Kør-selv ferie til First Hotel Statt

Dansk | DKK

First Hotel Statt Karlskrona

Bo på First Hotel Statt med en luksuriøs atmosfære og oplev Karlskronas skærgård

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Flot hotel fra det forrige århundrede
 • Centralt beliggende i det charmerende Karlskrona
 • Charmerende Karlskrona byder på shopping, kultur og natur
5.752,-
3~6 dage fra
689,-

Oplev Blekinges skærgård

Centralt i Karlskrona

3 dage
Fra 689,- / spar op til 1.484,-
SPAR
4 dage
Fra 999,- / spar op til 2.260,-
SPAR
5 dage
Fra 1.329,- / spar op til 3.016,-
SPAR
6 dage
Kun 1.649,- / spar op til 5.753,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • 2 x kaffe og kage
 • Adgang til sauna og relax afdeling
 • Gratis internet
Risskov Pakken

First Hotel Statt er et flot hotel fra forrige århundredeskifte, hvor I kan nyde et ophold i en smuk bygning med smuk indretning. Skærgården med alle dens skønheder er lige rundt om hjørnet, og i Karlskrona kan I opleve ren afslapning i den smukke lille by med masser af forskellige aktiviteter for både natur- og kulturelskere.

Hotellet tilbyder

First Hotel Statt er centralt beliggende i Karlskrona og er et af Sveriges smukkeste hoteller fra forrige århundredeskifte. Indretningen i receptionen og lobbyen samt selve hotelbygningen er i en ældre, romantisk stil. Hotellet huser derudover Karlskronas engelske pub "The Fox and Anchor", som byder på á la carte menu, klassiske pubretter og lækre pizzaer. Pubben tilbyder et bredt udvalg af øl og whisky, som det bør være på en god pub. På natklubben "Statt" kan I danse til den lyse morgen og prøve de mange forskellige drinks. Der er naturligvis gratis trådløst internet til gæsternes rådighed.

Værelser

Værelserne er moderne, men den gamle charme vedligeholdes. Hotellets standardværelser har alle eget bad/toilet og TV. Værelserne har trægulve, og er simpelt, men behageligt indrettet.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

230 km fra
Helsingborg, Sverige 
250 km fra
Øresundsbroen
380 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Höglands Park (0.7km)

Vil I ud og slentre i byens gader, så læg turen forbi Höglands Park. Parken var engang et stort sumpområde, men i dag er det et pusterum og byens største park med høje træer og grønt græs. Et dejligt sted at slappe af mens I er på miniferie eller weekendophold i området nær Karlskrona.

Marinmuseum Karlskrona (0.8km)

Tag hele familien med på ferie i Sverige og besøg Marinmuseum Karlskrona, som er et spændende søfartsmuseum fydt med oplevelser for både voksne og børn. Museet har masser af aktiviteter for børn, som f.eks. Sømandsværkstedet, Søndagsskolen, Dunders Dæk, Skibssimulator og ikke mindst skibshunden Pricken, som gemmer sig rundt omkring på museet.

For de lidt ældre besøgende er der masser af udstillinger med alt fra galionsfigurer til u-både. Søfartsmuseet har også et arkiv, som huser alt det der ikke vises på udstillingerne. Samlet har museet mere end 55.000 genstande, 20.000 tegninger, 250 løbende meter af arkivdokumenter, 500.000 billeder og omkring 20.000 bøger, som altsammen beskæftiger sig med flådens historie og udvikling gennem århundreder.

Karlskrona Porcelænsmuseum (0.7km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til det charmerende Karlskrona med Risskov Bilferie. Besøg Karlskrona Porcelænsmuseum (Porslinsmuseum), der har en enorm samling af porcelæn, som blev fremstillet i mange år i byen. Det er et imponerende museum, der kan lede tankerne tilbage på porcelænet på farmor kaffebord. Find billige familieferier med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd turen og oplevelserne.

Blekinge Museum (0.9km)

Blekinge Museum ligger ved Fisketorvet hvor færgerne lægger til. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Blekinge og dets mange seværdigheder med Risskov Bilrejser. Det spændende Blekinge Museum viser Karlskronas betydning som kystby og ”Blekinges rødder” og har flere mobile udstillinger. I Grevagården vises ”I 1700-tallets Blekinge”. Museet har også en legeplads til børnene, en hyggelig café og en smuk barokhave.

Björkholmen (1.4km)

Oplev den svenske historie i Björkholmen, Karlskrona på en kør-selv ferie med hele familien. Her er gaderne ikke brede og husene ikke flot udsmykkede, for dette var nemlig det gamle arbejderkvarter. Går I rundt i gaderne i Björkholmen, kan I se nogle af de gamle hytter fra 1700- og 1800-tallet. Hytterne er velbevarede og ligger direkte på klippegrunden, men de står i skærende kontrast til de flotte bygninger i Karlskronas centrum.

Find et billigt hotelophold og børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, så er der lagt op til en ægte kør-selv familieferie.

Flådebasen og Drottningskärs Kastel (8.8km)

Et af de absolutte højdepunkter i Karlskrona er den historiske og velbevarede flådebase. I 1998 blev Karlskrona optaget på UNESCOs liste over verdensarv p.g.a. flådebasen samt Drottningskärs Kastel og byens flotte centrum. I kan høre nærmere om guidede ture i området på byens turistkontor.

Børnenes Gård (9.9km)

Find en billig kør-selv ferie til Blekinge, Sverige hos Risskov Bilferie og læg vejen forbi Børnenes Gård med ungerne. Her kan de hoppe rundt i høstakke, klappe dyr, ride ponyer og køre på traktorbaner. Ved siden af gården ligger et vandland, hvor alle vandhunde kan have det sjovt i forskellige svømmebassiner og rutschebaner. Vandlandet har åbent fra maj til september. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie i Blekinge, som egner sig både til en sommerferie eller vinterferie med hele familien.

Ronneby skærgård (29km)

Ronneby skærgård består af mange små øer. Den største af dem, Karon, er et naturreservat med en lækker badeplads. Om sommeren er der bådafgange til øen fra Ekenäs. Også Listerby skærdgård er et naturreservat, hvor I bl.a. finder en fantastisk egeskov.

Ronneby & Brunnsparken (28.2km)

Brunnsparken indbyder både til dejlige vandreture blandt de smukke blomster og til at sætte sig med en god bog og slappe af og nyde omgivelserne.

I den lille kurby Ronneby, bør I ikke gå glip af kulturkvarteret Bergslagen med de gamle huse fra 1700-tallet og de smalle snoede gader i området omkring Heliga Korsets Kyrka. Möllebacksgårds Museum, Galleriet Massmanskagården og Kulturcentrum er også alle steder der er værd at besøge. Udenfor Ronneby havn finder I bl.a. en børnevenlig strand, en fiskeriplads og et bådudlejningssted.

Ikke langt fra Ronneby kan I også opleve den kulturelle rundtur ”Blekinges Perle”, hvor kunstnere og håndværkere åbner dørene for deres værksteder og skure, og lader Jer følge dem i deres spændende arbejde. Et andet område nær Ronneby som I bør besøge, er Bräkne-Hoby-området som byder på masser af smuk natur og spændende aktiviteter.

Karlshamn (56km)

Find en skøn familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en herlig tur til Sverige, som også egner sig glimrende til en ægte bilferie, i eget tempo. Læg vejen forbi Karlshamn som ligger ved floden Mieåns udløb i Østersøen. Byen, der blev en købstad i midten af 1600-tallet, er en hyggelig lille by præget af nærheden til skærgården. Skærgården er oplagt for aktiviteter som svømning og solbadning, f.eks. på Boøen, om sommeren, eller skøjteløb når isen har lagt sig. Der er mange muligheder for kano- og kajaksejlads både på floden og i skærgården. Der sejler skærgårdsbåde året rundt, men med reduceret drift i vintermånederne. Find familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelsesrig tur i det svenske.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Witt

Oplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

303,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Kalmar er en af sveriges ældste byer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Carlshamn

Oplev Blekinge

Blekinge

Centralt i Karlshamn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

306,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Gå opdagelse i Blekinge og Karlshamn

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat