Kør-selv ferie til Focus Hotel Premium Gdansk

Dansk | DKK

Focus Hotel Premium Gdansk

Bo på moderne hotel i den spændende havneby, Gdansk.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Stor og varieret morgenmadsbuffet med sandwiches to-go
 • Træningslokale og mulighed for massage
 • Moderne værelser med WiFi og tv
1.596,-
3~8 dage fra
669,-

Moderne hotel med sauna og fitness

Oplev Gdansk

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 354,-
SPAR
4 dage
Fra 1.399,- / spar op til 686,-
SPAR
5 dage
Fra 1.849,- / spar op til 919,-
SPAR
6 dage
Fra 2.319,- / spar op til 1.131,-
SPAR
7 dage
Fra 2.769,- / spar op til 1.364,-
SPAR
8 dage
Fra 3.219,- / spar op til 1.596,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet + 1 drink
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Moderne hotel kun 7 km fra centrum

Historiske Gdansk

3 dage
Fra 669,- / spar op til 261,-
SPAR
4 dage
Fra 899,- / spar op til 521,-
SPAR
5 dage
Fra 1.199,- / spar op til 701,-
SPAR
6 dage
Fra 1.499,- / spar op til 731,-
SPAR
7 dage
Fra 1.799,- / spar op til 874,-
SPAR
8 dage
Fra 2.099,- / spar op til 1.016,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Focus-hotelkæden har et rigtigt dejligt hotel i centrum af Gdansk. Det oplagte sted at holde en byferie og gå på opdagelse blandt de mange seværdigheder, som Gdansk kan præstere. Premium-hotellet har også fire stjerner, det er lækkert indrettet og byder på alt det, der er brug for, når ferien bare skal nydes.

Hotellet tilbyder

Gæsterne kan nyde en stor morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, og der arrangeres også sandwich to-go, hvis der skal lidt forsyninger med på turen videre. Premium-hotellet har også en sauna og et træningslokale samt massage, hvis det kunne have interesse, og der er selvfølgelig gratis WiFi på hotellet. I kan spise middage på hotellet og slutte dagen i baren, der sørger for, at gæsterne kan prøve noget af den traditionelle, polske øl.

Værelser

Det moderne hotel åbnede sine døre for første gang i juni 2016 og har 116 moderne indrettet værelser til rådighed, fordelt på syv etager. Alle værelserne er ekviperet med et moderne badeværelse, tv, skrivebord, en stor og behagelig seng samt mulighed for at lave enten te eller kaffe. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, elkedel, køleskab, air condition, skrivebord og gratis WIFI. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 7
Dobbeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, elkedel, køleskab, air condition, skrivebord og gratis WIFI. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

600 km fra
Rostock, Tyskland
775 km fra
Puttgarden, Tyskland
875 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Mariakirken (5.6km)

Tag på billig miniferie i Polen. I centrum af Gdańsk ligger verdens største murstenskirke, Mariakirken. Her er det mulig at besøge udsigtsplatformen på toppen af klokketårnet, som giver en flot udsigt over Gdańsk by. Kirken blev næsten totalt ødelagt af russiske styrker i 1945, men senere genopbygget og den smukke, gamle kirke er i dag bestemt et besøg værd på en ferie i bil til Polen. Kirken er fuld af nydelige malerier, skulpturer og monumenter, og hver time kan I høre Adam og Eva klokkerne ringe. Bestil et billigt hotelophold til turen hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie. 

Museet om Anden Verdenskrig (5.7km)

Anden Verdenskrig var meget hård ved Polen, og et minde herom er det 5.000 kvadratmeter store underjordiske museum, som derfor også er det største af sin slags i verden. Det var i Gdansk 2. Verdenskrigs første skud blev affyret og dermed kastede Europa ud i en lang og frygtelig krig. 14 meter under jorden fortælles den tragiske historie om Polens verdenskrig, årsagerne, konsekvenserne, det polske folk, ofrene, heltene og selvfølgelig fjenden.

Den historiske fortælling er delt op i tre narrative afsnit, der hver især dækker, Vejen til Krig, Krigens Terror og Krigens lange Skygger. Der skal nok afsættes lidt tid til at nå gennem det store museum, men det er det værd. Museet er en lærerig og stærk oplevelse for alle, og det kan anbefales at nyde en god polsk pils, efter afsluttet besøg, mens det hele synker ind. Til de historieinteresserede er dette museum et rent mekka af fortællinger, visuelle oplevelser og tragiske skæbner. Derfor står museet også som en advarsel til de fremtidige generationer.

Dwór Artusa (6.9km)

Dwór Artusa eller Artushof, som er det tyske navn for den smukke bygning som ligger i al sin pragt lige bag Neptun-fontænen. Artushof er nok den bedst kendte bygning i Gdansk. Bygget i midten af den 14. århundrede og yderligere pyntet med en facade af Abraham van den Block i starten af den 17. århundrede.

De øverste etager har et udvalg af historiske udstillinger og et ´simulacrum´ eller simulering af hvordan den store sal har set ud i dens glansperiode. Den store renæssancekakkelovn, det smukke maleri af Slaget ved Grunwald, de mange jagtmotiver danner en utrolig baggrund for et par enestående timer i selskab med pragtfulde sale og smukke kunstværker.

Under 2. Verdenskrig blev Artushof ødelagt, men genopbygget i tro kopi ud fra gaamle fotografier og historiske optegnelser.

Wielka Zbrojownia (6.8km)

Det Store Arsenal blev bygget mellem 1600-1609 i samme struktur som de middelalderlige bymure og udgør noget af det ypperligste renæssance-arkitektur i Gdansk, designet af Opberghen. Arsenalet blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig og måtte genopbygges på ny fra grunden af. Det er først på det seneste af det har genvundet sin fordums glans. I dag er det en gang imellem åbent for kunstudstillinger og der er en lille café i stueetagen, så de kaffetørstige kan få et glimt af Arsenalets interiør.

Det Europæiske Solidaritets Museum (5.4km)

BHP Hal Gdansk skibsværft er stedet hvor solidaritetsbevægelsen startede. Det var her de første strejker mod Polens kommuninststyre blev indledt. I 1980 havde Solidaritet sit hovedkvarter her og det var også her at August-aftalen mellem kommuniststyret i Polen og Solidaritet blev underskrevet. Aftalen åbnede muligheden for strejkeret og uafhængige fagforeninger og siden med den politisk frihedsbølge, demokratiet med den kendte Lech Walesa.

Besøg det meget spændende museum og hør de imponerende historie om strejkerne på skibsværftet i Gdansk og Solidaritetsbevægelsen i Polen.

Rådhuset i Gdansk (6.9km)

Det historiske rådhus i Gdansk er en imponerende bygning, bygget i en gotisk-renæssancestil, og med en placering på den smukke Kongevej og en imponerende højde, skille denne kirke sig bestemt ud. Den ligger også på Kongevejen tæt på torvet. Der er faktisk to ure, det der sidder på tårnet og så er der også et solur, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, og med skriften "Skyggen er vore dage".

Havnekranen i Gdansk (6.6km)

Havnekranen er en af mange bygninger der symboliserer Gdansk, men som også vidner om byens storhedstid som handelscentrum. Kranen nævnes første gang i 1376, men den brændte ned i 1442, og genopbygget igen i 1444 og har bibeholdt sit udseende lige siden. Den blev blandt andet brugt til at sætte master på skibe og det var på et tidspunkt den største kran i verden med en løftekapacitet på 4 tons op til 11 meter. Den var i brug indtil midten af det 19. århundrede og blev ødelagt i 1945 under kampene om Gdańsk. Efter krigen blev den genopbygget og doneret til det Maritime Museum. Der er en permanent udstilling om portens virke mellem det 16. og 18. århundrede, en klar vinder til alle aldersgrupper, uanset om man er på sommerferie eller weekendophold i Gdansk.

Hewelianum Centret (4.5km)

Pladask i hjertet af Gdańsk ligger Hewelianum Centret som fungerer som et videnskabscenter, beliggende i en gammel bunker helt tilbage fra Napoleons tid. Stedet er en enestående chance for børnene til at undersøge og gå på opdagelse i fysikkens, astronomiens, historiens og biologiens hemmeligheder, som en udflugt på en billig familieferie i Polen. Der er er flere interaktive udstillinger som kan hjælpe med at forstå de mange ting som foregår i vores univers på en pædagogisk og underholdende måde.

Tag på kør-selv ferie med børnene under armen og få en sjov og lærerig dag i Hewelianum Centret.

Wisłoujście-fæstningen (9.7km)

Gdansk har været en central handelsby i mange århundreder, og Wisłoujście-fæstningen er et glimrende eksempel på hvor godt byen var beskyttet allerede i det 15. århundrede. Det var herfra at flåden sejlede ud i 1627 og slog svenskerne i slaget ved Oliwa. Som den skarpe observatør vil opdage er, at fæstningen er bygget i forskellige stilarter, alt efter de reparationer man har været nødt til at foretage efter de ødelæggende krige.

Sørg for at aflægge den interessante fæstning et besøg.

Sopot (8.3km)

Leder I efter lidt kontrast til bylivet, finder I, i Sopot, som støder op til Gdansk, en nostalgisk men moderne badeby. Kurbyen bruges til rekreation og fritid. Omkring en halv kilometer er Sopots hovedattraktion, træbroen, hvor bådene til Gdyna og Gdansk lægger til. Udover barer og caféer er der Waldoper med en udendørs scene for operaforestillinger i den maleriske natur og om sommeren en udendørs biograf.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Witt

Oplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

303,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Kalmar er en af sveriges ældste byer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

First Hotel Statt Karlskrona

Oplev Blekinges skærgård

Blekinge

Centralt i Karlskrona

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x sandwich om aftenen med et glas vin
 • 2 x kaffe og kage
 • Adgang til sauna og relax afdeling
 • Gratis internet

1.484,-
Fra kun
689,-

Vis kort

Smuk bygning på gågaden i Karlskrona

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat