Miniferie på Fjordslottet Hotell

Dansk | DKK

Fjordslottet Hotell

Skøn øferie i Vestlandet, blot 45 minutter fra Bergen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Spændende hotel med historisk atmosfære
 • Beliggende på en smuk ø, nær Bergen
 • Vandreture, fiskeri og god mad og drikke
784,-
3~4 dage fra
1.089,-

Inkl. 2-retters menu

Historisk atmosfære

3 dage
Kun 1.089,- / spar op til 520,-
SPAR
4 dage
Kun 1.629,- / spar op til 785,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hovedbygningen på Fjordslottet Hotell er indrettet i et charmerende gammelt herskabshus, opført i 1851, og har en skøn beliggenhed ved Osterfjorden. Her bor I bare ca. 45. minutters køretur fra Bergen og blot 25 minutters kørsel fra motorvej E16. I 1997 udførtes to tilbygninger hvor værelserne i dag er placeret. Det er et historisk hotel, og her serverer køkkenet masser af god mad og drikke i en levende atmosfære.


Hotellet tilbyder

Fjordslottet som ligger i naturskønne omgivelser, lidt væk fra den slagne vej, tilbyder idylliske rammer for en herlig aktiv ferie i Norge. Hotellets lokaler skaber behagelige omgivelser at slå sig ned i, med en skøn udsigt til fjorden og de omgivende bjerge. På de lune sommeraftener kan I også sidde udenfor i hotellets smukke have.

Nærområdet giver jer mange gode muligheder for ture i den spændende og varierede natur - fra fjord til fjeld, ligesom der findes en lang række spændende seværdigheder på øen. Tag f.eks. med ud på en bådtur eller bestil en tur til - eller fra - Bergen. Der er også rigtig gode muligheder for at nyde vandreture, med mange markerede stier, som både egner sig til vandre- og cykelture på øen. Hotellets personale hjælper gerne med tips, forslag og åbningstider. Området giver også mulighed for guidede ture, og hotellet hjælper også gerne med at arrangere helikopterture.

I kan også kigge forbi det lille træskomuseum på Hosanger Treskofabrikk eller se ’Bullahuset’, som er en smuk villa ved Valestrandsfossen, hvor den norske nationalskat, Ole Bull, har boet. Eller hvad med et besøg på Osterøy Ysteri, som både huser gedefarm og fabrik, hvor I kan få et indblik i fremstillingen af gedeost og gedepølser? Der er masser at opleve når I checker ind på Fjordslottet Hotell!

Start dagen med en dejlig morgenbuffet og rund en hyggelig eftermiddag af med en lækker 2-retters middag. Fjordslottets menuer er skabt af hotellets kompetente køkkenchef og rummer adskillige norske delikatesser, såsom hjort og kortrejst ørred med flødesovs.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 42 nydelige værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser. Alle værelserne er udstyret med en dobbeltseng, og på dobbeltværelserne er det muligt at tilføje en ekstra opredning. Hvert værelse er indrettet med garderobe, sofa og sofabord samt eget flisebelagte badeværelse. De fleste værelser har en dør ud til egen balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Lyst og hyggeligt enkeltværelse med møbleret balkon og dobbeltseng eller seperate senge der er sat sammen. Værelset er udstyret med kaffebord og sofa eller lænsestol. Eget badeværelse med bruser. Værelserne har forskellig møblering og indretning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Lyst og hyggeligt dobbeltværelse med møbleret balkon og dobbeltseng eller seperate senge der er sat sammen. Værelset er udstyret med TV, kaffebord og sofa eller lænsestol. Eget badeværelse med bruser. Værelserne har forskellig møblering og indretning. Mulighed for ekstra senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

43 km fra
Bergen, Norge
250 km fra
Stavanger, Norge
430 km fra
Larvik, Norge
470 km fra
Kristianssand, Norge
750 km fra
Göteborg, Sverige
975 km fra
Helsingborg, Sverige 
1075 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Osterøy Ysteri (0.1km)

Under jeres ferie nær Osterøy, kan I bl.a. besøge Osterøy Ysteri som ligger ud mod fjorden i Bernes, i Fotlandsvåg. Her driver Lars og Berit et hyggeligt og yderst effektivt lille gårdmiljø og fabrik, hvor de selv fremstiller en lang række produkter såsom gedeost, gedepølser og forskellige materialer som f.eks. læder, garn og træ. Her får I et spændende indblik i processen med en guidet tur på ostefabrikken.

Hosanger (6km)

Besøg charmerende Hosanger under en ferie nær Osterøy. Her kan I bl.a. kigge forbi Mjøsvågen som er et hyggeligt område hvor I både finder et kunstgalleri, et lille træskomuseum og en autentisk norsk landhandel. I kan også besøge Norlender Knitwear som har en 90 år lang erfaring med fremstilling af tekstiler og uldprodukter. 

Kossdalsvejen (9.1km)

Der venter en fantastisk vandreoplevelse på den kulturhistoriske vejstrækning, ’Kossdalsvegen’, som strækker sig mellem Hosanger og landsbyerne længere inde på den norske halvø, Osterøy. Turen byder på hele 17 hårnålesving med en samlet stigning på 27 procent, og de skønne naturomgivelser gør turen til noget helt specielt. Perfekt til en aktiv ferie nær Osterøy.

Bullahuset - Ole Bulls hus (21.1km)

Mange norske musikkere er på et eller andet tidspunkt blevet inspireret af Ole Bulls blide og folkekære musik, herunder Edvard Grieg og Bjørnstjerne Bjørnson. 

Ole Bull var en dygtig violinist og komponist, der blev verdensberømt under romantikken, ca. 1800-1870.

Besøg Ole Bulls hjem, Bullshuset, som er en smuk lyserød villa på Valestrandsfossen på Osterøy, kun 45 minutter fra Bergen. Om sommeren er der guidede ture, og dørene til musikhallen og komponistens arbejdsstue åbnes for besøgende gæster.

Der afholdes også regelmæssigt koncerter på stedet, så der er dermed budt op til en helt særlige kulturaftener på Osterøy. Hvis I gerne vil lytte lidt til et af Ole Bulls berømte værker, så prøv at søge på 'Sæterjentens søndag'.

Laksefiskeri i fjordene omkring Osterøy (25km)

Der er rigtig gode muligheder for at fange laks i fjordene omkring Osterøy, kun 45 minutter fra den norske hovedstad Bergen. Prøv at fange laks fra en båd med lokale guider med afgang fra Osterøy, som også er Norges største indre ø. I kan også bare finde fiskestængerne frem og finde et fredeligt sted, hvor I kan dyrke laksefiskeriets glæder. I bedes dog bemærke at i Loneelva er laksene lidt mindre i størrelsen, men til gengæld er der mange af dem, før de når ud i havet og får spist sig tykke og fede.

Troldhaugen - Griegs sidste bopæl (50.4km)

Troldhaugen var byen hvor Edvard og Nina Grieg boede de sidste 22 somre af Edvards liv. Villaen blev færdigbygget i 1885 og er et interessant sted at besøge, hvis man vel at mærker holder af Grieg. Siden 1928 har villaen fungeret som et museum med udstillede genstande fra Griegs liv og levned.

Bryggen (39.1km)

Oplev Norge på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Find et familievenligt hotel tæt på Bryggen, i Norge, og tag på en aktiv ferie i den smukke by og omkringliggende natur. Bryggen er en af Bergens og Norges nok mest populære turistattraktioner. Bryggen blev genopbygget efter den store brand i 1702 og er en del af UNESCO´s verdensarvsliste. De allerførste bygninger i Bergen lå på Bryggen, som i mange århundreder har været et vigtigt område i byen. Gennem tiderne har Bryggen været hærget af flere brande. Men det var især branden i 1702, som forvandlede hele byen til aske, der var altødelæggende. Det nye Bryggen blev bygget over det samme fundament, der har eksisteret siden 1200-tallet, hvilket betyder, at byen stort set har stået på samme sted i de sidste århundreder. Verdensarvsstedet består af den gamle Hanseshavn og et af de mest berømte middelalder byområder i hele Norge. Find familievenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Bergen (42.2km)

Tag på ferie med børn og besøg den næststørste by i Norge, som måske nok også er den smukkeste. Arranger en billig miniferie til Bergen med Risskov Bilferie og tag hele familien med. Bergen er omgivet af syv bjerge. Byen fungerer også samtidig som port til de norske fjorde, der løber ind i landet. Mange historikere hævder at Bergen var hovedstaden i Norge før Oslo, og mange 'bergensere' havde gerne set at Stortinget lå i Bergen. Det er en stærk og selvstændig by, en tidligere europæisk kulturby, på UNESCO's Verdenarvsliste og bestemt en by I ikke bør gå glip af, hvis ferie tillader det.

Prøv en tur op til toppen af Fløyen med bjergbanen, eller Fløibanen, og oplev den fantastiske udsigt over bjergene, fjorden og ikke mindst Bergen. Eller tag ud til Bryggen, som er en af de mest besøgte turistattraktioner i Norge. Oplev det store marked på torvet, eller slap af på en af de mange caféer og nyd det travle liv som udspiller sig på gader og stræderne. Bergen har også et bredt udvalg af festivaler og koncerter på byens spillesteder, hele året rundt.

Læg eventuelt en fjordcruise ind i ferieplanlægningen, den afgår fra Bergen og sejler videre til Mostraumen. Turen tager tre timer, og det er en skøn tur hvor alle ombord kan opleve Vestlandets fantastiske natur. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og organiser en forrygende ferie i bil til Bergen, Norge. Det er også muligt at finde billige weekendophold i Bergen hos Risskov Bilferie, en glimrende chance for et intensivt møde med det skønne Bergen.

Julemarked i Bergen (42.1km)

Tag på en herlig kør-selv ferie til Bergen i juletiden og besøg byens charmerende julemarked - her kommer I helt sikkert i den helt rigtige stemning! ’Byen mellem de syv fjeld’, Bergen, huser hvert år et pragtfuldt julemarked som åbner på ’Festplassen’ nær den lille sø, ’Lille Lungegårdsvannet’ i byens centrum. Her vil der være næsten 80 individuelle boder og stande, hvor I finder alt lige fra tøj og brugsgenstande til håndværk, dekorationer og naturligvis forskellig julemad- og drikke.

Udover de mange hyggelige boder er der også spændende aktiviteter for både store og små med bl.a. en klassisk hestekarrussel og et stort pariserhjul hvorfra I kan nyde en formidabel udsigt over byen og de funklende lys, som de spejler sig i søen. Der er også en lille hyggelig juletræsskov som bestmet også er med til at bidrage til stemningen.

I den indbydende varmestue med plads til 240 personer kan I slappe af og nyde juleatmosfæren med den mad og de drikkevarer I har købt i boderne. Varmestuen er åben for alle og sørger for, at man kan sidde ned og nyde julegodterne i rolige og behagelige rammer. Samtidig fungerer varmestuen også som informationscenter og hidtegodskontor under julemarkedet.

Når I køber varme drikke på julemarkedet bliver de skænket i en særlig Bergen-julemarkedskop, som I er velkomne til at tage med hjem som en souvenir. Koppen har hvert år et nyt design så de som kommer igen flere år, vil kunne lave en hel lille samling af kopperne.

Julemarkedet og ’Festplassen’ er placeret direkte i byens centrum så det er helt oplagt også at benytte lejligheden til, at kigge forbi et eller flere af de spændende museer som ligger placeret her.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

621,-
Fra kun
1.399,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Myrkdalen Hotel

Ophold med morgenbuffet

Vestland

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x dagens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

302,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Myrkdalen

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 231kr per nat
 • Barn 7~15.99 år i ekstra opredning 323.4kr per nat