Storbyferie i München på Flemings Hotel München-Schwabing

Dansk | DKK

Flemings Hotel München-Schwabing

Billig byferie med kultur og shopping tæt på centrum i München

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God placering i den populære bydel Schwabing
 • Sporvognen holder lige ude foran hotellet
 • Olympiapark og den engelske have indenfor gåafstand
441,-
3~8 dage fra
919,-

Inkl. 3-retters menu

Oplev München

3 dage
Fra 919,- / spar op til 259,-
SPAR
4 dage
Fra 1.399,- / spar op til 251,-
SPAR
5 dage
Fra 1.819,- / spar op til 304,-
SPAR
6 dage
Fra 2.249,- / spar op til 346,-
SPAR
7 dage
Fra 2.669,- / spar op til 399,-
SPAR
8 dage
Fra 3.099,- / spar op til 441,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
Risskov Pakken

Oplev München med et afslappende ophold på Flemings Hotel i den nordlige ende af Schwabing! Udforsk den bayerske hovedstad med alle dens facetter og tilbud indenfor kultur, natteliv og shopping, og slap af mellem oplevelserne i hotellets wellnessområde.

Hotellet tilbyder

Flemings Hotel München-Schwabing ligger i det nordlige Schwabing, som er en af Münchens mest populære bydele, beliggende lige ud mod Leopoldstrasse. Herfra har I således nogle af Münchens vigtige seværdigheder indenfor gåafstand, såsom den engelske have, Olympiapark med Olympiaturm og kunstmuseet i det sydlige Schwabing. Under opholdet har I fri adgang til hotellets wellnessområde med sauna, og fitnessrummet, så der er mulighed for både at få pulsen op og ned igen.

Start dagen med et righoldigt morgenmåltid, tag ud på opdagelse og kom tilbage om aftenen, hvor I kan se frem til en dejlig 3-retters middag i hotellets restaurant. I løbet af formiddagen kan I f.eks. tage slentretur blandt de hyggelige butikker og caféer, i universitetsområdet nærheden af hotellet, men I kan selvfølgelig også bare tage med sporvognen fra stoppestedet udenfor hotellet og direkte ind til byen, hvor I kan opleve alt fra Marienplatz med det flotte rådhus til Lehel med sine arkitektonisk imponerende bygninger. München har meget af byde på hvad enten I er til museumsbesøg, teater, shopping eller afslapning, og derudover huser byen også den verdensberømte Oktoberfest, som er en unik oplevelse i efteråret. Flemings Hotel München-Schwabing giver jer et suverænt udgangspunkt for at opleve alle den spændende bys mange muligheder.

Der tilbydes parkering ved hotellet mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er alle moderne indrettet med ædeltræ i varme cremefarver og grønne nuancer, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og moderne enkeltværelse på 16 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, en queen size seng eller to twin-senge, air conditioning, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og moderne dobbeltværelse på 16 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, en queen size seng eller to twin-senge, air conditioning, minibar, safe og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

775 km fra
Rostock, Tyskland
925 km fra
Puttgarden, Tyskland
950 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Englischer Garten (2.5km)

Tag på en billig bilferie i Tyskland og oplev de mange seværdigheder i München. I den mere stille, nordlige del af München kan I slappe af i den hyggelige bypark – Den Engelske Have. Her kan I nyde en vandcykeltur på lille Hess Loher sø, sætte Jer til rette i en af ølhaverne, drikke te og høre musik. Fra den tempellignende Monopteros-bygning får I en fantastisk panoramaudsigt over byen. Bestil en kør selv ferie med Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie.    

Siegestor (2.6km)

München triumfbuen er bestemt et blikfang, især når mørket falder på og triumfbuen bliver oplyst. Den flotte bue er 21 meter høj og 24 meter bred og ligger mellem Ludwig Maximilian Universitetet og Ohmstraße.

Det var et værk, som blev bestil af Kong Ludwig I af Bayern og designet af Friedrich von Gärtner. Triumfbuen blev færdigbygget i 1852 og skulle være et monument for den bayerske hærs heltemod.

Triumfbuen blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig, men blev genopbygget igen. I dag er det et fredsmonument, der skal minde os alle om freden, for, som der står på bagsiden af triumfbuen: "Dem Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend", "Dedikeret til sejr, ødelagt af krig, med ønsker om fred".

Theatinerkirche (3.7km)

Theatinerkirche, hedder oprigtigt ´Stiftskirche St. Kajetan´ og ligger lige over for Residenz. Den smukke italienskbarokke kirke blev opført mellem 1667 og 1675, men det tog lige hundrede år længere før den flotte facade og de to tårne på henholdsvis 65 meter blev færdigbygget. Men de hundrede år fik også betydning for netop facaden, som blev bygget i rokokostil. Indvendigt er det lyse barokinteriør en fryd for øjet og kontrasten mellem det udvendige og indvendige af kirken skal opleves på nært hold.

Selve kirken blev næsten ødelagt under de allieredes bombardementer, men blev genopbygget igen, lige efter krigen og stod næsten færdig igen i 1955.

Pinakothek (3.8km)

München lægger grund til nogle af de bedste kunstmuseer i hele Tyskland. Spredt ud over tre Pinakoteker, placeret på Königsplatz, tæt ved centrum, ligger ´Pinakothek der Moderne´, som blandt andet udstiller tyske ekspressionister.

Alte Pinakothek blev bygget færdigt i 1836, og er især berømt for sin enorme samling af tysk kunst fra det 14. - 16. århundrede. Der er også en spændende samling af Europæisk kunst, der strækker sig fra 1400 til 1800 som blandt andet indeholder verdens største samling af kunstneren Rubens, nemlig 62 uvurderlige mesterværker.

Neue Pinakothek repræsenterer en blanding både ældre og nyere af det nye og ældre med værker af Botticelli, Raphael, danske Bertel Thorvaldsen, Degas, Rottmann, Monet og mange andre berømte kunstnere.

De tre Pinakoteker har tilsammen den største samling i verden af tyske malere.

Münchner Residenz (4.8km)

Lidt nord for Marienplatz ligger Münchner Residenz. Det er det største slot, lokaliseret i en by i hele Tyskland. Slottet har været sæde for de bayerske hertuger, fyrster og konger og blandt de mest berømte bygninger er ”Königsbau” hvor statskassen i dag har hjemme og festsalen hvor den store koncertsal ”Herkulessaal” hører under.

Frauenkirche München (4.9km)

Ikke langt fra Marienplatz ligger et af Münchens andre vartegn; Vor Frue Kirke. Der er adgang til kirkens imponerende sydlige tårn, hvor I får en fremragende udsigt over hustagene. Under koret i kirkens smukke indre finder I en kongelig krypt, som bestemt også er værd at se.

Olympiske Park (5km)

De Olympiske Lege, der blev afholdt i München i 1972, må desværre nok siges, at høre til en af de olympiske begivenheder, vi nok kunne have været foruden. Det var her at 11 israelske sportsudøvere blev taget som gidsler og siden dræbt af den palæstinensiske terrororganisation Sorte September.

Det betyder dog ikke, at bygninger fra legene er mindre interessante at se. Besøg det imponerende olympiske anlæg, tag en tur op på taget, eller prøv den ´Flyvende ræv´, som nok kan få de fleste til at gispe. En skøn tur, der egner sig for hele familien.

Marienplatz (6.1km)

Tag på en billig bilferie i Tyskland og besøg den smukke by München. Marienplatz er Münchens centrale bytorv og har faktisk været det siden 1158. Her ligger bl.a. det nye rådhus med sit verdensberømte klokkespil, som kan høres tre gange om dagen. I finder også det flotte fiskespringvand der står som symbol på torvets fortid som en markedsplads. Ikke mindst er torvet berømt for sit fantastiske julemarked, Christkindlmarkt, der finder sted hvert år 3 uger før jul. Skulle I være i nærheden i disse dage, må I ikke gå glip af dette.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel Aurach

Inkl. 3-retters menu

Tyrol

Aktiv ferie i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 3 x kagebuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

421,-
Kun
1.349,-

Vis kort

I hjertet af Kitzbühel alperne

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 4~7.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 8~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Forsters Posthotel

Moderne hotel ved Donau floden

Bayerischer Wald

Wellness i Sydtyskland

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

119,-
Kun
459,-

Vis kort

4-stjernet hotel ved Donaufloden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 30% rabat