Bilferie til Focus Hotel Gdansk

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Focus Hotel Gdansk

Tag på miniferie i den spændende havneby, Gdansk.

Restaurant med lokale og internationale retter
God beliggenhed når turen går til Gdansk eller Warszawa
Hotellet byder på fitnesscenter og sauna
 • 875 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 825 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 625 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Det trestjernede Focus Hotel Gdańsk ligger ikke langt fra byens centrum og er et lille hotel med et stort hjerte. Hotellet er nemt at finde ved hovedvej 7, som fører videre til Warszawa og så ligger hotellet naturligvis tæt på en masse spændende oplevelser i Gdańsk.

Hotellet tilbyder

Hotellet har sin egen restaurant, hvor der serveres både lokale og internationale retter. Hotellet kan også byde på sauna og et fitnesscenter med træningsmaskiner. Der er selvfølgelig gratis WiFi på hotellet, og der er også parkering, som dog koster et mindre gebyr pr. nat. Skulle der være brug for en printer, findes der også et lille forretningshjørne med printer og WiFi.

Værelser

Hotellets 99 værelser er alle udstyret med eget badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Der er også et LCD-tv, et skrivebord til at arbejde samt et te- og kaffebryggesæt. 

Bemærk at

I kan tage én sandwich og én coffee to go ved udgangen fra restauranten efter morgenmad hver dag.

Vis flere

Værd at se

 • Museet om Anden Verdenskrig (4.7 km)

  Anden Verdenskrig var meget hård ved Polen, og et minde herom er det 5.000 kvadratmeter store underjordiske museum, som derfor også er det største af sin slags i verden. Det var i Gdansk 2. Verdenskrigs første skud blev affyret og dermed kastede Europa ud i en lang og frygtelig krig. 14 meter under jorden fortælles den tragiske historie om Polens verdenskrig, årsagerne, konsekvenserne, det polske folk, ofrene, heltene og selvfølgelig fjenden. Den historiske fortælling er delt op i tre narrative afsnit, der hver især dækker, Vejen til Krig, Krigens Terror og Krigens lange Skygger. Der skal nok afsættes lidt tid til at nå gennem det store museum, men det er det værd. Museet er en lærerig og stærk oplevelse for alle, og det kan anbefales at nyde en god polsk pils, efter afsluttet besøg, mens det hele synker ind. Til de historieinteresserede er dette museum et rent mekka af fortællinger, visuelle oplevelser og tragiske skæbner. Derfor står museet også som en advarsel til de fremtidige generationer.

  Museet om Anden Verdenskrig
  Det underjordiske museum på 5.000 m2
 • Dwór Artusa (4.1 km)

  Dwór Artusa eller Artushof, som er det tyske navn for den smukke bygning som ligger i al sin pragt lige bag Neptun-fontænen. Artushof er nok den bedst kendte bygning i Gdansk. Bygget i midten af den 14. århundrede og yderligere pyntet med en facade af Abraham van den Block i starten af den 17. århundrede. De øverste etager har et udvalg af historiske udstillinger og et ´simulacrum´ eller simulering af hvordan den store sal har set ud i dens glansperiode. Den store renæssancekakkelovn, det smukke maleri af Slaget ved Grunwald, de mange jagtmotiver danner en utrolig baggrund for et par enestående timer i selskab med pragtfulde sale og smukke kunstværker. Under 2. Verdenskrig blev Artushof ødelagt, men genopbygget i tro kopi ud fra gaamle fotografier og historiske optegnelser.

  Dwór Artusa
  Artushof er nok den bedst kendte bygning i Gdansk.
 • Wielka Zbrojownia (3.8 km)

  Det Store Arsenal blev bygget mellem 1600-1609 i samme struktur som de middelalderlige bymure og udgør noget af det ypperligste renæssance-arkitektur i Gdansk, designet af Opberghen. Arsenalet blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig og måtte genopbygges på ny fra grunden af. Det er først på det seneste af det har genvundet sin fordums glans. I dag er det en gang imellem åbent for kunstudstillinger og der er en lille café i stueetagen, så de kaffetørstige kan få et glimt af Arsenalets interiør.

  Wielka Zbrojownia
  Det store Våbenarsenal Wielka Zbrojownia
 • Det Europæiske Solidaritets Museum (5.3 km)

  BHP Hal Gdansk skibsværft er stedet hvor solidaritetsbevægelsen startede. Det var her de første strejker mod Polens kommuninststyre blev indledt. I 1980 havde Solidaritet sit hovedkvarter her og det var også her at August-aftalen mellem kommuniststyret i Polen og Solidaritet blev underskrevet. Aftalen åbnede muligheden for strejkeret og uafhængige fagforeninger og siden med den politisk frihedsbølge, demokratiet med den kendte Lech Walesa. Besøg det meget spændende museum og hør de imponerende historie om strejkerne på skibsværftet i Gdansk og Solidaritetsbevægelsen i Polen.

  Det Europæiske Solidaritets Museum
  Gdansk Skibsværft blev genstand for verdens opmærksomhed i 1980
 • Museet i Sopot (15.7 km)

  Sopot-museet har en lille udstilling i det store hus, som engang hørte til Claaszen familien. Museet har en del billeder og postkort som viser byens historie og om familien Claaszen . På anden sal er der skiftende udstillinger. Museet for Sopot ligger få meter fra stranden, i et meget attraktivt turistmæssige kystnære bælte, og det er et af de steder ofte besøgt af indbyggerne i Sopot, Trekantsområdet og turisterne. I bygningen er der også en elevator til handicappede.

  Museet i Sopot
  Sopot-museet tilhørte Claaszen familien
 • Rådhuset i Gdansk (4.2 km)

  Det historiske rådhus i Gdansk er en imponerende bygning, bygget i en gotisk-renæssancestil, og med en placering på den smukke Kongevej og en imponerende højde, skille denne kirke sig bestemt ud. Den ligger også på Kongevejen tæt på torvet. Der er faktisk to ure, det der sidder på tårnet og så er der også et solur, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, og med skriften "Skyggen er vore dage".

  Rådhuset i Gdansk
  Rådhuset i Gdansk er en imponerende bygning.
 • Havnekranen (4.3 km)

  Havnekranen er en af mange bygninger der symboliserer Gdansk, men som også vidner om byens storhedstid som handelscentrum. Kranen nævnes første gang i 1376, men den brændte ned i 1442, og genopbygget igen i 1444 og har bibeholdt sit udseende lige siden. Den blev blandt andet brugt til at sætte master på skibe og det var på et tidspunkt den største kran i verden med en løftekapacitet på 4 tons op til 11 meter. Den var i brug indtil midten af det 19. århundrede og blev ødelagt i 1945 under kampene om Gdańsk. Efter krigen blev den genopbygget og doneret til det Maritime Museum. Der er en permanent udstilling om portens virke mellem det 16. og 18. århundrede, en klar vinder til alle aldersgrupper, uanset om man er på sommerferie eller weekendophold i Gdansk.

  Havnekranen
  Den gamle kran blev bygget færdig i 1444.
 • Hewelianum Centret (4.2 km)

  Pladask i hjertet af Gdańsk ligger Hewelianum Centret som fungerer som et videnskabscenter, beliggende i en gammel bunker helt tilbage fra Napoleons tid. Stedet er en enestående chance for børnene til at undersøge og gå på opdagelse i fysikkens, astronomiens, historiens og biologiens hemmeligheder, som en udflugt på en billig familieferie i Polen. Der er er flere interaktive udstillinger som kan hjælpe med at forstå de mange ting som foregår i vores univers på en pædagogisk og underholdende måde. Tag på kør-selv ferie med børnene under armen og få en sjov og lærerig dag i Hewelianum Centret.

  Hewelianum Centret
  Nyd en billig sommerferie i Gdańsk og besøg Hewelianum Centret, en enestående udflugt for børnene med flere interaktive udstillinger.
 • Wisłoujście-fæstningen (6.7 km)

  Gdansk har været en central handelsby i mange århundreder, og Wisłoujście-fæstningen er et glimrende eksempel på hvor godt byen var beskyttet allerede i det 15. århundrede. Det var herfra at flåden sejlede ud i 1627 og slog svenskerne i slaget ved Oliwa. Som den skarpe observatør vil opdage er, at fæstningen er bygget i forskellige stilarter, alt efter de reparationer man har været nødt til at foretage efter de ødelæggende krige. Sørg for at aflægge den interessante fæstning et besøg.

  Wisłoujście-fæstningen
  Wisłoujście-fæstningen beskyttede Gdansk allerede i det 15. århundrede
 • Mariakirken (4.0 km)

  Tag på billig miniferie i Polen. I centrum af Gdańsk ligger verdens største murstenskirke, Mariakirken. Her er det mulig at besøge udsigtsplatformen på toppen af klokketårnet, som giver en flot udsigt over Gdańsk by. Kirken blev næsten totalt ødelagt af russiske styrker i 1945, men senere genopbygget og den smukke, gamle kirke er i dag bestemt et besøg værd på en ferie i bil til Polen. Kirken er fuld af nydelige malerier, skulpturer og monumenter, og hver time kan I høre Adam og Eva klokkerne ringe. Bestil et billigt hotelophold til turen hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie. 

  Mariakirken
  Mariakirken midt i Gdansk
Vis flere

Kort

Focus Hotel Gdansk
Focus Hotel Gdansk Ul.Elblaska 85 80-001 Gdańsk

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~18.99 år i ekstra opredning 100% rabat