Kør-selv ferie til Focus Hotel Szczecin

Dansk | DKK

Focus Hotel Szczecin

Tag på en spændende miniferie i historiske Stettin.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Der er bar, sauna og træningslokale
 • Kort afstand ind til centrum af Stettin
 • Der serveres morgenbuffet og kaffe to-go
1.371,-
3~8 dage fra
699,-

Inkl. 3-retter menu/buffet

Historiske Stettin

3 dage
Fra 1.019,- / spar op til 294,-
SPAR
4 dage
Fra 1.359,- / spar op til 591,-
SPAR
5 dage
Fra 1.799,- / spar op til 789,-
SPAR
6 dage
Fra 2.259,- / spar op til 966,-
SPAR
7 dage
Fra 2.699,- / spar op til 1.164,-
SPAR
8 dage
Fra 3.159,- / spar op til 1.341,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Storbyferie i Polen

Oplev Stettin

3 dage
Fra 699,- / spar op til 314,-
SPAR
4 dage
Fra 899,- / spar op til 601,-
SPAR
5 dage
Fra 1.199,- / spar op til 789,-
SPAR
6 dage
Fra 1.499,- / spar op til 976,-
SPAR
7 dage
Fra 1.779,- / spar op til 1.184,-
SPAR
8 dage
Fra 2.079,- / spar op til 1.371,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Focus Szczecin er et tre-stjernet hotel der ligger i hjertet af byen Stettin, tæt på grænse op til Tyskland. Hotellet ligger ved Wały Chrobrego, lige ved siden af havnen og den gamle borgrute. Der er kun en 20 minutters gåtur ind til centrum af byen. Focus Szczecin er det perfekte sted for både turister og forretningsrejsende, alt både kultur og natur er indenfor rækkevidde.

Hotellet tilbyder

Focus Hotel Szczecin ligger i et antikt hus, bygget i 1909, kaldet ´Dom Rybaka´ eller Fiskerens hus. Hotellet har en dejlig restaurant, bar samt sauna og et træningslokale. Gæsterne har adgang til gratis WiFi.

Restauranten byder på en stor morgenbuffet samt kaffe to-go til dem, der skal videre ud og udforske terrænet og de mange omkringliggende seværdigheder.

Værelser

Hotellet Focus Szczecin har 119 lyse, behagelige og komfortable værelser med udsigt over havnen eller Wały Chrobrego. Alle hotelværelserne er udstyret med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Den moderne indretning inkluderer også et tv samt et skrivebord, hvis der skal arbejdes lidt. Ligeledes kan der laves både te og kaffe og der står en flaske mineralvand klar, når gæsterne møder op.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 5
Enkeltværelse på 18 m2 med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med internationaler kanaler, kaffe/tefaciliteter, skrivebord og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 8
Dobbelværelse på 23 m2 med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med internationaler kanaler, kaffe/tefaciliteter, skrivebord og gratis WIFI. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

260 km fra
Rostock, Tyskland
440 km fra
Puttgarden, Tyskland
525 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Waly Chrobrego eller Haken Terasserne (0.5km)

Stettin fylder godt i landskabet langs Oder, selve byen, skibsværftet, kranerne og broerne. Men er der noget indbyggerne i byen er glade for, så er det den prægtige vold på ca. 500 meter, der er lang terrasse men en fantastiks udsigt over Oder-bredden og dens udmunding, de mange havnekanaler og øer.

Promenaden blev opført af Stettins borgmester, Hermann Haken, i begyndelsen af det 20. århundrede. Fra Waly Chrobrego er der heller ikke langt til de imponerende bygninger der huser Nationalmuseet, Det Maritime Universitet og Amtsrådhuset.

Hertugslottet i Stettin (1km)

Slottet stammer oprindeligt fra det 14. århundrede, men er siden blevet ombygget ad flere omgange. Anden Verdenskrig var også hård mod Polen, og Stettin, og slottet blev desværre totalt ødelagt men siden genopbygget fuldstændigt som det så ud i det 16. århundrede.

Hertugslottets primære opgave i dag er kulturelle formål med udstillinger, en opera og en biograf samt en restaurant og er derfor et oplagt udflugtsmål på en miniferie eller et billigt weekendophold i Stettin.

Der er også et museum hvor hertugernes sarkofager hviler. Om sommeren afholdes der flere koncerter i slotsgården.

Nationalmuseet i Stettin (1.2km)

Museet ligger i et gammelt palads fra det 18. århundrede og rummer en samling af malerier, skulpturer og religiøs kunst. Arkæologiske fund fra omegnen er også udstillet på i den imponerende bygning, der også huser en samling af moderne kunst. På museet er der rigtig mange udstillede kunstskatte fra området og et besøg vil også give en god idé om byens maritime historie. Besøg også den permanente udstilling om Guldalderen i Pommern og tag en tur op i tårnet og nyd udsigten.

Katedralen Stettin (1.3km)

Find en billig rejse til Polen hos Risskov Bilferie og tag på en ægte kør-selv ferie, også med børnevenlige hoteller, og oplev de mange smukke byer som Polen har at byde på med Risskov Bilferie. Besøg blandt andet den smukke by Stettin og læg også vejen forbi den imponerende katedral som blev bygget tilbage i det 12. århundrede. Den blev dog blevet bygget ad flere omgange og har i dag et yderst spændende og flot interiør. Der er gotiske søjler, en krypt fra barokke og en smuk udført døbefont. Alteret gemmer på et helgenskrin med relikvier af Sankt Otton. Katedralen gemmer også på en kæmpe mosaik på 87 kvm. der illustrerer Jomfru Maria med den lille Jesus og andre personligheder der har været en del af kirkens historie. Foran katedralen står ´Den store klokke´eller Wielki, som stammer helt tilbage fra 1682. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og nyd de mange oplevelser der gemmer sig på en kør-selv ferie.

Kasprowicza-parken (4km)

Den store og populære park, Kasprowicza, kan blære sig med at være mere end hundrede år gammel, og desuden også opkaldt efter en berømt polsk digter. Ikke langt fra Stettins nuværende rådhus ligger parken er mere end 100 år gammel og er opkaldt efter den polske digter Jan Kasprowicz. Start turen i parken gennem Jasne Blonia med pavestatuen omgivet af smukke træer. Det store monument, med de tre flotte ørne, står ved indgangen til parken og er rejst for at mindes de tre generationer af polakker, der kom efter 2. Verdenskrig. Rusalka er en stor sø der ligger i parken, som også er et udsøgt sted at tage en spadser- eller løbetur måske. En rigtig lille oase i den travle by. Der er også en stor friluftsscene i Kasprowicza-parken, hvor der ofte afholdes kulturelle arrangementer. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelse til Stettin.

Outlet Park (10.9km)

Som bekendt er det lidt billigere at handle ind i Polen, og derfor kan det godt betale sig at tage en tur til Outlet Park og gå på jagt efter gode tilbud. Outlet Park er stedet hvor mærkevarene kan købes til discountpriser og der er masser af kendte mærker at vælge imellem.

Teknologi- og Transportmuseet (3.8km)

Muzeum Techniki i Komunikacji ligger i den nordlige ende af Stettin og er bestemt et besøg værd. Se de gamle sporvogne, biler, motorcykler

Du finder et bredt udvalg af gamle sporvogne, biler, motorcykler og cykler. Den permanente udstilling om Stettins bilindustri og transport fra 1920' erne til slutningen af 60' erne – det inkluderer også en række polske prototyper, som de legedariske Polonez, Syrena og Mikrus.

Stettins undergrund (1.7km)

For at beskytte sig mod de allieredes bombardementer under 2. Verdenskrig, byggede de tyske indbyggere den underjordiske beskyttelsesbunker. Bunkeren har et samlet areal på 2.500 kvadratmeter fordelt over fem underjordiske niveauer med en samlet dybde på 17 meter og beskyttet af tre meter tykke, armeret betonvægge. Den længste korridor er ca. 100 lang, hvilket giver en idé om hvor stor bunkeren er.

Efter krigen blev bunkeren tilpasset til brug, i tilfælde af nedfald fra et atomangreb. I dag tilbydes der flere guidede ture rundt i de underjordiske beskyttelsesrum.

Binowo Park Golf Club (18.9km)

Tag på kør-selv golfferie i Polen og besøg Binowo Park Golf Club. Golfklubben har både en 9- og en 18-hullers bane med udfordringer til alle niveauer. Klubben ligger i den sydlige del af den smukke Bukowa-skov.

Klubben arrangerer Junior Camps og forskellige træningskurser. Klubbens skønne restaurant er det perfekte sted at slutte af efter en god 18-hullers golftur i de skønne omgivelser. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted med køllerne i baggagen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comfort Hotel Lichtenberg

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Oplev Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • 1 x chokolade på værelset
 • Sen udtjekning

371,-
Fra kun
559,-

Vis kort

Kultur, historie og shopping i Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Bo i centrum af Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

164,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Flot, centralt beliggende hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel-Pension Bregenz

Tysklands spændende hovedstad

Berlin området

Miniferie i Vestberlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Kort over U-Bahn og Berlin

Kun
719,-

Vis kort

Miniferie i hjertet af hovedstaden Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat