km)

I Bygdøy, tæt på Oslo, ligger det Norske Folkemuseum som kan være et ganske interessant besøg. Få en smagsprøve på hvordan man levede i Norge fra det 16. århundrede frem til i dag.

Museet lægger grund til et friluftsmuseum med 158 bygninger fra forskellige byer og landsbyer i Norge. Besøg ´Landsbygda´, ´Gamlebyen´, ´Setesdal i 1739´, ´Trøndelag i 1959´, ´Wessels gate i Oslo år 1879´ og ´Stavkirken fra Gol´, men der er mange flere spændende bygninger, som blandt andet også huser en række udstillinger om slægter og samt om norsk folkekunst fra middelalderen frem til 1900-tallet og Samisk kultur.

Et spændende besøg for hele familien. Der er masser at både se og opleve, og så ligger det ikke langt fra Oslo.

Vikingeskibsmuseet (8km)

Tag på kør-selv ferie til Norge og besøg den norske hovedstad Oslo med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med hele familien. En af de store attraktioner i Oslo er Vikingeskibsmuseet, der ligger sammen med Fram Museum og det norske Folkemuseum. Vikingeskibene blev bygget omkring år 800 og der ligger også tre store gravhøje på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingeskibsmuseet udstiller også den eneste vogn, der nogensinde er blevet fundet fra vikingetiden, og så er der også både slæder og udskåret trækunst samt andre gravskatte. På museet er der også udstillet skeletter fra Oseberg og Gokstad. Planlæg en sommerferie eller en vinterferie med Risskov Bilferie og besøg Vikingeskibsmuseet.

Henie-Onstad Kunstsenter (14.9km)

Henie Onstad Kunstcenter er et livligt museum, hvor der hele tiden foregår et eller andet. Siden åbningen i 1961 har stedet gjort sig bemærket ved først og fremmest at have godt fat i kunstentusiasterne, og dernæst ved at huse en række interessante udstillinger med kunstnere som Yayoi Kusama.

Der er også en restaurant på Henie-Onstad Kunstsenter, og her kan der bestilles en større middag eller en simpel frokost. Restaurant Wave & Moi Høvikodden serverer internationale à la carte-menuer i skønne omgivelser. Læg vejen forbi dette dejlige sted, når I er på sommerferie eller weekendophold i området.

Bærum (18.2km)

Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og billige ferier til Norge. Et eftertragtet rejsemål er Asker og Bærum, som ligger vest for Oslo og er præget af landlige omgivelser med flotte gårde der ligger helt ned til Oslofjorden. Her er der helt optimale muligheder for at tage en tur rundt i skjærgården eller nyde en tur rundt i markerne. Der kan også gå badeferie i den, hvis børnene er med på turen og gerne vil aflægge et besøg ved Vollen-strand, som ville være oplagt på en varm solskinsdag. Det er også her at de lokale søger tilflugt, når vejret bliver alt for varmt. Derfor er der også en række gode badesteder og så går der en båd til Oslo i sommermånederne. I havnen er der bådpladser samt en gæstehavn med flere butikker og en fjordkro.

I Vollen kan der lejes el-cykler, spørg samtidig hvor de bedste cykelruter ligger, det ved de nemlig alt om på udlejningskontoret. På den måde kan der også blandes lidt aktiv  ferie ind i bilferien.

Skulle byen blive for meget, så vil en tur ud til Bærums verk, hvor der ligger ca. 50 butikker som ikke har ændret sig meget siden 1600-tallet, og det er selvfølgelig også muligt at få noget at spise i Bærums verk. Besøg også Henie-Onstad Kunstsenter, som er en oplevelse for alle som bare er lidt interesseret i kunst. Kunstsenteret åbnede i 1967 og blev indviet af kunstskøjteløberen Sonja Henie, der lovede at The Beatles ville komme og spille, hvilket dog ikke kom til at ske. Siden da har mange berømte kunstnere udstillet deres værker på kunstcenteret, blandt andet Yayoi Kusama, som udstillede i 2016. På Henie-Onstad Kunstcenter kan I også nyde lidt frokost eller en middag i restauranten Bølgen & Moi Høvikodden, som byder på internationale retter.

Oslofjordmuseet (28.7km)

På Oslofjordsmuseet utanför Oslo kan ni uppleva båtsamlingar, skiftande utställningar och aktiviteter relaterade till fritidsanvändingen av Oslofjorden. Ta en roddtur i simulatorn, bygg modellbåtar och testa dem i undervisningspoolen. Lär er om badhistoria och vattenrening av fjorden. Här finns också ett café för den fikasugna samt en museibutik.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Hankø Hotell & Spa

Inkl. halvpension

Oslofjorden

Spaophold i Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til fitness og wellness
 • Gratis internet

752,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

4-stjernet ophold ved Oslofjorden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat